Детектор за бъгове RF PROFI - GSM 3G/4G LTE + Bluetooth + WiFi

Код на продукта: 09-069 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 400,00 лв
Цена с вкл. ДДС 480,00 лв
- +

Описание на продукта Детектор за бъгове RF PROFI - GSM 3G/4G LTE + Bluetooth + WiFi

Детектор за бъгове RF PROFI - GSM 3G/4G LTE + Bluetooth + WiFi. Търсачът на скрита камера и чистачката на бъгове могат да намират скрити устройства на дълги разстояния. Най-добрият детектор за грешки за локализиране на GSM 3G/4G LTE, Bluetooth и WiFi сигнали представлява нов клас устройства против проследяване . Такива грешки, особено Bluetooth тип, всъщност не са открити от конвенционалните радиочестотни търсачки, поради ниското ниво на радиация и вида на модулацията. Този GSM детектор използва отделен канал с висока (2,44 / 5,39 Ghz) честота и чувствителност за намиране на Bluetooth и Wi-Fi устройства. След това детекторът обработва демодулирания сигнал, за да определи какъв протокол е намерен. Разбира се, детекторът открива и „класически“ грешки (GSM, 3G, 4G, 5G DECT и др.). Иновативното устройство не е просто подобрен модел на конвенционални детектори, а чисто нова и революционна търсачка.

детектор за грешки rf

Детекторът е оборудван с основни функции

Широколентовата антена (за гнездото ANT1) осигурява по-широко покритие, особено при по-ниски честоти, позволявайки да се увеличи обхватът на откриване на конвенционалните VHF/UHF детектори, като се поддържа превъзходна чувствителност в по-високи ленти (GSM, Wi-Fi, Bluetooth).

Антена (за гнездо ANT2) с 2 до 4 пъти по-голяма чувствителност за всички източници над 2GHz (Wi-fi 2.4Ghz, 5GHz, Bluetooth, Wi-Max, LTE High и др.) Устройството може да намери източника на излъчвания сигнал и локализирайте го точно.

Детектор за магнитен сигнал - инсталирайте магнитната сонда, включете устройството и натиснете бутона за магнитно откриване. След като LED индикаторът светне, започнете да търсите. Когато се намери магнитен източник, бял светодиод светва и можете да чуете аудио сигнала.

Превключвател RF/MAG - след като превключите опцията MAG, настройте чувствителността на максимална. Инсталирайте магнитната антена и регулирайте потенциометъра. Поради високата чувствителност, детекторът може да бъде засегнат от геомагнетизъм и железни предмети. Използвайте въртящото се копче, за да зададете чувствителността към определената среда.

Каналът ANT1 (1) се използва за откриване на широк диапазон от 50-6000 MHz честоти за търсене на всички видове предаватели в стаи, автомобили, устройства, носени на тялото, телефони или други видове с различни методи на модулация, включително следните ленти : VHF, UHF, GSM 900/1800/1900 MHz, 3G, Wi-Fi, Wi-Max, 4G (LTE) и др.

Вторият ANT2 канал (2), маркиран като "2,44 GHz 5,39 GHz", се използва за откриване само на Bluetooth и Wi-Fi (или други сигнали със същите честоти), но с по-висока чувствителност. Класически метод за търсене е използването на антена ANT1, т.е. 50 - 6000 MHz, първо за покриване на широка област от честотни диапазони. След това процедурата за сканиране на зоната трябва да се повтори с ANT2. С помощта на бутоните ANT1/ANT2 можете да превключвате между ANT1 и ANT2.

РЕЖИМ - след натискане можете да зададете желания режим на дисплея. ЗВУКОВА СИГНАЛИЗАЦИЯ - ако се намери някакъв източник, ще чуете от високоговорителя звукова сигнализация. ВИБРАЦИОНЕН РЕЖИМ - предупреждава ви с вибрации, когато източникът бъде намерен. ТИХ РЕЖИМ - няма звук и вибрации. Звуковата сигнализация позволява бързо търсене, като според конкретния звук опитният оператор може да разпознае източника.

детектор за почистване на бъгове

Използване на детектора в ежедневието

Търсене на бъгове и gps сензори в кола или офис.
Ако подозирате, че някой неправомерно слуша вашия телефон, можете да забележите, че телефонът изпраща много сигнали дори когато е само в режим на готовност.
Откриване на нива на радиация от станции за излъчване на покрива във вашата работна зона или жилищни сгради.
Проверката дали видеокамерите са насочени към вас и следят вашата активност.
При търсене на безжични сигнали, базови станции за телефони и др.
Откриване на нивото на опасно микровълново лъчение.
Търсене на подозрителни безжични сигнали.
Проверка на тоалетни, хотели, развлекателни фирми, ако има шпионски устройства в пространството.

Информация за употреба:

Поради високата чувствителност на детектора, изключете комуникационните и цифровите устройства в близост. Когато работите в близост до голям източник на радиация, данните могат да бъдат изкривени.

Ако устройството излъчва сигнал, но в близост няма източници на радиация, има 3 възможности

1. Вашето собствено комуникационно устройство е сдвоено с базовата станция.
2. Подозрителният източник е много близък.
3. Вие сте твърде близо до безжичния рутер

Спецификации:

Комуникационен диапазон: 50MHz - 5,4GHz
Откриване на динамичен обхват: -50dBm-10dBm
Чувствителност на откриване: <0.03mw
Мощност на откриване: 1,2GHz безжична камера: 36m² // 2,4GHz: 25m²
Мобилен сигнал: 2G, 3G, 4G 25m²
Магнитни: 50 мм ~ 150 мм
Метод на индикация: 20 светодиода - светлинна/звукова индикация
Батерия: 3,7V 1500mAH
Работно време: 20 - 45ч.
Размери: 12,5 см (височина) x 5,2 см (ширина) x 2,2 см (дебелина)
Тегло: 195гр

Съдържание на пакета:

1x детектор
2x антена
1x магнитна сонда
1x Micro USB кабел
1x Ръководство

Коментари

Други продукти