G-NET GON4 - Уникална WiFI двойна 4K UHD камера с GPS ПОТОК НА ЖИВО през Cloud + WDR + 150°

Код на продукта: 55-228 Имам въпрос
Производител /
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 733,34 лв
Цена с вкл. ДДС 880,00 лв
- +

Описание на продукта G-NET GON4 - Уникална WiFI двойна 4K UHD камера с GPS ПОТОК НА ЖИВО през Cloud + WDR + 150°

G-NET GON4 - Уникална WiFI двойна 4K UHD камера с GPS (отпред/отзад) ПОСТОЯВАНЕ НА ЖИВО през Cloud + Sony Starvis, WDR + 150° ъгъл на видимост + ADAS + Режим на паркиране. Благодарение на тази камера за кола ще имате запис на шофиране пред превозното средство, в превозното средство и зад него . Предната камера осигурява ULTRA HD 4K видео резолюция , камера, записваща интериора на автомобила, както и камера, позиционирана да снима какво се случва зад автомобила (задна камера). Захранването на камерата е решено през OBD конектора, което е наистина оптимално решение.

Уникална 4K камера с външна задна камера и проследяване на GPS местоположението на живо чрез Cloud

4k камера за кола g-net gon4

Благодарение на висока разделителна способност, сензор Sony Starvis, WDR технология, H.265 компресия и широк зрителен ъгъл до 150° (предна камера) и 140° (задна камера), записите от камерата ще бъдат с най-високо качество и дори използваеми при условия на лошо осветление. Други функции, като цикличен запис, режим на паркиране, GPS, G сензор или поддръжка на micro SDXC карти до 512GB, също са нещо естествено.

wifi двойна камера за кола облак gnet gon4

Изключителен плейър за видео файлове за компютър - G-NET PC VIEWER

Създаден по поръчка плейър на записани видео файлове за настолен компютър с ясно оформление и интуитивна работа.

Плейър за видео файлове за компютър - G-NET

Облачна поддръжка

"G-Syncloud" за система за управление на автопарк, използваща собствена CLOUD технология за дистанционно наблюдение. Капацитетът за съхранение надвишава лимита за съхранение на картата с памет на камерата за регистратор.

G-Syncloud за система за управление на автопарка

ВИДЕО как работи услугата CLOUD

дистанционно наблюдение на облачна камера

Излъчване на живо - GPS проследяване на живо

Наблюдавайте поведението на водача и проверявайте състоянието на автомобила в реално време. 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата в нашата видеорегистратор е на разположение. Винаги имайте преглед на това къде се намират вашите превозни средства, наблюдавайте трафика и следвайте маршрута на водача, без да се налага да проверявате физически водачите. Основната функция е проследяване на моторно превозно средство, независимо дали е лек или камион. Ако превозното средство е онлайн, текущото му местоположение ще се покаже на картата и можете да продължите да проследявате маршрута му. Ако той е офлайн, ще се покаже последното му известно местоположение. След стартиране на архивираното каране можете да видите движението му на картата. С подробен график можете да видите в колко часа, на кое място и на конкретен адрес точно е бил автомобилът в този момент. Функцията GEO FENCE за изпращане на имейл известие при напускане на маркираната зона (ако случайно водачът на превозното средство излезе от планирания маршрут). За да използвате функциите е необходимо да закупите лиценз за проследяване през Cloud. Чрез облака можете също да преглеждате видеозаписи от пътуването, където данните се архивират. Условието е да имате налична интернет връзка (в идеалния случай чрез мобилен рутер с поддръжка на SIM директно към запалката на автомобила).

Имате избор от различни програми в ОБЛАКА (безплатни или платени в зависимост от пространството за съхранение или поддръжката на функции).

поток на живо - камера за кола

Висококачествен HDR

HDR се активира, за да елиминира замъгляването на светлините по време на шофиране и показва ясно качество на запис при различни условия на осветеност. Използването на HDR при преминаване през тъмен тунел регулира отраженията на светлината в тунела, така че изображението да е ясно видимо. Когато преминавате през ослепителна пътека, слънчевата светлина се регулира правилно, за да направи околните обекти да изглеждат остри и без размазване.

поддръжка на hdr

ADAS е система за подпомагане на безопасно шофиране за безопасна среда за водача

FVSA – Аларма на движещия се пред Вас автомобил. Когато разстоянието от спрялото превозно средство пред вас е повече от 2 метра (това означава, че колата се е преместила), LCD дисплеят ще покаже иконата на превозното средство със звуков сигнал.
FCWS - Система за предупреждение за челен сблъсък. Когато разстоянието между превозното средство пред вас е малко, а скоростта на превозното средство е висока и тя внезапно рязко намалява. Ще се появи икона за предупреждение за сблъсък с предупреждение.
LDWS - Система за предупреждение при напускане на лентата. Ако напуснете лентата по време на шофиране, това ще се покаже с жълта или червена линия с предупредителен звук. Известието работи само ако скоростта е над зададения лимит.

Точките за разпознаване на лентата, предните изходи и иконите за предупреждение за сблъсък се виждат само когато LCD дисплеят е активен. Настройките на ADAS могат да се задават само след свързване на GPS антената.

система адас

Качество във всеки детайл

Тази автомобилна камера използва най-модерните технологии и всички използвани компоненти са проектирани да осигурят най-ясното изображение и разширени функции, които със сигурност ще ви убедят, че това е наистина уникална сред автомобилните камери.

4K камера за кола с двоен GPS поток на живо

Отличен зрителен ъгъл 150˚ предна камера и 140˚ задна камера

Прекомерният ъгъл на камерата нарушава изображението, причинявайки странични ефекти като изкривяване и изкривяване на изображението. Тази камера има оптимален ъгъл на снимане от 150 ˚ градуса за предната камера и 140 ˚ градуса за задната камера.

камера за кола - 150 градуса зрителен ъгъл

Функция LBP за защита на разряда на акумулатора на автомобила

Това е интелигентна функция Safe Guard , която автоматично изключва записа, когато напрежението падне под определеното напрежение и прекъсва захранването, за да защити акумулатора на автомобила. Настройките могат да се правят директно от специализирания GNET PC VIEWER, а напрежението на автомобила може да се проверява на записаното видео на автомобила.

Функция LBP за защита на разряда на акумулатора на автомобила

Нова видео компресия H.265

Автомобилната камера е оборудвана с новата H.265 компресия, която гарантира , че записите се записват в по-малък размер. Записът, записан при тази компресия, ще заема 30% по-малко място на картата с памет , като качеството на изображението ще остане запазено. Така че картата с памет може да поеме много повече записи в сравнение с по-старата H.264 компресия.

gnet камера за кола - видео компресия 4.265

Персонализирана конфигурация с помощта на APP в смартфон

С приложението за смартфон (iOS/Android) можете да актуализирате фърмуера и да възпроизвеждате видео, както и да конфигурирате различни настройки. Можете да свържете вашия смартфон само с WiFi донгъл, свързан към камерата.
*Ако функцията CLOUD е включена, изключете функцията IOT/WiFi

приложение за смартфон - wifi камера за кола

Сензор Sony STARVIS

Sony STARVIS е технология за пикселно задно осветяване, използвана в CMOS сензори за изображения за камери от висок клас. Характеризира се с висока чувствителност и постига високо качество на изображението във видима светлина, но също и в области, където камерата иначе би трябвало да използва инфрачервено осветление. С високоефективен сензор Sony STARVIS CMOS, голям обектив с 6 стъкла, тази камера за кола може автоматично да увеличава експозицията в тъмни ситуации, за да заснема ясни видеоклипове .

gon4 sony starvis сензорна камера за кола

Надежден свидетел на ПТП

Благодарение на вградения G-сензор, автомобилната камера GONQ е надежден партньор дори и в кризисни ситуации. Камерата автоматично разпознава удара и заключва файла, за да не се изтрие автоматично. Такъв файл се съхранява в специална папка, където не може да бъде изтрит от функцията за цикличен запис.

двойна g-net камера - вграден g-сензор

Висока устойчивост на температури

Тази камера за кола има невероятна устойчивост на минусови и плюсови температури -10°C / 70°C, така че не е нужно да се притеснявате за нея през лятото или зимата.

устойчива на високи температури - wdr hdr камера за кола

Безпрецедентно качество на изображението и 4K резолюция

Нереалното качество на изображението с ULTRA HD до 4K резолюция е нещо естествено с тази камера, но няма да пропуснете нито един детайл от записаното видео.

4K резолюция - gnet car camera ultra hd

TIMELAPSE - TIMELINE

Функцията time-lapse се използва автоматично при влизане в режим паркиране. Режимът time-lapse записва един кадър за 1 секунда, минимизирайки размера на видеото за дълго време, за да запише всичко необходимо през цялото време на паркиране.

timpe lapse - камера за събиране на време за автомобила

Спецификация:

Двойна камера
SONY Starvis HDR сензор
Резолюция на предната камера: 3840*2160p@30fps
Резолюция на задната камера: 1920*1080p@30fps
Преден/заден ъгъл на запис: 150°/140°
H.265 видео компресия
Поддръжка на приложения за смартфон (iOS/Android)
Поддържани карти: до 512GB
Вграден микрофон: Да
Вграден високоговорител: Да
G сензор: Да
Режим на паркиране: Да
Гласово напътствие: Да
Облачно съхранение: Да
Интегриран GPS модул
Wi-Fi модул: Да
Работна температура -10°C / 70°C
Захранване 12V - 24V / 3A
Размери на предна камера: 120*63*32.3 мм
Размери Задна камера: 48*29*38 мм

Съдържание на пакета:

1 x UHD камера за кола G-ON4
1x задна камера (кабел 6m)
1x GPS модул
1x wifi донгъл
1x OBD захранващ кабел 3м
1x монтажен комплект с винтове
1x ръководство

Съдържание на пакета с 4k двойна камера за кола

Коментари

Други продукти