GPS проследяващо устройство - локатор на автомобил чрез приложение + гласов монитор

Код на продукта: 09-062 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 250,00 лв
Цена с вкл. ДДС 300,00 лв
- +

Описание на продукта GPS проследяващо устройство - локатор на автомобил чрез приложение + гласов монитор

GPS проследяващо устройство - локатор в колата за проследяване на местоположението чрез приложение за Android и iOS + гласов мониторинг. GPS тракер с ултрамощен 3M магнит и сензор за светлина против разглобяване. GPS проследяващо устройство за кола - водоустойчиво с магнит + изключително голяма батерия 10000 mAh + гласов мониторинг издържа до 2 години в режим на готовност. GPS проследяване в реално време на хора и превозни средства. Онлайн GPS тракер за превозни средства (приложение в мобилно устройство) с до 10000 mAh батерия с индикатор за състоянието на батерията, който гарантира работата на GPS устройството в режим на проследяване в продължение на 30 дни (приблизително 2 часа онлайн проследяване дневно) и до 2 години в зависимост от онлайн интервал на проследяване. Възможността за АКТИВНО ПОДХРАНВАНЕ след обаждане до устройството, за да слушате какво се случва около GPS локатора

GPS модулът е оборудван с ултра силен магнит (както и със самозалепваща се подложка 3M) и е много лесен и гъвкав за инсталиране, за GPS наблюдение на превозни средства. Детектор срещу демонтаж със сензор против кражба.

Благодарение на силното магнитно тяло, можете да прикрепите 3G GPS скритата локаторна система от марката PROFIO ELECTRONICS на различни места на проследявания обект. Водоустойчивата външна защита IPX5 (защита от пръски и прах) позволява функционалността на устройството дори в екстремни външни среди . GPS проследяващото устройство намира своето приложение за проследяване и наблюдение на наети превозни средства, автомобили на лизинг, превоз на ценни стоки, отдаване под наем на тежки машини и наблюдение на специфични и специални стоки. GPS тракерът също ще ви предупреди за неразрешена намеса в инсталирането или премахването на устройството . В нашия електронен магазин можете да закупите висококачествени GPS локатори. Трябва ви само SIM карта (данни/телефон) и GPS проследяването може да бъде активно веднага.

gps тракер за кола или превозно средство

GPS устройството осигурява и проследяване на потребителя под формата на SMS съобщение директно до мобилния ви телефон , където ще се покаже линк към картите на Google и след щракване върху него се показва и текущото местоположение на проследяваното превозно средство. Друга форма е чрез мобилно приложение, наречено " Track Solid " (iOS, Android), чрез което можете да разберете местоположението на проследяваното превозно средство и различни необходими данни. Най-новата форма е проследяване на GPS устройството през уеб интерфейса " www.tracksolid.com ".

gps наблюдение в реално време

Функция GEO FENCE

Позволява ви да изпращате известие по имейл, когато автомобилът напуска маркираната зона (в случай, че водачът на превозното средство случайно напусне планирания маршрут)

gps тракер гео ограда функция

Този 3G GPS тракер може да се използва и поставя на мотоциклет, багажник, автобус, чанта, кола, контейнер и така нататък.

с помощта на онлайн тракер GPS

3G високоскоростен трансфер на данни

GPS локаторът поддържа 2G GSM и 3G WCDMA трансфер на данни. Високоскоростното 3G предаване на данни може да достигне до 7,2 M/s, което е почти 43 пъти по-бързо от 2G мрежа.

3G високоскоростен GPS тракер за пренос на данни

Двойно позициониране на GPS и LBS

Този тракер поддържа GPS и LBS локализация. GPS е определяне на външната позиция с точност под 10 метра. LBS е позициониране (на места, където няма gps сигнал) с точност под 500 метра.

Двойно позициониране GPS и LBS

Силен магнитен монтаж

GPS локаторът има вграден мощен индустриален магнит и следователно е възможно да се монтира проследяващото устройство с лесен начин на всяка метална повърхност - шаси на превозно средство, врати, под седалката, върху контейнер и т.н. Но този тракер включва и 3M самозалепващ се държач за монтаж върху неметални части.

gps тракер силен магнит

Дълъг режим на готовност - 60 дни

Има вградена акумулаторна и сменяема 10000 mAh 3,7V литиево-полимерна батерия , която осигурява ултра дълъг режим на готовност и интелигентна функция за пестене на енергия. В режим на проследяване за 30 дни (около 2 часа онлайн ежедневно наблюдение) и до 2 години в зависимост от интервала на онлайн проследяване.

GPS тракер на батерията в режим на дълъг готовност

Гласов мониторинг

Възможно е да използвате предварително зададения SOS номер за изпращане на SMS команда към тракера за гласово наблюдение - подслушване. GPS тракерът ще ви се обади обратно след секунди. Вземете обаждането и наблюдавайте гласа или разговора около тракера.

gps тракер за гласово наблюдение

GGPS Locator - аларма за неоторизирано премахване

Ако GPS локаторът открие неоторизирано премахване, чрез бутона Anti-tamper, ще бъде изпратена аларма под формата на предупредително съобщение и режимът за GPS проследяване ще се активира автоматично за 20 минути. След 20 минути устройството се връща в режим на готовност.

gps тракер аларма за неоторизирано премахване

Водоустойчива и прахоустойчива защита IPX5

GPS локаторът е проследяващо устройство със защита от прах и пръски вода, за да бъде функционален за наблюдение на обект при тежки метеорологични условия.

ниво на защита IPX5 gps тракер

Сигнал за премахване на капака

Бутонът за откриване на капака ще се появи като предупреждение и ще бъде изпратен, когато капакът на устройството бъде свален. В режим на готовност се записва предупредително съобщение и режимът на проследяване се активира за 20 минути, ако се установи, че капакът на устройството е свален.

gps тракер откриване на отстраняване на капака

Вибрационна аларма

Например, ако има аномалия в колата ви, например, когато някой удари колата ви, счупи стъклото или надраска боята на колата, gps локаторът изпраща аларма на телефона, за да намери нарушителя навреме.

вибрационна аларма за GPS тракер

GPS аларма за мъртва зона

Когато онлайн тракер навлезе в сляпата зона на GPS, той променя „позициониране“ на „не позициониране“ за повече от 60 секунди и изпраща „Внимание! GPS сигналът е слаб, не може да се търси регион“ до вашия телефон или друга софтуерна платформа .

gps тракер аларма сляпа зона

Допълнение към GPS данни за слепи зони


Ако локаторът влезе в сляпата GPS зона, той може да съхранява 1000 сателитни данни за местоположение. Когато GPS сигналът отново е ВКЛЮЧЕН, всички данни за позициониране в сляпата зона на GPS се допълват.

gps локатор данни за слепи зони

WCDMA/GSM - 3G мрежа за отлично покритие и локализация
10000 mAh батерия - литиева батерия с голям капацитет осигурява достатъчно дълго захранване на GPS устройството
Гласов мониторинг - опцията за активиране на гласовото наблюдение чрез текстово съобщение
Силен магнит - мощен магнитен капак позволява гъвкава инсталация върху превозно средство или друг вид имот
Сигнал за проникване - веднага щом бъде открит неоторизиран достъп до устройството, ще бъдете уведомени незабавно
Аларма за премахване на капака - алармата се активира при смяна на SIM картата, или когато устройството бъде извадено, или е включено/изключено
IPX5 Водоустойчиво - водоустойчиво GPS устройство гарантира стабилна работа дори в сурови външни среди
Интелигентно управление на захранването - за по-добро спестяване на енергия, 3G комуникационният модул може да бъде изключен

Спецификации:

Комуникационна система: WCDMA/GSM
Комуникационна честота: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz WCDMA: 850/900/1200/2100MHz (B1/B2/B5/B8)
Чувствителност: Клас II RBER2% (-102dBm)
GPRS: Клас 1,2, TCP/IP
Чувствителност на приемане: Клас II RBER2% (-102dBm)
Памет: 32 + 32Mb
Фазова грешка: RMSPE <5, PPE <20
Макс. изход: GSM850/GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800/GSM1900:30dBm, WCDMA: 24dBm
Макс. честотна грешка: ± 0,1ppm
GPS чип: високочувствителен GPS чип
Честота: GPS L1, 1575.42MHz
GPS канал: 66
Точност на местоположението: <10 метра
Чувствителност на проследяване: -162dBm
Чувствителност: -149dBm
Бутон: за ВКЛ./ИЗКЛ
LED индикатор: 1 червен за GPS, 4 сини за батерия
Режим на готовност: 2 години (GSM изключен), 50 дни (GPRS свързан, GPS изключен), 120 часа (GPS включен)
GPS антена: GPS керамична антена
Работна температура: -20° ~ 70 ℃
USB порт: микро 5 пин
Батерия: 10000mAh/3,7V литиево-полимерна батерия
Размери: 108 mm (ширина) x 61 mm (височина) x 30 mm (дебелина)
Тегло: 286гр

Пакетът съдържа:

1x GPS локатор Profio GPS L-6
1x USB адаптер
1x USB кабел
1x Заден капак със самозалепваща се подложка
1x Ръководство

Коментари

Други продукти