Миниатюрен GPS водоустойчив IPX5 локатор - 2800 mAh батерия

Код на продукта: 10-563 Имам въпрос
нов отстъпка Миниатюрен GPS водоустойчив IPX5 локатор - 2800 mAh батерия
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 116,66 лв
Цена с вкл. ДДС 140,00 лв 260,00 лв
- +

Описание на продукта Миниатюрен GPS водоустойчив IPX5 локатор - 2800 mAh батерия

Миниатюрен GPS водоустойчив IPX5 локатор - 2800 mAh батерия с издръжливост до 2 години. GPS + LBS + WiFi позициониране - до тройна точност за позициониране в реално време. Мини GPS локатор е лек и компактен тракер, който ви позволява да локализирате, наблюдавате без нужда от захранване с живот на батерията до 2 години (само за wifi локализация). Локаторът е полезно решение за сигурност, което осигурява проследяване на движението на хора, стоки и превозни средства в реално време или на редовни интервали. Онлайн GPS тракер r (мобилно приложение) с 2800 mAh батерия, която ще осигури работата на GPS устройството в режим на готовност до 2 години (само за wifi местоположение) когато извличате местоположението веднъж на ден или когато използвате GPS непрекъснато, може да работи до 45 часа.

След като онлайн тракерът има добър GPS сигнал, той ще го намери чрез GPS. Ако няма GPS сигнал, той ще го намери чрез LBS. Тройното позициониране позволява точно и бързо маркиране на местоположението. GPS модулът е снабден със силен магнит (както и 3 м велкро стикери за лесно закрепване на локатор) и е много прост и гъвкав за инсталиране за GPS наблюдение на превозни средства. Външната защита на степента на водоустойчивост IPX5 (защита срещу пръскане на вода и прах) позволява функционалността на устройството дори при взискателна външна среда. GPS проследяващите устройства могат да се използват за проследяване и наблюдение на наети превозни средства, автомобили на лизинг, превозвани ценности, отдаване под наем на тежки машини и наблюдение на конкретни стоки. GPS тракерът също така ви предупреждава под формата на SMS за неоторизирана намеса в инсталирането на устройството или премахването на устройството. Можете да закупите най-висококачествените GPS локатори в нашия електронен магазин. Всичко, от което се нуждаете, е SIM карта (данни/телефон) и gps мониторингът може да бъде активен незабавно.

Миниатюрни размери на GPS локатор

GPS тракерът има прецизно миниатюрно компактно тяло, можем да го държим само с два пръста.
Когато локаторът работи, не се издава звук, много е лесно да се скрие навсякъде.

миниатюрен gps локатор

GPS устройството осигурява проследяване на потребителя под формата на мобилно приложение, наречено " TrackSolid PRO " (iOS, Android) , с което можете да разберете местоположението на наблюдаваното превозно средство или обект в реално време и различни необходими данни.
Друга форма е проследяването на GPS устройството чрез уеб интерфейса " www.tracksolid.com ", който можете да използвате през компютър, таблет, лаптоп за удобно наблюдение.

gps локализация

Можете да се свържете с gps тракера чрез приложение на мобилен телефон, таблет или компютър

Картата показва текущата ви позиция с време, скорост и GPS координати.

проследяване на превозното средство tracksolid

Функция GEO FENCE

Това ще ви позволи да изпратите известие по имейл, когато напускате маркираната зона
(Ако водачът на превозното средство случайно излезе извън планирания маршрут или вашата стока/пакет ще излезе извън разрешения лимит)

geofence gps локатор

Тройна GPS и LBS + WiFi локализация

Този тракер поддържа GPS и LBS местоположение. GPS е определяне на външна позиция с точност под 10 метра. LBS е определяне на позицията (на места, където няма gps сигнал) с точност под 500 метра. Локаторът може също да се свърже с обществената WIFI мрежа и да изпраща данни за местоположението чрез Wifi.

triojita локализация - gps тракер

Дълъг режим на готовност - Режим на готовност до 3 години

GPS тракерът има вградена сменяема литиево-полимерна батерия 3.0V 2800mAh с интелигентна функция за пестене на енергия.
В режим на готовност до 3 години при работа с местоположението веднъж на ден или при непрекъснато използване на GPS, може да работи до 45 часа.

GPS локаторът съдържа сменяема 2800 mAh Li-on батерия, която не се презарежда, така че ние не препоръчваме интензивно / непрекъснато наблюдение, а по-скоро дългосрочно периодично наблюдение

батерия с голям капацитет gps локатор

Режим за пестене на енергия

В този режим можете да зададете точното време , когато устройството трябва да се събужда и да актуализирате местоположението си , а след това можете да въведете времето колко често трябва да се събужда. Тъй като устройството не е напълно активно в този режим и се активира само в избрани часове, батерията се спестява , което позволява на устройството да издържи много дълго време. На практика този режим работи по такъв начин, че ако въведем времето за активиране например в 13:45 и зададем интервала на повторение, например, 2 часа. Така устройството актуализира местоположението си за първи път в 13:45 и следващата актуализация на местоположението ще бъде в 15:45, а следващото местоположение се актуализира на всеки 2 часа. В този режим устройството може да работи с едно зареждане на батерията приблизително 1-2 години. Следователно, ако местоположението се актуализира веднъж на всеки 1 ден.

Аларма за неоторизирано премахване на GPS локатор

Ако GPS локаторът открие неоторизирано изтегляне чрез бутона Light, ще бъде изпратена аларма под формата на предупредително съобщение и режимът за GPS проследяване ще се активира автоматично за 20 минути. След 20 минути устройството се връща в режим на готовност.

gps тракер sk анти тампер

Силен магнит за закрепване

GPS модулът е оборудван със силен магнит, което го прави много проста и същевременно гъвкава инсталация на GPS локатора директно върху превозни средства за тяхното местоположение. Използвайки включената 3M самозалепваща велкро лента, можете също да прикрепите GPS локатора към немагнитни обекти.

gps локатор - силен магнит

IPX5 устойчив на прах и вода дизайн на локатор

GPS локаторът има супер водоустойчива повърхност, която гарантира стабилна работа в тежка среда.
Той не само ефективно предотвратява проникването на прах, но и не е нужно да се притеснявате за локатора при контакт с вода.

gps локатор IPX5 защита

gps локализация GPS WIFI + LBS местоположение - ви позволява да определяте местоположението си в реално време или на редовни интервали
капацитет на батерията 2800 mAh батерия - сменяема непрезареждаща батерия осигурява достатъчно дълго захранване на GPS устройството (време на готовност макс. 2 години)
ултра силен магнит Силен магнит - силното магнитно покритие позволява гъвкава инсталация върху превозно средство или друг вид имот
аларма за проникване Сигнал за проникване – Ще бъдете уведомени незабавно, когато бъде открит неоторизиран достъп до устройството
ipx5 водоустойчивост Водоустойчивост IPX5 - водоустойчиво GPS устройство гарантира стабилна работа дори при взискателна външна среда
интелигентно управление на захранването Интелигентно управление на захранването - намалете консумацията на енергия, когато устройството е неактивно

Спецификации:
Комуникационна честота: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz WCDMA: 850/900/1200 / 2100MHz (B1 / B2 / B5 / B8)
Чувствителност: Клас II RBER2% (-102dBm)
GPRS: Клас 1.2, TCP / IP
Чувствителност на дохода: Клас II RBER2% (-102dBm)
Памет: 32 + 32Mb
Фазова грешка: RMSPE <5, PPE <20
Макс. изход: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30 ± 3dBm
Макс. честотна грешка: ± 0,1ppm
GPS чип: Високочувствителен GPS чип
Честота: GPS L1, 1575.42MHz
GPS канал: 66
Точност на местоположението: <10 метра
Чувствителност на проследяване: -165dBm
Чувствителност на чувствителност: -148dBm
Бутон: за включване/изключване
LED индикатор: червен за режим на работа
Време на готовност: 3 години (извличане на данни за местоположение веднъж на ден)
GPS антена: GPS керамична антена
Работна температура: -20 ~ ~ + 70 ℃
Батерия: 2800 mAh / 3.0V литиево-полимерна батерия
Размери: 42 мм (ширина) x 82 мм (височина) x 20 мм (дебелина)
Тегло: 72гр

Съдържание на пакета:

1x GPS локатор Profio GPS L-22
1x 3M лепило велкро
1x Магнитно покритие
1x ръководство

!!! За правилното функциониране на GPS локатора е необходимо да закупите 1-10-годишен лиценз за наблюдение чрез системата TRACKSOLID PRO !!!

Коментари

Други продукти