Шпионски КОМПЛЕКТ - Мини камера с дупка Full HD WiFi/P2P с текстов фокус + шпионска слушалка

Код на продукта: 10-644 Имам въпрос
отстъпка Шпионски КОМПЛЕКТ - Мини камера с дупка Full HD WiFi/P2P с текстов фокус + шпионска слушалка
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 450,00 лв
Цена с вкл. ДДС 540,00 лв 720,00 лв
- +

Описание на продукта Шпионски КОМПЛЕКТ - Мини камера с дупка Full HD WiFi/P2P с текстов фокус + шпионска слушалка

Шпионски КОМПЛЕКТ - Mini pinhole камера Full HD WiFi/P2P с предаване на живо през интернет с дисплей на мобилен телефон с текстов фокус + шпионска слушалка (невидима слушалка). Шпионското устройство съдържа вградена 1500 mAh li-on батерия и шпионска слушалка, която ви позволява да гледате кадри в реално време и в същото време можете да получавате инструкции от другия човек през шпионската слушалка в ухото ви напълно незабелязано .

Този комплект предлага уникална възможност да записвате различни пространства, обекти или текст на хартия с помощта на FULL HD камера с дупки, без околните да забележат, и в същото време да комуникирате с човек по телефона чрез шпионска слушалка. Цялата комуникация се осъществява чрез P2P интернет, така че е възможно да наблюдавате камерата и да комуникирате чрез шпионска слушалка без ограничения на разстоянието (единственото условие е интернет връзка) чрез приложение (iOS/Android) на мобилен телефон . Не е необходима SIM карта в устройството.

КОМПЛЕКТЪТ включва камера с дупка и най-добрата безжична шпионска слушалка
които работят само чрез едно приложение, сдвоявате го с телефона си чрез wifi (не bluetooth)

Камерата има възможност за фокусиране на обектива, което е отлично, например по време на изпит, когато трябва да фокусирате върху текста на хартия. Можете да фокусирате камерата, като завъртите мини обектива. Тази камера е предназначена за запис на текст, независимо дали е писмен или отпечатан.
wifi pinhole камера - запис на текст на хартия и шпионска слушалка

Чрез приложението е възможно Live Stream от камерата + комуникация чрез шпионска слушалка. Камера с вградена слушалка SPY ще намери своето приложение в различни предизвикателни ситуации, когато е необходима ненаблюдавана помощ по телефона и в същото време е необходимо видео предаване за по-добра представа какво се случва, например при изпит или тест.

КОМПЛЕКТ - Mini pinhole Full HD камера с шпионска слушалка = видеозапис в реално време през WiFi + комуникация на живо чрез шпионска слушалка

мини дупка шпионска камера с шпионска слушалка устройство за слушане

Записът от камерата може да се гледа онлайн през Wi-Fi мрежа с помощта на приложение (през смартфон или таблет). Литиева батерия в комбинация с малките размери на камерата е идеално проектирана за незабележимо поставяне на камерата върху тялото, но и в интериора.

Камерата има възможност за фокусиране на обектива, което е отлично, например по време на изпит, когато трябва да фокусирате върху текст на хартия.
Като просто завъртите обектива, вие фокусирате върху текста, който трябва да заснемете

фокусиране върху текст - обектив на камерата с дупка

Следователно възможността за постоянно захранване чрез 5V USB AC/DC адаптер няма да бъде ограничена от продължителността на вградената батерия. Камерата записва видео във FULL HD 1080P резолюция, въпреки минималните размери на обектива, които са само 8 мм . Камерата съхранява записи на micro SD карта ( поддържа до 128GB ). Камерата има функция за правене на снимки и запис на видео. Чрез приложението е възможна двупосочна комуникация благодарение на микрофона , вграден в корпуса на камерата (на платката близо до бутоните). В пакета има и резервни копчета , които поставяте на обектива и по този начин постигате перфектен камуфлаж върху дрехите , в които ще бъде скрит фотоапарата. Слушалката е свързана към антената, която е на удължен кабел и излиза извън корпуса на камерата. Благодарение на това разширение, бялата антена може да бъде поставена на рамото, което е възможно най-близо до слушалката за най-високо качество на предаване на сигнала.

FULL HD WiFi IP камера с двупосочна комуникация и безжична слушалка за ученици

pinhole камера със запис на текст wifi p2p през интернет

Малките размери, незабележимостта, възможността за връзка чрез wifi правят тази камера много полезен инструмент в сравнение с големите охранителни камери. Най-голямото предимство на тази камера е, че заснема реалното поведение на хора, които не знаят, че са наблюдавани от охранителна камера.

Корпусът на камерата (черна печатна платка) може да се нагрее, затова се препоръчва да не поставяте камерата директно върху тялото (кожата).

бутонна камера + шпионска слушалка за текстови изпити

Характеристики на pinhole камера:

плюс Поддържа както мобилни телефони с Android, така и iOS
плюс Видео с резолюция до 1080p
плюс Поддръжка на карти с памет до 128 GB
плюс Капацитетът на батерията осигурява непрекъсната работа до 5 часа

Спецификации на камерата с дупка:

Сензор: CMOS
Видео резолюция: 1080p
Обектив с ръчен фокус
Батерия: акумулаторна 1500 mAh li-on
Живот на батерията: до 5 часа
Зареждане: USB 5V 1A или 2A
Размер на сензора: 1/3"
Памет: Поддържа micro SC карта до 128 GB
Връзка: Wifi стандарт IEEE802.11b/g/n/
WiFi честота: 2,4GHz ~ 24835GHz
Размери на камерата: Обектив 8х8 мм + кабел към камерата 12 см

Всеки от нас познава ситуации в живота, когато бихте оценили някой да ви посъветва, да ви помогне в трудна ситуация, без никой да знае за това. Предназначен е за студенти по време на изпити, за бизнесмени по време на бизнес преговори и в други ситуации. Шпионската слушалка е революционно устройство, което ви позволява да комуникирате с някого от разстояние чрез мобилния си телефон или уоки-токи, но без никой да знае за това. Принципът е много прост, просто поставяте безжична шпионска слушалка в ухото си, която изобщо не се вижда поради миниатюрните си размери, поставяте върху себе си индукционна бобина с камера, през която сигналът се предава безжично към слушалката, където сигналът се преобразува в глас.

Възможности за използване на комплекта шпионска слушалка + мини pinhole камера с комплект бутони за камуфлаж

камера и шпионска слушалка за тестове за ученици

Най-новият подобрен модел на популярната шпионска слушалка . В сравнение с предходния модел е с подобрена анатомична форма , за да може идеално да уплътни ухото срещу изтичане на звук в околната среда. Слушалката се състои от най-съвременен чувствителен приемник (бобина) , стабилен микро високоговорител с много ясен и чист звук с минимален шум.

ученически комплект - шпионско подслушвателно устройство слушалка за тестове

Просто вкарвате слушалката в ушния канал на ухото си. Към слушалката е прикрепена полупрозрачна кукичка, с която можете също толкова лесно да извадите слушалката от ухото си. За още по-лесно боравене със слушалката предлагаме магнитни пинсети в нашия електронен магазин.

Характеристики на шпионската слушалка

плюс Професионален дизайн, отлично качество на звука
плюс Ергономична форма, удобна работа
плюс Батерия: 1,55 V (337 SR 416SW) Живот на батерията до 7 часа
плюс Размери: 13х6 мм
плюс Работна честота: всички честоти
плюс Безжична връзка с мобилни устройства (телефон, таблет)
плюс Лесен за управление и получаване на повиквания.
плюс Поддръжка за свободни ръце за двупосочна комуникация.
плюс Възможност за стартиране на запис директно от вашия телефон - за възпроизвеждане на MP3 файлове.
плюс Времето за разговори с едно зареждане е до 12 часа, в режим на готовност до 130 часа.

Пакетът на комплекта включва:

1x Micro pinhole камера + литиево-онна батерия + антена
1x Комплект копчета за камуфлаж
1x шпионска слушалка
1x Батерия за безжична слушалка
1x USB кабел за захранване
1x Ръководство

Коментари

Други продукти