Зарядно за кола 2x USB с GPS локатор + гласово наблюдение

Код на продукта: 09-051 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 166,66 лв
Цена с вкл. ДДС 200,00 лв
- +

Описание на продукта Зарядно за кола 2x USB с GPS локатор + гласово наблюдение

Зарядно за кола 2x USB с GPS локатор + гласово наблюдение . Зарядното устройство е съвместимо с всички превозни средства на пазара , тъй като се включва към запалката в колата. Той ще предостави достатъчна информация в реално време за наблюдаваното превозно средство. На пръв поглед изглежда като класическо зарядно за кола, но крие GPS локатора. Компактният и стилен дизайн на устройството се съчетава идеално с интериора на вашия автомобил и затова не е нужно да се притеснявате, че ще бъде разкрит.

С това зарядно за кола няма да имате проблем с локализирането на вашето превозно средство, ако го заемете на ваш приятел или дете, така ще избегнете нежелани емоции и страх или притеснения, дали екипажът е на автомобила е наред. Устройството идва с безплатно достъпно приложение "TrackSolid" (iOS, Android) за вашия мобилен телефон, с което можете да следите текущото местоположение на превозното средство , в което се намира зарядното за кола, а също така ще имате преглед на сигналите .

gps локатор в колата в зарядно за кола

Лесна инсталация

Повечето устройства на пазара на GPS локатори имат много сложна инсталация. Не се притеснявайте, защото не се изисква настройка с този модел. Просто включете зарядното устройство за кола в запалката в колата и можете да започнете да използвате всичките му функции.

gps локатор в инсталация на зарядно за кола

SOS спешно повикване

В случай на спешност можете да натиснете съответния бутон SOS за 3 секунди, за да активирате алармата. След това устройството изпраща SMS до мобилния номер по подразбиране и също така ще го набира, докато не бъде получено обаждането.

gps тракер авариен бутон SOS

Гласов мониторинг

След изпращане на командата „Монитор“ към устройството чрез SMS, устройството ще отговори с „OK“ и след това ще набере мобилния номер за SOS по подразбиране. След като получи обаждане, лицето на SOS номера ще може да чуе какво се случва около зарядното устройство за кола или вътрешността на автомобила. По време на слушане устройството не произвежда никакви звукови или светлинни сигнали и следователно е напълно ненаблюдавано слушане.

gps локатор зарядно за кола с гласов мониторинг

Откриване на състоянието на превозното средство

Устройството поддържа откриване на състоянието на превозното средство, независимо дали е включено или изключено. Ако неупълномощено лице е стартирало автомобила без ваше знание, веднага ще получите известие на телефона си.

Многократно зарядно устройство за откриване на състоянието на превозното средство

Аларма за изтощена батерия

Зарядното за кола има вградена 130 mAh литиева батерия и следователно може да работи дори след като бъде извадено от запалването. Когато батерията падне до 10%, устройството ще изпрати предупредителен SMS "Внимание! Батерията е изтощена, моля, заредете я навреме!" към стандартния SOS мобилен номер. Ако батерията е по-малка от 1%, следващото текстово съобщение "Предупреждение! Батерията е твърде ниска, захранването ще се изключи автоматично".

gps локатор в батерията на зарядното устройство за кола

Аларма за превишена скорост

Ако автомобилът се движи с по-висока скорост от ограничението, устройството ще изпрати SMS на мобилния номер по подразбиране.

зарядно за кола с gps локатор за откриване на скорост

Звукова аларма

Ако записаният звук около зарядното за кола надвиши 70 dB, устройството автоматично ще ви уведоми, като се обади на мобилния номер по подразбиране. Следователно зарядното устройство за кола с GPS локатор е идеално решение за защита на вашия автомобил.

gps локатор, откриване на звукова аларма

Характеристика:

USB зарядно за кола с GPS локатор
Предупреждение при звуци над 70 db
Слушане на интериора на автомобила чрез телефонно обаждане
Вградена батерия, която гарантира нейната функционалност дори когато е извадена от запалката
SOS бутон

Спецификации:

Батерия: 3,7V/130 mAh литиева
Мрежова връзка: GSM/GPRS
Честота: GSM 850/900/1800/1900 MHz
2x USB изход: 5V
Работно напрежение: 9-15 V DC
Работна температура: -20 ~ 60° C в автомобила
Максимална влажност: 5% - 95%
Размери: 84 mm x 44 mm x 38 mm
Тегло: 81 гр

Пакетът съдържа:

1x зарядно за кола с GPS тракер
1x Ръководство за потребителя

Коментари

Други продукти