WiFi FULL HD камера в AC/DC USB адаптер с нощно виждане

Код на продукта: 10-149 Имам въпрос
нов TOP WiFi FULL HD камера в AC/DC USB адаптер с нощно виждане
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 250,00 лв
Цена с вкл. ДДС 300,00 лв
- +

Описание на продукта WiFi FULL HD камера в AC/DC USB адаптер с нощно виждане

WiFi FULL HD камера в AC/DC USB адаптер с нощно виждане с поддръжка на 128GB micro SD карта е малка, ненатрапчива шпионска камера в класическо зарядно устройство, така че е лесна за използване за проследяване. Устройството действа като класическо зарядно с USB порт за зареждане на мобилни телефони, таблети или други устройства, така че никой няма да обърне повече внимание, че може да е шпионска камера. Обективът на камерата е скрит зад тъмния плексиглас (където са скрити 16x NIGHT LED, но те не светят като класическите IR светодиоди) , а картата с памет е скрита в корпуса на зарядното устройство под подвижния капак.

Камерата има WiFi функция , която ви позволява да сдвоите вашата видеокамера с вашия смартфон чрез приложението "Camwf" (достъпно за iOS, Android) и след това можете да настроите различни функции за снимане на камерата или да гледате записа директно от камерата.

full hd камера в адаптера

Камерата се активира в режим на готовност след свързване на адаптера към мрежата и започва да записва видео само при откриване на движение. Разпознаването на движение спестява място на картата с памет. Когато microSD картата е пълна, най-старите записи се презаписват автоматично (запис в цикъл), което гарантира непрекъсната работа. Записите се съхраняват на micro SD/TF карта с максимален капацитет до 128 GB. Уникалната шпионска камера е идеална за наблюдение и запис на работа или у дома по време на ваше отсъствие.

адаптер с full hd камера

Характеристика:

Функционален USB адаптер със скрита камера
FULL HD видео запис
WiFi връзка
Постоянно захранване
Функция за откриване на движение


Спецификации:

Видео формат: AVI
Резолюция на видеото: 1920x1080P
Заснемане: 30 кадъра в секунда
Външна памет: Поддържа до 128GB micro SD
Разпознаване на движение: да
Напрежение за зареждане: DC-5V
Тип интерфейс: USB

Съдържание на пакета:

1x AC/DC адаптер с WiFi камера
1x Ръководство

Коментари

Други продукти