Универсален комплект за заден ход - 10" HD монитор + 4x HD IR камери

Код на продукта: 19-101 Имам въпрос
нов отстъпка Универсален комплект за заден ход - 10" HD монитор + 4x HD IR камери
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 666,66 лв
Цена с вкл. ДДС 800,00 лв 960,00 лв
- +

Описание на продукта Универсален комплект за заден ход - 10" HD монитор + 4x HD IR камери

Универсален комплект камери за заден ход - 10" HD монитор + 4x HD IR камера . AHD камерата ще се погрижи за висококачествено изображение не само през деня, но с нощно виждане с 18 IR LED, можете да виждате добре и при заден ход през нощта. Мониторът и камерата на марката PROFIO ELECTRONICS са с AHD резолюция 1024x600p, благодарение на която можете да видите всички детайли ясно и рязко.Размерът на LCD екрана прави този комплект идеален помощник при заден ход .

Тази AHD система е комбинация от най-добрата технология, разработена за микробуси, каравани, автобуси, камиони, полуремаркета, трактор, комбайн и други селскостопански или строителни машини и превозни средства. Ще оцените AHD системата, особено когато е инсталирана на по-големи моторни превозни средства, където имате нужда от повече изгледи от различни ъгли. Работният комплект за паркиране е една от системите, които гарантират перфектно вашия преглед при шофиране на всяко превозно средство.

Възможност за свързване на до 4 камери с възможност за избор на реда на показване на камерата.

Отделните камери могат да се показват една до друга или, ако е необходимо, да комбинирате разположението на камерите на монитора.

Универсални камери за заден ход

Благодарение на тази система ще знаете точно какво има зад или около автомобила. Комплектът AHD за заден ход съдържа 10" LCD монитор + 4x камера с IR нощно виждане + 4x 5m, 10m, 15m, 20m кабел, който е включен в цената на комплекта, като можете да го изберете според вашите нужди при поръчка. AHD комплектът е изключителен не само заради качеството на изображението, но също така можете да свържете до 4 AHD камери към монитора наведнъж. На монитора е възможно да показвате всички камери една до друга едновременно за по-добра ориентация, или ако е необходимо, изберете варианта на показване на камерата според вашите нужди.В менюто на монитора можете също да изберете огледално отразяване на изображението на камерата.Този комплект за обръщане има широк спектър на използване.IP нивото на защита на камерата е до IP 66 , което означава, че е водоустойчив, прахоустойчив и устойчив на повреди.

камера за заден ход на автобуса HD комплект

Първият комплект за заден ход на пазара с AHD резолюция 1024x600p, 10" LCD монитор с възможност за свързване на до 4 AHD камери с IR нощно виждане.

Благодарение на AHD резолюцията на монитора и камерата ще видите всички детайли ясно и рязко.

Монтажът и монтажът на тези камери е много лесен.

работен реверсивен комплект за комбайни

Мониторът включва екранно меню , което ви позволява да регулирате остротата, яркостта, контраста и също така ви позволява да завъртате и отразявате изображението, за да покажете реалистично дясната и лявата страна. Дистанционното управление улеснява управлението на функциите. Включени са също чифт вградени високоговорители и 1024x600px екран с резолюция 16:9. Всяка камера има свой собствен канал и отделните камери се превключват с бутоните директно на монитора или чрез дистанционно управление. LCD мониторът ви позволява да свържете необходимата камера чрез конектор със светлините за заден ход, така че при движение на заден ход ви позволява автоматично да превключвате избраната камера, която ще се появи на монитора. Ъгълът на камерата е регулируем. Мониторът с камерата е снабден с регулируема скоба , която можете да закрепите на необходимото място. Предлага се със сенник, който осигурява ясна картина и без отблясъци.

Високото ниво на защита до IP 66 е водоустойчив, прахоустойчив и устойчив на повреди.

водоустойчив монитор за заден ход и паркиране с камера пожарна кола

В случай, че трябва да монтирате монитора по различен начин, отколкото с конзола (което е включено в пакета), в нашата оферта можете да намерите още три вида стойки, които ви позволяват да прикрепите монитора си например към предно стъкло или където е необходими. В случай, че трябва да поставите камерата на ремарке, което може да се сваля от автомобила или камиона, можете да закупите в нашия електронен магазин свързващ кабел на камера за заден ход за ремаркета и полуремаркета. Това гарантира лесно изключване на системата за заден ход и повторно свързване.

AHD 10" LCD монитор
Възможност за свързване на до 4 камери за заден ход
Нощно виждане до 10м
Ъгъл на гледане на камерата 150°
Възможност за показване на всички камери на екрана
Резолюция на дисплея 1024x600px

Следете техническите спецификации:

Модел: Profio Quad View L10
10 " LCD монитор
Система: PAL/NTSC
Съотношение на страните: 16:9
Резолюция на монитора: 1024 x 600
Входове: 4x AV
Контраст: 300:1
Възможност за настройка: яркост, контраст, цвят
Захранване: DC 12V-24V
Консумирана мощност: 5W
Работна температура: -10ºC до 60ºC
Температура на съхранение: -20ºC до 70ºC

Технически характеристики на камерата:

Модел: Profio камера за задно виждане L10
Сензор за изображение: MIX SONY225 CMOS 1/3"
Резолюция: HD 1024x600
Система: PAL/NTSC
Минимално осветление: 0,1 LUX
IR нощно виждане: да 18 IR светодиода
Разстояние на нощно виждане: 10м
Ъгъл на гледане: 150°
IP ниво на защита: IP 66 водоустойчив, прахоустойчив, устойчив на повреди
Консумирана мощност: 3W
Работна температура: -20 до 7°C
DC захранване: 12V-24V

Съдържание на пакета:

1x 10" AHD LCD монитор
4x AHD камера за заден ход
4x Свързващ кабел 5м, 10м, 15м, 20м по избор
1x Дистанционно управление
1x сенник
1x скоба за монтиране на монитора
4x Конзола за монтаж на камера
1x Ръководство

Можете да изберете дължината на кабелите според вашите нужди 5м, 10м, 15м и 20м. Посочете дължината на кабела в бележката за поръчката.

Коментари

Други продукти