FULL HD камера във формата на гривна за спортни часовници и WiFi

Код на продукта: 10-148 Имам въпрос
нов FULL HD камера във формата на гривна за спортни часовници и WiFi
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 183,34 лв
Цена с вкл. ДДС 220,00 лв
- +

Описание на продукта FULL HD камера във формата на гривна за спортни часовници и WiFi

FULL HD камера във формата на гривна за спортен часовник и WiFi е стилна добавка с незабележима шпионска камера, която улавя важни събития по време на вашия спорт. Това е ненатрапчива гривна с гумен дизайн, която не само изглежда страхотно, но и работи страхотно , защото крие висококачествена HD камера и микрофон

С тази ТОП камера можете да записвате видео с резолюция 1920x1080 при 30 кадъра в секунда , както и да заснемате снимки с разделителна способност до 2560x1440 . Всички записи се съхраняват на micro SD карта , която се поддържа до 32GB . Без проблеми можете да заснемете всичко важно с високо качество , например интервюта, срещи, спортни дейности, събития и други житейски ситуации , тъй като камерата ще бъде винаги под ръка, буквално. Удобната гумена гривна се регулира, за да пасне на повечето китки , така че не се страхувайте, че няма да ви пасне. Можете лесно да го сдвоите с вашия смартфон през wifi мрежа.

гривна с full hd камера

Използването на гривната е много лесно, с помощта на съответните бутони отстрани на дисплея без никакъв софтуер. Гривната има презареждаема интегрирана батерия с капацитет 350 mAh, която може да се презарежда с помощта на USB кабел. Със сигурност сте изпитали ситуацията, че сте излезли навън да бягате и не сте искали да ви безпокои звъненето на телефона, така че не сте взели телефона със себе си, но по време на бягането сте забелязали ситуацията, която сте искали да запишете, но ти не можа. Този път това вече няма да се случи, тъй като спортната гривна с камерата няма да пречи по време на спортните ви дейности и, ако е необходимо, може да заснеме всичко важно под формата на видео или снимка.

Full hd видеокамера с wifi

Характеристика:

Записва Full HD видео с аудио
Поддръжка на WiFi и възможност за сдвояване със смартфони

Спецификации:

Функции: Време, заснемане на видео/снимка
Камера: CMOS
Видео резолюция: Full HD 1920 x 1080 30 кадъра в секунда
Резолюция на снимката: 2560 x 1440
Памет: Поддържа Micro SD max до 32 GB
Батерия: 350 mAh литиева батерия
Захранване: DC-5V
Връзка: micro USB
Системна поддръжка: Windows, Mac, Linux

Пакет със съдържание:

1x Спортна гривна с камера
1x USB кабел
1x ръководство за потребителя

Коментари

Други продукти