Безжична камера за задно виждане HD 4x с монитор 7" HD - Резервен комплект

Код на продукта: 19-093 Имам въпрос
нов отстъпка Безжична камера за задно виждане HD 4x с монитор 7" HD - Резервен комплект
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 683,34 лв
Цена с вкл. ДДС 820,00 лв 1 040,00 лв
- +

Описание на продукта Безжична камера за задно виждане HD 4x с монитор 7" HD - Резервен комплект

Безжична камера за задно виждане HD 4x с монитор 7" HD - резервен комплект. Wifi комплект камери за заден ход, идеален като решение за система за заден ход, използваща безжично предаване на дълги разстояния. Първият AHD WiFi комплект за заден ход на пазара е предназначен за взискателна работна среда в които е необходимо да знаете как да се ориентирате и да имате всичко под контрол.Предимството на този комплект е преди всичко AHD резолюцията (720p), която се прехвърля чрез WiFi предаване.

С комплекта WiFi AHD се гарантира висококачествено и рязко изображение, което се предава без нужда от кабели и сложен монтаж. Уникална новост в предлагането на реверсивни комплекти от марката PROFIO Electronics .

Камерата за заден ход с монитор AHD WiFi комплект е уникална със своето висококачествено ясно и рязко изображение и предаване чрез WiFi сигнал без смущения.

Показване на изображение от до 4 AHD WiFi камери

безжична камера за задно виждане

В открито пространство обхватът на WiFi сигнала е до 200 метра. Благодарение на тези параметри силата и стабилността на сигнала е много добра, без смущения от околното пространство. Металните части на превозни средства и машини не влияят на предаването на сигнала. Безжична камера за заден ход за камиони или селскостопански машини. Сигналът е силен и стабилен дори на по-голямо разстояние.

Камера за заден ход WiFi AHD комплектът за заден ход се характеризира с изключително дълъг обхват на wifi връзка до 200 м в свободно пространство.

заден комплект wifi камера с дълъг обхват

Безжична камера за заден ход с комплект монитор съдържа 1x WiFi AHD 7" монитор за кола и 4x WiFi AHD камера за заден ход (възможно е свързване на макс. 4 WiFi камери за заден ход). Мониторът и камерата са оборудвани с регулируема конзола, която можете да прикрепите към необходимото място.Комплекта е с широк спектър на приложение, благодарение на високопроизводителната wifi антена е подходящ не само за по-големи автомобили но и за микробуси,каравани,микробуси,буси,камиони,полуремаркета,селскостопанска или строителна техника и други превозни средства IP нивото на защита на камерата е до IP66, което означава, че е водоустойчива, прахоустойчива и устойчива на повреди. Задна или предна камера за паркиране е подходяща и за микробуси като fiat ducato, mercedes sprinter и др.

Изображението от камерите може да се показва поотделно или всичките четири камери една до друга.

комплект камера за заден ход за комбайн

Към WiFi монитора могат да бъдат свързани едновременно до 4 WiFi камери , което особено ще оцените при инсталиране на по-големи моторни превозни средства, където имате нужда от повече изгледи от различни ъгли. Благодарение на тази система ще знаете точно какво има зад или около автомобила. LED мониторът е с яркост 500:1 с резолюция 1024x600. Обективът на камерата с широк ъгъл на снимане до 150° също е оборудван с IR нощно виждане. Мониторът има просто OSD меню, чрез което можете да регулирате цвета, яркостта и контраста. LCD може да показва всичките 4 камери наведнъж или можете да превключвате между отделни камери. Wifi камерата има и функция за огледално отразяване на изображения, която ви позволява да настроите да показвате реалната дясна и лява страна от вашата гледна точка. Можете да регулирате дублирането на изображението за всяка камера директно с бутона на монитора. Можете също така лесно да активирате допълнителните линии за заден ход и със специален бутон мониторът автоматично сдвоява свързаните WiFi AHD камери.

WiFi камера за заден ход с монитор - AHD комплект за заден ход с HD резолюция

wifi камера система за заден ход

AHD WiFi 7" LED монитор с ясно и рязко изображение
AHD WiFi камера за заден ход с обхват на сигнала до 200м
Монтаж без необходимост от дърпане на кабели, автоматично сдвояване с докосване на бутон
Функция на IR камера за нощно виждане

Следете техническите спецификации:

Модел: Profio Ultra View S7
7" AHD LED монитор
Система: PAL/NTSC
Съотношение на страните: 16:9
Резолюция на монитора: 1024x600
Входове: 4 канален 2.4G WiFi вход за видео сигнал
Контраст: 500:1
Възможност за настройка: яркост, контраст, цвят
Захранване: DC 12V-24V
Консумирана мощност: 5W
Работна температура: -10 до 60°C
Температура на съхранение: -20 до 70°C
Размери: 180 x 121 x 24 мм

Технически характеристики на камерата:

Модел: Profio Parking Camera S9
Сензор за изображение: SHARP 1/4 CMOS
Резолюция: 720P
WiFi връзка: 2.4G WiFi с обхват от 100 метра
Минимално осветление: 1 LUX
IR нощно виждане: да
Ъгъл на гледане: 150°
IP ниво на защита: IP 66 водоустойчив, прахоустойчив, устойчив на повреди
Консумирана мощност: 3W
Работна температура: -10 до 60°C
Температура на съхранение: -20 до 70°C
Размери: 86,5 х 77 х 75 мм

Съдържание на пакета:

1x 7" LED AHD WiFi монитор
4x AHD WiFi камера за заден ход
1x Ръководство

Коментари

Други продукти