GPS тракер Profio S11 - водоустойчив IPX7 покритие за соларен панел

Код на продукта: 10-579 Имам въпрос
нов GPS тракер Profio S11 - водоустойчив IPX7 покритие за соларен панел
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 300,00 лв
Цена с вкл. ДДС 360,00 лв
- +

Описание на продукта GPS тракер Profio S11 - водоустойчив IPX7 покритие за соларен панел

GPS тракер Profio S11 - водоустойчив IPX7 покритие за соларен панел. GPS локаторът има капацитет на батерията 10000 mAh и активно наблюдение. Този GPS тракер е подходящ за камиони, микробуси, каравани или лодки, яхти и лодки. GPS проследяване в реално време на кораби и превозни средства. Онлайн GPS тракер (мобилно приложение) с 10000 mAh батерия. Мощният соларен панел зарежда автоматично вградената батерия, не е нужно да се притеснявате, че локаторът ще бъде без захранване и ще загубите следа за наблюдаваното превозно средство или плавателен съд. Монтирате GPS локатора от външната страна на наблюдавания обект и можете да следите движението и текущата позиция чрез мобилното приложение.

GPS локатор със соларен панел и живот на батерията до 2,5 години

gps местоположение за автомобили лодки каравани

Управление на автопарк

Ако притежавате флот от превозни средства (кораби, яхти и др.) във вашата компания, имате възможност да ги проследявате наведнъж под един акаунт. Със системата "Tracksolid" можете да проследявате до 10 000 превозни средства едновременно.

соларен gps тракер

GPS проследяващото устройство намира своето приложение за проследяване и наблюдение на заети доставки, транспортирани ценности, отдаване под наем на тежки машини и наблюдение на конкретни стоки. GPS тракерът също така предупреждава за неразрешена намеса при инсталирането на устройството или при отстраняване на устройството. Можете да закупите най-висококачествените GPS локатори в нашия електронен магазин. Всичко, от което се нуждаете, е SIM карта (данни / телефон) и GPS проследяването може да бъде активно незабавно. GPS + LBS + WiFi позициониране - до тройна точност за позициониране в реално време. След като онлайн тракерът има добър GPS сигнал, той ще го намери чрез GPS. Ако няма GPS сигнал, той ще го намери чрез LBS. Тройното позициониране позволява точно и бързо маркиране на местоположението. GPS модулът е снабден с ултра силен магнит и е много лесен и в същото време гъвкав за инсталиране за GPS наблюдение на превозни средства. Защита срещу разглобяване със светлинен сензор против кражба.

GPS наблюдение на превозни средства - GPS тракер - локатор за местоположение

GPS устройството осигурява проследяване на потребителя под формата на мобилно приложение, наречено " TrackSolid PRO " (iOS, Android) , с което можете да разберете местоположението на наблюдаваното превозно средство или обект в реално време и различни необходими данни.
Друга форма е проследяването на GPS устройството чрез уеб интерфейса " www.tracksolid.com ", който можете да използвате през компютър, таблет, лаптоп за удобно наблюдение.

tracksolid за приложение за gps локатор

Можете да се свържете с gps тракера чрез приложение на мобилен телефон, таблет или компютър

Картата показва текущата ви позиция с време, скорост и GPS координати.

наблюдение на превозното средство - gps тракер

Активно подслушване

Възможност за обаждане от избрани SOS номера към GPS проследяващото устройство, за да можете да чувате звуци (разговор) около устройството , където се намира. По време на този процес на наблюдение на звука устройството няма да издава никакъв звук, така че това е тихо наблюдение.

активно подслушване - gps локатор

Водоустойчив клас IPX7 срещу вода и прах

GPS локаторът има изключително висока степен на защита IPX7 (където може да бъде потопен на дълбочина от 1м вода и пълна прахоустойчивост) позволява функционалността на устройството дори в изключително взискателна външна среда.

Водоустойчива степен IPX7 - gps локатор profio s11

Аларма за неоторизирано премахване на GPS локатор

Ако GPS локаторът открие неоторизирано изтегляне чрез бутона Light, ще бъде изпратена аларма под формата на предупредително съобщение и режимът за GPS проследяване ще се активира автоматично за 20 минути. След 20 минути устройството се връща в режим на готовност.

gps тракер - функция против подправяне

Вибрационна аларма

Ако GPS локаторът открие вибрации или неочаквано преместване, или удари или повреда на боята, ще се задейства аларма. Устройството изпраща алармено съобщение.

вибрираща аларма - онлайн GPS проследяващ локатор

Звукова аларма

Ако нивото на децибелите надвиши 60 децибела (счупване на стъкло и т.н.), gps локаторът автоматично изпраща аларма до предварително зададения SOS номер.

gps локатор - звукова аларма

Функция GEO FENCE

Позволява ви да изпратите известие по имейл при напускане на маркираната зона (Ако водачът на превозното средство случайно излезе от планирания маршрут)

функция geofence - gps тракер локатор

Тройна GPS и LBS + WiFi локализация

Този тракер поддържа GPS и LBS местоположение. GPS е определяне на външна позиция с точност под 10 метра. LBS е определяне на позицията (на места, където няма gps сигнал) с точност под 500 метра. Локаторът може също да се свърже с обществената WIFI мрежа и да изпраща данни за местоположението чрез Wifi.

gps локатор - тройна локализация gps lbs wifi

Режими за наблюдение на GPS локатор

Режим на проследяване

В този режим устройството изпраща данни за вашето местоположение към приложението в зависимост от това дали устройството се движи или стои неподвижно. В този режим е възможно да зададете два интервала за изпращане на позицията , единият е за времето, когато устройството е в движение. Този интервал може да бъде зададен от 10 секунди до 3600 секунди . Колкото по-нисък е интервалът, толкова по-често ще актуализира местоположението в приложението. Вторият интервал се определя , когато устройството е неподвижно . Интервалът може да бъде зададен от 180 секунди до 65535 секунди . Ако устройството е на едно място, не е необходимо позицията да се актуализира на по-кратки интервали. Разбира се, всичко зависи от използването на устройството.

Режим за пестене на енергия

В този режим можете да зададете точното време , когато устройството трябва да се събужда и да актуализирате местоположението си , а след това можете да въведете времето колко често трябва да се събужда. Тъй като устройството не е напълно активно в този режим и се активира само в избрани часове, батерията се спестява , което позволява на устройството да издържи много дълго време. На практика този режим работи, като настроите времето за активиране, например, в 13:45 часа, и зададете интервал на повторение от, например, 2 часа. Така устройството актуализира местоположението си за първи път в 13:45 и следващата актуализация на местоположението ще бъде в 15:45, а следващото местоположение се актуализира на всеки 2 часа.

В този режим устройството може да работи с едно зареждане на батерията приблизително 1-2 години. Следователно, ако местоположението се актуализира веднъж на всеки 1 ден.

слънчева
захранване
gps
ip67


Зареждане на батерията на слънчев панел


Управление на захранването - Интелигентно захранване


GPS + LBS + WiFi позициониране - позициониране в реално време
Водоустойчив IP67 - водоустойчивостта на GPS устройството гарантира стабилна работа дори при взискателна външна среда
батерия 10000 mah
аларма
10000 mAh акумулаторна батерия - литиева батерия с голям капацитет осигурява достатъчно дълго захранване на устройството

Аларма за премахване на капака   - алармата се активира при смяна на SIM картата или при опит за разглобяване на устройството.

Спецификации:

Комуникационна мрежа: GSM
Комуникационна честота: четирилентова 850/900/1800/1900 MHz
Система за позициониране: GPS + WIFI + LBS
Честота: L1
Точност на местоположението: <2.5m
Чувствителност на проследяване: -162dBm
Чувствителност на чувствителност: -148dBm
Стартова скорост: средна. горещ старт в рамките на 1 секунда; средно аритметично. студен старт в рамките на 32 сек.
Батерия: 10000 mAh / 3.7V литиево-полимерна батерия
Слънчев панел: 5.5V / 400mA
Режими на работа: Режим на проследяване, Икономичен режим
Режим на готовност: в спестяващ режим до 2,5 години
LED индикатор: устройството е включено (червено), устройството работи (зелено)
SIM карта: стандартна SIM карта
Памет: 32 + 32Mb
Сензор за светлина: да - предупреждава при демонтаж на устройството
Функции: гео-ограда, предупреждение за изтощена батерия
Работна температура: -20 ℃ ~ 70 ℃
Работна влажност: 5-95%
IP защита: IP67
Тегло: 637гр
Размери: 355х110х33 мм


Съдържание на пакета:

1x GPS локатор със соларен панел Profio GPS S11
1x Комплект винтове с отвертка
1x Ръководство

!!! За да работи локаторът е необходимо да закупите 1-10 годишен лиценз за наблюдение през системата TRACKSOLID !!!

Коментари

Други продукти