4k камера за кола GPS DOD GS980D + 5G WiFi + бленда f/1.5 + 3" дисплей

Код на продукта: 55-220 Имам въпрос
Производител DOD
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 666,66 лв
Цена с вкл. ДДС 800,00 лв
- +

Описание на продукта 4k камера за кола GPS DOD GS980D + 5G WiFi + бленда f/1.5 + 3" дисплей

4k автомобилна камера GPS DOD GS980D +5G WiFi + бленда f/1.5 + 3" дисплей. Автомобилни камери от ново поколение NEXT GEN - DOD GS980D с поддръжка на до 256GB micro SD карта. Автомобилна камера с абсолютно нов сензор за изображения OmniVison OS08A10 за предна камера и SONY STARVIS IMX307 CMOS.Сензорът за задна камера гарантира революционното нощно виждане дори през нощта и дори при пълна тъмнина.DOD GS980D е автомобилна камера с пълен видеозапис в 4K резолюция за предната и FULL HD разделителна способност за задната камера с ненадминато качество и на двата видеоканала на камерата с честота на запис от 30 кадъра в секунда, видео компресия H.265 и бленда f/1.5 за кристално чисто изображение.

Вграден супер кондензатор вместо Li-Ion батерия - за още по-добра издръжливост и живот на камерата. Комплектът камера разполага с широкоъгълен обектив до 140° за предна и задна камера, което ви позволява да наблюдавате наистина широк ъгъл около вашия автомобил, доближавайки се до параметрите на рибешко око. Малките размери на предната камера, само 97x54x40mm гарантират, че тя няма да привлече вниманието или няма да ви блокира.

Камера за кола - Двойна 4k + 1K камера с допълнителна задна камера

Така няма да пропуснете нито един детайл и имате запис от задната част на автомобила (в случай на сблъсък отзад и т.н.). Използването на задна камера е по избор, предната камера може да се използва и отделно. Възможност за обръщане на изображението на 180 градуса за предна и задна камера (камерата може да се монтира "с главата надолу").

най-добрата камера за кола GPS DOD GS980D 5G WiFi f/1.5 и 3" дисплей

Обектив с апертура f/1,5 за ярко и ясно изображение. H.265 компресия на изображението, MP4 файл. Micro SD поддръжка до 256GB. Камерата за кола има и ISO чувствителност до 6400 за отлично заснемане при условия на слаба осветеност и нощно видео. Вграденият GPS процесор позволява на водачите да улавят скорост и позиция с висока точност. Камерата може лесно да се управлява с помощта на бутони и ясен 3.0" LCD дисплей . Кабелната връзка между камерите е с дължина около 6 метра . Камерата DOD S980D може да бъде свързана към 12/24V захранване , така че може да се използва без никакви проблеми в други превозни средства, напр. камиони или автобуси. Предната камера също така лесно се прикрепя към предното стъкло на автомобила с помощта на 3M залепваща стойка с GPS регистратор.

Най-добрата двойна GPS камера за кола с поддръжка на 5G Wifi и 4K резолюция

Най-добрата 4k 5G камера за кола с GPS

CE сертифицирана автомобилна камера за работа в целия Европейски съюз

Сертифицирана автомобилна камера за използване в целия ЕС (т.е. също в Австрия, Германия и други страни-членки). Отговаря на критериите на техническите стандарти и може да се използва в автомобила.

Сертифицирана CE камера за кола за ЕС - камери за кола

Камери за автомобил от ново поколение NEXT GEN - DOD GS980D

Топ камера за кола и новият флагман на всепризнатия тайвански производител DOD-TECH.  

професионална камера за кола dod gs980d - ново поколение камери

До 4K + 1K резолюция на запис от камерата

Така че няма да пропуснете нито един детайл (като четливостта на регистрационния номер), ако шофирате бързо, при лошо осветление (дъжд, сняг, тъмнина и т.н.)

До 4K + 1K резолюция на запис от камерата - dod gs980d

Високоскоростен трансфер на данни - 5G WIFI

Преглед и споделяне на данни директно през мобилния телефон, без необходимост от премахване на картата с памет

Високоскоростна dod камера за 5G wifi трансфер на данни

Приложение за Android/iOS

Ясно приложение от DOD (Android/iOS) за смартфони или таблети, където ще можете да възпроизвеждате вашите видеоклипове от шофирането след сдвояване чрез Wifi, да проследявате текущата си позиция чрез google maps или да променяте настройките на камерата.

приложение от DOD Android/iOS - dod камера за кола

Апертурата f/1.5 гарантира висока чувствителност и рязко изображение дори при условия на лошо осветление през деня или през нощта

Висока производителност при слаба светлина - Размерът на блендата отразява количеството светлина, попадащо на сензора при снимане. Колкото по-голяма е апертурата (по-малко f-число), толкова повече светлина ще бъде уловена от сензора на фотоапарата. Благодарение на най-широката бленда, която е с 66% по-голяма в сравнение с конкуренцията на пазара, DOD камерите създават най-рязкото изображение.
4k камера f/1.5 бленда ultra HD 4k dod gs980d

Вграден GPS модул в патентован държач със стикер 3M

Патентован наистина здрав закопчаващ се държач за елиминиране на вибрации или нежелани звуци при записа с 3M стикер (с USB-C конектор за захранване директно от държача) с вграден GPS сензор.

dod gs980d - вграден GPS модул в държач

Автомобилната камера се захранва през USB-C интерфейс

Автокамерата DOD GS980D се захранва през USB-C интерфейс (а не класическото micro или mini USB), тоест нов стандарт за високоскоростен трансфер на данни, както и захранване на автомобилната камера.

захранване за камера DOD GS980D - usb C кабел

Перфектното нощно виждане благодарение на HDR технологията осигурява рязко изображение дори след тъмно

Това е технологията High Dynamic Range , която ще позволи много по-добро гледане на много ярки и много тъмни части от изображението едновременно . Съкращението HDR, това е технология, която позволява подобрено възпроизвеждане на детайли в тъмни и светли части на заснетата сцена едновременно
High Dynamic Range технология - GS980D

Лидер на пазара за наблюдение и охрана на автомобили - Чисто нов РЕЖИМ ЗА ПАРКИРАНЕ 5-ТО ПОКОЛЕНИЕ

Голямо предимство е подобрената функционална система за режим на паркиране на новото поколение надстройка 5.0. Добрата камера записва по време на шофиране, но по-добрата камера ще държи автомобила ви под наблюдение 24/7 . Камерата предоставя две възможности за защита при паркиране. Първият е запис с помощта на функцията TIMELAPS . Това е запис с изтичане на времето, при който камерата създава изображения на всяка 1 секунда , които след това се комбинират във видеоклип, така че няма да пропуснете нито един детайл от записа, който трябва да проверите.

Вторият режим е запис по време на ДЕТЕКЦИЯ НА СБЛЪСЪК . В този режим камерата има активен G-сензор , който засича претоварване и започва видеозапис при удар. Режимът на паркиране изисква постоянно захранване, в идеалния случай чрез набор от постоянни кабели в нашата оферта.

ново 5-то поколение режим на паркиране - мощна камера за кола

Суперкондензатор

Камерата DOD GS980D е с вграден супер кондензатор вместо литиеви батерии. Суперкондензаторът осигурява по-добра защита срещу по-високи температури и няма опасност от повреда или експлозия, както при класическите батерии. Той също така осигурява по- дълъг живот от камерите с литиево-йонни батерии.

супер кондензатор - dod камера за кола GS980D

Поддържа до 256GB micro SD карта

Камерата за кола поддържа micro SD карти до 256GB (обикновени камери за кола само до 128GB). В случай на катастрофа, рязко спиране или накланяне на автомобила комплектът камера има функция G-сензор, който служи за защита на файловете при удар. Също така, в случай на спешност, той позволява на потребителите ръчно да защитят съществуващ файл чрез натискане на бутона "SOS".
карта с памет - 256 GB micro SD карта

G-сензор защита на данните в случай на удар

В случай на удар, аварийно спиране или накланяне на автомобила, той автоматично ще защити всички запазени и текущи записи. Чрез тази функция важните файлове няма да бъдат изтрити или презаписани , дори когато записвате във времеви цикъл.

G сензор за защита на данните

Loop recording - Циклично записване

Когато мястото за съхранение на поставената micro SD карта се запълни, тя може автоматично да презапише по-стари файлове с по-нови, така че файловете постоянно да се изтриват отново.

запис в цикъл - цикличен запис на камерата

Нова видео компресия H.265

Автомобилната камера е оборудвана с новата H.265 компресия , която гарантира , че записите се записват в по-малък размер. Записът при тази компресия ще заема 30% по-малко място на картата с памет , като качеството на изображението ще остане запазено. Така че картата с памет може да побере много повече записи в сравнение с по-старата H.264 компресия. 1 минута отнема около 215MB на 4k предната камера и около 70MB на 1K задната камера.

H.265 видео компресия - DOD автомобилни камери

Спецификации:

Видео резолюция: предна камера: 3840x2160@30fps, задна камера 1920x1080@30fps
Сензор: предна камера: OmniVison OS08A10, задна камера: SONY STARVIS IMX307 CMOS сензор
Дисплей: 3" IPS дисплей
Широкоъгълен обектив: 140° (предна и задна камера)
Апертура: f/1.5
ISO чувствителност: до ISO 6400
Видео формат: H.265 MP4
Носител за запис: Micro SDHC/SDXC клас 10 (до 256GB)
Аудио: микрофон и моно високоговорител (включени)
Батерия: супер кондензатор
Входяща мощност: 5V 2,5A
Размери на предната камера (д/ш/в): 97x54x40 мм
Размери на задната камера: 60x30x33 мм
Тегло на предната камера: 91,6 g
Тегло на задната камера: 28,2 g
Работна температура -20°C ~ 65°C, (-4°F ~ 149°F)

Съдържание на пакета:

1x DOD GS980D предна камера за автомобил
1x Държач с 3M стикер + GPS модул
1x задна камера
1x кабел за свързване на задна камера (6M)
1x 12-24V зарядно за кола
2x Прозрачен защитен стикер за лесно фиксиране на държача върху стъклото
1x Ръководство

Автомобилна камера DOD GS980D - съдържание на опаковката

Коментари

Други продукти