Шпионска bluetooth слушалка + ултра мощен 7W усилвател + микрофон

Код на продукта: 09-040 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 316,66 лв
Цена с вкл. ДДС 380,00 лв
- +

Описание на продукта Шпионска bluetooth слушалка + ултра мощен 7W усилвател + микрофон

Шпионска bluetooth слушалка + ултра мощен 7W усилвател + микрофон е най-новата невидима слушалка за слушалки с външен чувствителен микрофон. В момента ТОП модел на пазара на шпионски слушалки !!! Невидими наушници - нано мини шпионска слушалка + 7W усилвател за целите на сигурността и студентите (изпити) са идеални микро слушалки за вас.

Всеки знае ситуацията в живота ви, когато бихте оценили, че някой може да ви посъветва или да ви помогне в трудни ситуации и без никой да знае за това. Създаден е за студенти по време на тестове, изпити, търговци по време на бизнес срещи и за други ситуации. Подобрената шпионска слушалка е революционно устройство, което ви позволява да се свържете с някого от разстояние, използвайки мобилния си телефон, но без никой да знае за това. За да управлявате bluetooth кутията, просто поставете вашата SIM карта и включете устройството.

шпионска слушалка със 7W усилвател

Закачете bluetooth колие на врата , за да сдвоите предавателното устройство със слушалки и поставете мини слушалки в ухото. С помощта на ултрамощния усилвател с мощност 7W, сигналът се предава безжично към приемника, където сигналът се преобразува в глас. Колието е с удължен кабел по-добре от предишния модел, така че цялото устройство може лесно да бъде скрито в джоба ви. За комуникация служи чувствителен микрофон , който можете да закопчавате върху дрехите. След обаждане на SIM картата, устройството автоматично получава обаждане и можете да започнете комуникация.

шпионска bluetooth слушалка с микрофон

Препоръчваме на клиентите да не купуват евтини имитации на лошо качество на шпионска слушалка чрез непроверени продавачи.

Гаранция на шпионската слушалка - 24 месеца. Експертни съвети и обслужване.

Шпионските слушалки са оформени така, че да паснат в тъпанчето - да бъдат незабележими. Изработен е от нетоксичен материал. Продавам шпионска слушалка на страхотна цена, която можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин. Разгледайте нашето предложение и намерете това, което търсите.

използване на шпионски слушалки

Последният подобрен модел на популярната шпионска слушалка. В сравнение с предишния модел има подобрена анатомична форма, за да може напълно да запечата ухото срещу изтичане на звук в околната среда. Слушалката се състои от най-новия чувствителен приемник (намотка), стабилен микро високоговорител с много ярък и ясен звук с минимизиран шум. Слушалката се захранва от една миниатюрна батерия с бутон. Слушалката, която можете лесно да поставите в ушния канал. На слушалката е прикрепена прозрачна кука, с която можете да извадите слушалката от ухото. За още по- лесно боравене със слушалката предлагаме в нашия електронен магазин магнитните пинсети. Включена батерия с живот на батерията до 7 часа.

Характеристика:

Професионален дизайн, отлично качество на звука
Ергономичен дизайн, удобно боравене
Живот на батерията до 7 часа
Лесна работа и получаване на обаждания.
Поддържа свободни ръце за двупосочна комуникация.

Спецификации:

Честотна характеристика: 180Hz-5600Hz
Степен на изкривяване <2%
Изход: 115 db
Оптимална стойност: 40 db
Чувствителност: <100 db
Работен ток: 0,65 mA
Шум: 20 db
Усилвател: 7W
Време за разговори с едно зареждане: 12 часа
Работна температура: -10°C - 60°C
Тип батерия: SR416SW 337
Живот на батерията: до 7 часа
Размери/тегло: 13х6мм /0,5гр
Размер/тегло на опаковката: 52x42x14mm/0,8 g


Пакетът съдържа:

1x Шпионска слушалка
1x клип микрофон
1x Bluetooth примка 7w за окачване на врата
1x USB кабел
1x захранващ адаптер
1x Батерия
1x Ръководство

Коментари

Други продукти