За нас

Компания

Efeel.com е един от най-големите интернет дистрибутори на камери - шпионски, CCTV, автомобилни, охранителни камери. Основана през 2009 г., Efeel.com е със седалище в Словакия (Централна Европа). Нашата бизнес философия е проста: давайте на потребителите и бизнеса това, което искат, когато го искат. Ние никога не спираме да подобряваме работата си от световна класа, като поставяме нашите клиенти - и техните нужди - на първо място.

Медия Лидерс ООД притежава международно признат сертификат за система за управление на качеството ISO 9001:2015
Кликнете за повече информация
ISO сертификат 9001:2008

продукти

Ние предлагаме на нашите клиенти стотици продукти, а списъкът ни с продуктови категории и продуктови предложения се увеличава всеки ден. Клиентите на Efeel знаят, че получават най-добрите цени и ексклузивни оферти за огромна гама от продукти като охранителни камери, камери за видеонаблюдение, автомобилни камери, шпионски камери и много други.

Нашите страхотни взаимоотношения с всички големи доставчици означават, че нашите клиенти винаги ще намират специални оферти за горещи продукти от всеки продуктов раздел. И за да помогнем на нашите клиенти да изберат правилните продукти, ние улесняваме намирането на наличност, цени, отзиви и оценки.


Обслужване

В Efeel.com фокусът ни винаги е бил върху това да помогнем на клиентите да спестят време и пари. Ето защо ние инвестирахме в изграждането на уебсайт, който им позволява да управляват сигурно своите акаунти без намеса. Това е овластяващият, 24/7 подход на самообслужване, който гарантира , че поддържаме клиентите си доволни и нашите цени конкурентни .