LANGIE LT-52 онлайн електронен гласов преводач на 52 езика

Код на продукта: 11-259 Имам въпрос
Производител ЛАНГИ
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 600,00 лв
Цена с вкл. ДДС 720,00 лв
- +

Аксесоари за продукта

Описание на продукта LANGIE LT-52 онлайн електронен гласов преводач на 52 езика

Електронен гласов преводач LANGIE LT-52 онлайн/офлайн на 52 езика, включително английски. Преводач на думи, текстове или думи, с който можете лесно да преведете каквото пожелаете. Пътувате ли и откривате нови места? Трябва ли да превеждате език? Със сигурност си спомняте неприятните ситуации, възникнали поради езиковата бариера. Вече не! Този LANGIE преводач, съдържащ до 52 невероятни езика, ще улесни комуникацията ви в чужбина.

Гласовият преводач LANGIE ще отвори нови възможности за вас навсякъде по света! Предназначена е за всички , независимо дали са деца или възрастни хора , които ще оценят лесното използване на преводача. Гласов преводач , който ще бъде с вас навсякъде, където отидете. Онлайн преводачът LANGIE е в наличност директно за продажба - цена, която е повече от адекватна за неговото използване.

Това революционно устройство служи и като мултимедиен плейър за видеоклипове, снимки или като групов преводач (можете да сдвоите повече преводачи LANGIE) - особено подходящо за множество чуждестранни делегации. Друг вариант за вас ще бъде възможността за изучаване на чужд език - сложен софтуер за обучение. Така че имате на разположение и преводен речник на 52 езика (не само английски речник) и можете да превеждате изречения или други текстове онлайн/офлайн.

ПРОМОЦИОНАЛНО ВИДЕО LANGIE

Това е РЕВОЛЮЦИЯ В КОМУНИКАЦИЯТА!!!
НАЙ-ДОБРИЯТ ДВУПОСЪВЕН ГЛАСОВ ПРЕВОДАЧ В СВЕТА

Langie Translator поддържа 52 езика и всичко това в аудио форма и наистина с невероятна ТОЧНОСТ НА ПРЕВОДА!

Как всъщност работи?

Langie е оборудван с вграден 1" сензорен LCD дисплей и двойна система от висококачествени високоговорители и микрофони. Langie има микрофон и високоговорител от предната страна на устройството, чрез които можете да изговаряте съобщението на собствения си език, и човек до вас (чужденец) незабавно ще чуе превода на своя език. И в замяна чужденец може да каже отговора на своя език чрез микрофона и високоговорителя на задната страна на устройството и вие ще чуйте незабавно превода на вашия език.
как работи онлайн преводът на langie
Ако искате да преведете някакъв текст или думи на друг език, просто натиснете и задръжте синия бутон на микрофона и го пуснете, след като изговореното съобщение (текстът) приключи. В рамките на 1-2 секунди преводачът превежда вашето съобщение под формата на текст, който се вижда на дисплея, като това съобщение ще бъде достъпно и в аудио форма (този език трябва да се поддържа). Ако искате да преведете това, което другият човек ви казва, просто натиснете и задръжте жълтия бутон на микрофона и го пуснете отново, когато съобщението приключи. Целият процес е невероятно прост.
langie как работи

Много практична е и функцията на GROUP преводача и със сигурност ще намери своето приложение в различни чуждестранни делегации.

Просто сдвоете двама или повече потребители на LANGIE онлайн чрез WiFi (за да можете да общувате дори с някой, който е на другия край на света).

Джобният преводач може да разпознае гласа ви и след това да го преведе в реално време на голям брой езици, което го прави чудесен езиков инструмент за пътуване, самообразование, пазаруване или бизнес. Той превежда думите ви веднага и следователно ви кара да се чувствате така, сякаш общувате директно с друг човек. Благодарение на практичния мини дизайн, той е много лесен за носене , можете да го поставите в джоба, чантата и т.н.. Работи на много прост и интуитивен принцип . Просто задръжте сензорния клавиш на устройството, докато произнасяте думи, след което го освободете и устройството незабавно превежда необходимите думи.

Няма по-добро усещане как да пътувате по света без стрес и усложнения с 52 езика в джоба си, буквално. Нуждаете се например от английски-испански преводач? Няма проблем! Този преводач на текстове и изречения лесно ще го управлява. Животът на батерията, който е до 5 дни в режим на готовност/5 часа непрекъсната работа, също е интересна характеристика.

Видео как работи

Тук можете да разгледате таблицата с поддържаните езици на преводача LANGIE.

Не всички езици имат наличен гласов превод
(всички езици превеждат фрази в текстова форма на LCD дисплей).

езици langie преводач

Джобният преводач в офлайн режим без интернет връзка предлага:

Поддръжка на мултимедия - картинна галерия, цифров диктофон, видео и музикален плейър.
Образователна функция – съдържа гласово и образно обучение за основни езици. Така че можете да научите езика, където и да отидете.
Усилвател на звука - записва и след това засилва изговорените ви думи, значително помага при общуването с хора, които имат по-лош слух.

Ако сдвоите джобен преводач с Wi-Fi, ще получите някои интересни функции:

Гласово търсене на изображения - Разпознава вашия глас и след това търси желаното нещо под формата на изображение.
Групов преводач - Присъединете се към групов разговор с хора на различни езици.

превод чрез langi Гласов преводач на 52 езика
Той разпознава гласа ви и след това го превежда на голям брой езици. За по-добро разпознаване на думи е необходима WiFi интернет връзка.
гласово търсене на изображения Гласово търсене на изображения
Той разпознава гласа ви и след това търси изображението, което искате. Изисква се WiFi интернет връзка.
групов преводач - групов преводач Групов преводач
Онлайн свързаността позволява групови разговори с хора на различни езици. Изисква се WiFi интернет връзка.
офлайн превод чрез langi Преводач на думи без онлайн връзка
Той разпознава гласа ви и може да превежда кратки фрази или прости думи въз основа на вградения алгоритъм, използван за разбираеми преводи. Той поддържа само 12 световни езика.
изучаване на езици на langi Опция за самообучение без онлайн връзка
С вградения софтуер можете да научите избрания световен език много бързо и ефективно.

Характеристика:

Незабавен превод на 52 езика
Чувствителен микрофон с гласово разпознаване
Цифров диктофон
Музикален и видео плейър
Онлайн/офлайн превод
Живот на батерията: 5 дни в режим на готовност/5-8 часа непрекъсната работа

Спецификации:

Процесор: ARM Cortex 1,3 GHz четириядрен
LCD: 1,08" сензорен екран (27,5 мм)
Батерия: 3,7V/2000 mAH
WiFi 802.11b/g/n
Bluetooth: 4.0
Micro SD карта: Поддържа до 32GB
USB: Micro USB 2.0
Вход за слушалки - жак 3,5 мм
Вход: 100V - 240V
Изход: 5V DC 1500mA
Размери: 48 mm x 148 mm x 17 mm
Тегло: 125 гр

Съдържание на пакета LANGIE:

1x гласов преводач LANGIE
1x USB зарядно
1x USB кабел
1x слушалки
1x Предпазен калъф

съдържание на пакета LANGIE

Защо е по-добре да имате ОНЛАЙН връзка, отколкото ОФЛАЙН превод, когато използвате LANGIE?​

Във всеки случай трябва да разберете, че всеки режим на превод ОФЛАЙН на всички преводачи съдържа само ограничен речник (само основен) и преводът често е неточен или неразбираем. ОНЛАЙН режимът след свързване към WiFi мрежата осигурява постоянно актуализиране и корекция на превода , базата данни е няколко пъти по-голяма от офлайн превода, така че имате гаранция, че преводът ще бъде възможно най-точен и ще можете да общувате без никакви трудност. За WiFi връзка ви препоръчваме да създадете HOT SPOT мобилна WiFi точка за достъп директно от мобилния си телефон (който винаги ще имате под ръка).

Може ли Langie да превежда наистина надеждно?

LANGIE е усъвършенстван ИТ продукт от последно поколение . За да постигне най-добри резултати от превода, той работи със 7 онлайн търсачки. Производителят има дори повече от 20 години опит на пазара на образование и превод на различни световни езици. LANGIE непрекъснато разширява и актуализира своята OTA база данни директно на вашето устройство, за да предостави най -ефективния джобен инструмент за превод на други езици в днешно време.

най-добрият преводач

Коментари

Други продукти