9 инчов сензорен екран за заден автомобилен монитор + поддръжка на SD карта 256

Код на продукта: 15-039 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 500,00 лв
Цена с вкл. ДДС 600,00 лв
- +

Описание на продукта 9 инчов сензорен екран за заден автомобилен монитор + поддръжка на SD карта 256

9 инчов сензорен екран за заден автомобил монитор + поддръжка на SD карта 256GB. Голям автомобилен дисплей за удобно паркиране. Сензорен екран, запис на micro SD карта (до 256 GB) и възможност за свързване на до 4x FULL HD или HD камери за заден ход. Ново поколение система за паркиране, която ви носи ясно, рязко изображение през деня, дори при условия на слаба осветеност и всички необходими технически средства за безопасната работа и контрол на моторни превозни средства и машини. За още по-лесно използване, мониторът е оборудван със сензорен екран. Мониторът ви позволява да превключвате между различни варианти на дисплея на камерите, в зависимост от това колко камери сте свързали и коя от тях искате да се показва като основна. Мониторът за заден ход съдържа меню, в което имате различни опции за настройка на LCD монитора и камерите, които са свързани към него.

Сензорен монитор за камери за заден ход със запис на изображение от камера

сензорен монитор за кола 9 инча

На всяка камера можете да зададете например огледално изображение през монитора или да включите направляващи линии, които можете да калибрирате точно на всяка камера директно в менюто. Мониторът за заден ход предлага няколко опции за показване на камери, така че можете да изберете този, който ви подхожда най-много. Можете да управлявате превключването на изображението между камерите с един пръст, защото работи на принципа на плъзгане с пръст на смартфона. С тази система знаете точно какво има зад или около автомобила. Подходяща е за микробуси, каравани, бусове, камиони, полуремаркета, селскостопанска техника и други превозни средства. Мониторът е снабден с регулируема скоба, която може да се закрепи на необходимото място.

full hd монитор за камиони

Записът от камерите се съхранява на micro SD карта , която се поддържа до 256 GB.

Автомобил със сензорен екран - запис на sd карта

Към монитора могат да бъдат свързани до 4 FULL HD камери или 4 HD камери. Можете да изберете и комбинирате камерите от нашата оферта според вашите изисквания, в зависимост от вида на превозното средство. Камерите са свързани към монитора чрез 4- пинови кабели с опционални дължини от 10 m, 15 m и 20 m. 4-пиновият конектор, който свързва камерата с кабела, е водоустойчив, както и прахоустойчив и устойчив срещу повреди. Монтажът на системата е лесен. На монитора има кабели за свързване на камери и захранване на монитора, който е защитен от пренапрежение чрез сменяем предпазител. Камерите се захранват директно от монитора и следователно вече не е необходимо да се свързват отделно към източника, което улеснява инсталирането и можете да поставите камерата навсякъде в автомобила. Мониторът включва и 4 превключващи кабела за свързване на избраните камери към светлините за заден ход. Когато въртите назад, избраната камера автоматично ще се появи на монитора.

HD монитор за заден ход за селскостопанска техника

Мониторът има функцията да превключва разделителната способност на свързаните камери. Следователно към него можете да свържете 4 камери с Full HD 1920x1080P резолюция или 4 камери с HD 1080x720P резолюция. В случай, че трябва да поставите камерата на ремарке, което може да се сваля от автомобила или камиона, можете да закупите в нашия електронен магазин свързващ кабел на камера за заден ход за ремаркета и полуремаркета. Това гарантира лесно изключване на системата за заден ход и повторно свързване

Монитор за удобно движение на заден ход със сензорен екран

монитор за заден ход със сензорен екран

Характеристика:

9 инчов монитор за заден ход
Тъч скрийн
Широка гама от настройки в менюто на дисплея
Възможност за свързване на до 4 камери
Различни опции за показване на камерата

Следете техническите спецификации:

Монитор: 9" IPS сензорен екран
Система: PAL/NTSC
Съотношение на страните: 16:9
Резолюция на монитора: 1024 x 600
Видео резолюция: 1920x1080 @ 25fps или 1080x720 @ 25fps
Входове: 4x Full HD/HD канал
Яркост: 500cd/㎡
Запис: да, 4 канала
Цикълен запис: да
Разположение на дисплея: 1/2/3/4 камера
Формат на видео компресия: H.264
Видео формат: TSStreaming Media
CPU: lunch V526, 2-ядрен A7 процесор
RAM: DDR3 512M
Поддръжка на камера: 720P NTSC, 720P PAL, 1080P PAL
Памет: поддържа микро SD карта клас 10, до 256 GB (карта с памет не е включена)
Регулируеми: яркост, контраст, цвят, обратими направляващи линии
Захранване: 9-36V
Поддръжка за нощно виждане: да
Вградено аудио: да
Честота: 50/60Hz


Съдържание на пакета:

1x 9" LCD сензорен монитор
1x скоба за монтаж на монитор
1x 3D държач за стави
1x 3M стикер
1x Захранващ кабел с предпазител
1x Ръководство

Коментари

Други продукти