SPY KIT - FULL HD WiFi камера в очила + Шпионска слушалка

Код на продукта: 10-154 Имам въпрос
отстъпка SPY KIT - FULL HD WiFi камера в очила + Шпионска слушалка
Производител OEM
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 566,66 лв
Цена с вкл. ДДС 680,00 лв 740,00 лв
- +

Аксесоари за продукта

Описание на продукта SPY KIT - FULL HD WiFi камера в очила + Шпионска слушалка

SPY KIT - FULL HD WiFi камера в очила + Шпионска слушалка, осигурява пренос на изображение на живо с WiFi/P2P + комуникация в реално време чрез шпионска слушалка. Елегантните очила с FULL HD камера и WiFi заедно с шпионска слушалка са идеалната шпионска комбинация за незабелязано проследяване и комуникация. Шпионските очила ще се погрижат за предаването на живо на сканирани изображения и с Bluetooth Spy слушалката можете да общувате с другия човек по телефона. Уникалният шпионски комплект намира своето приложение в различни житейски ситуации, когато имате нужда от тайна помощ на телефона си, но също така трябва да осигурите видео предаване на живо. намира приложение в различни трудни ситуации, когато е необходима ненатрапчива помощ по телефона, а също и ако е необходимо видео предаване.

КОМПЛЕКТ - Елегантни очила с HD камера и шпионска слушалка = Поток на живо с WiFi/P2P + Комуникация в реално време чрез шпионска слушалка

Очила с FULL HD шпионска камера + P2P видео предаване на живо + WiFi. Елегантните шпионски очила осигуряват ненатрапчив запис на заобикалящата среда и са стилен аксесоар за ежедневно облекло. С тези шпионски очила записвате точно това, което виждате и в същото време имате свободни ръце , за да избегнете подозрението, че записвате. Друго предимство е прехвърлянето на WiFi на живо директно към мобилния ви телефон чрез приложението "Pro iCam" , което е свободно достъпно за Android и iOS . С приложението можете не само да гледате сканираните изображения, но и да възпроизвеждате вече записаните си видеоклипове. Благодарение на поддръжката на P2P , очилата могат да бъдат свързани към интернет с помощта на мобилен телефон, чрез който създавате WiFi Hotspot, позволявайки на вашите приятели да гледат интернет запис на живо.

Камерата е наистина незабележима и изобщо не се вижда

Full HD камера в шпионски очила
В очилата има вграден сензор за движение, който може да улавя движение и след това да ви предупреждава под формата на известие директно на вашия мобилен телефон чрез "Pro iCam". Идеално е, когато излизате от офиса и искате да бъдете информирани по време на отсъствие дали някой се приближава до работното ви бюро. Заснетото изображение се записва с Full HD резолюция от 1920 x 1080p при 25 кадъра в секунда на microSD карта до максимален капацитет 128 GB. Очилата са оборудвани с интегрирана акумулаторна батерия 220 mAh, вградена в рамката на очилата. Презареждането на батерията се осъществява чрез приложения micro USB кабел.
wifi камера в очила с поддръжка 128gb

Шпионските очила са идеалният избор за вас в ситуации, когато трябва тайно да запишете среща без никакво подозрение за запис. Очилата имат широк спектър от приложения, защото можете да ги използвате и за почивка, концерт, спорт или други дейности, когато искате да запишете своите преживявания. След като свържете Full HD очила към вашия компютър чрез USB, те работят като четец на карти с памет и можете да изтегляте вашите записани видеоклипове и снимки директно на вашия компютър или лаптоп.

скрита wifi камера с P2P предаване

Характеристики на очилата:

плюс Елегантни слънчеви очила за ежедневно облекло с камера
плюс Full HD видео
плюс Сензор за движение с известия
плюс Поддръжка на WiFi и P2P
плюс Използва microSD карти до 128GB

Спецификации на очилата:

Чип: Hi3518E V200
Оптика: 1.0 MP CMOS (OV9712
Резолюция на снимката: 4032x3024
Резолюция на видеото: 1920x1080p
Честота на кадрите: 25 кадъра в секунда
Видео компресия: H.264
Ъгъл на снимане: 90°
Карти с памет: microSD карти 4-128GB
Батерия: 220 mAh
Време за презареждане: 2-3 часа
Живот на батерията: до 2 часа (работно време)
Мрежова връзка: P2P, WiFi
Захранване: DC-5V
Захранващ кабел: micro USB
Поддръжка на системата: iOS, Android
Размери: 30 mm x 30 mm x 150 mm
Тегло: 160 гр

Шпионска слушалка с bluettooth 5W усилвател най-новия модел всеки от нас познава житейските ситуации, в които би бил благодарен, ако някой може да ви посъветва, или да помогне в трудна ситуация, без никой да знае за това. Предназначена е за студенти по време на изпити, за търговци по време на бизнес срещи и за други ситуации.

Шпионската слушалка е революционно устройство, което ви позволява да се свържете с някого от разстояние чрез вашия мобилен телефон или предавател, без никой да знае това. Принципът е прост, просто поставете безжичната шпионска слушалка (която не се вижда поради миниатюрния си размер) в ухото си и закачете на врата bluetooth колието (за сдвояване с мобилен телефон) с ултра мощност и 5W усилвател на мощност , чрез който сигналът се предава безжично в слушалката, където сигналът се променя в глас.

Препоръчваме на клиентите да не купуват евтина нискокачествена имитация на шпионски слушалки чрез непроверени продавачи.

Имаме 24 месеца гаранция за шпионски телефон. Експертни съвети и обслужване. Шпионските слушалки са оформени така, че да паснат идеално на тъпанчето, така че изобщо не се забелязват. Изработени са от безвреден материал.

шпионска слушалка
Най-новият усъвършенстван модел на популярната шпионска слушалка. В сравнение с предишния модел, той има подобрена анатомична форма, за да запечата перфектно ухото срещу изтичане на звук към обкръжението. Слушалката се състои от чувствителен приемник (бобина), стабилен микро високоговорител , с много чист и ясен звук с намален шум.
шпионски телефон с bluetooth
Слушалката просто се вкарва в ушния канал на ухото ви. Към слушалката е прикрепена полупрозрачна кука, с която слушалката се изважда лесно. За още по- лесно боравене със слушалката , ние предлагаме магнитна пинсета в нашия електронен магазин. В комплекта е включена батерия, която издържа до 7 часа.
шпионска слушалка

Характеристики на шпионката за слушалки

плюс Професионален дизайн, отлично качество на звука
плюс Ергономична форма, удобно боравене
плюс Батерия: 1,55 V (337 SR 416SW) живот на батерията до 7 часа
плюс Размери: 13х6мм
плюс Работна честота: всички честоти
плюс Bluetooth връзка с мобилни устройства.
плюс Лесен за управление и приемане на обаждания.
плюс Поддръжка на свободни ръце за двупосочна комуникация.
плюс Възможността да започнете да записвате директно от телефона си - да възпроизвеждате MP3 файлове.
плюс Времето за разговори с едно зареждане е до 12 часа, в режим на готовност до 130 часа.
плюс Примката за bluetooth включва вградена литиева батерия от 700mAh
плюс Bluetooth контурът включва 5W усилвател
плюс Интегриран микрофон

таблица за сравнение на шпионски телефони

Пакетът съдържа

 • Очила с FULL HD камера
 • Четец на карти с памет
 • Micro USB кабел
 • Компактдиск със софтуер
 • Ръководство за очила
 • Най-новият шпионски телефон
 • микрофон
 • Bluetooth 5W - примка за врата
 • USB кабел
 • Захранващ адаптер
 • Ръководство към слушалката

Коментари

Други продукти