Соларен GPS локатор 4G с GPS/WIFI/BDS/LBS + IP67 защита + 10000mAh батерия

Код на продукта: 09-133 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 333,34 лв
Цена с вкл. ДДС 400,00 лв
- +

Описание на продукта Соларен GPS локатор 4G с GPS/WIFI/BDS/LBS + IP67 защита + 10000mAh батерия

Соларен GPS локатор 4G с GPS/WIFI/BDS/LBS + IP67 защита + 10000mAh батерия. Силен магнитен монтаж. GPS Tracker - проследяване в реално време чрез соларен панел, магнитно зарядно устройство, IP67 водоустойчивост правят това устройство идеално за различни внедрявания, които изискват дълго време в режим на готовност и непрекъсната оптимална производителност. LTE комуникацията с авариен GSM (2G) осигурява стабилна връзка почти през цялото време. В допълнение към тези функции, множество режими на работа, разнообразие от периферни устройства и набор от уведомления, задействани от събития, ще направят този локатор ценна част от вашата стратегия за управление на автопарка. Идеален е за използване на кораби, камиони, ванове, работни машини, селскостопански машини и др.

LTE и GSM мрежа

Комуникация през 4G LTE мрежа с авариен 2G GSM. GPS локаторът поддържа аварийно предаване на данни 2G GSM и 4G WCDMA.

Соларен GPS локатор 4G с GPS/WIFI/BDS/LBS + 10000mAh батерия и IP67 защита

Проследяване на местоположението на GPS устройството през уеб интерфейса www.tracksolidpro.com

GPS устройството осигурява проследяване на потребителя под формата на SMS съобщение директно на вашия мобилен телефон , където ще бъде предоставена връзка към картата на Google и след щракване върху нея ще се покаже текущото местоположение на проследяваното превозно средство. Друг начин е чрез мобилно приложение , наречено " Track Solid " (iOS, Android) , което можете да използвате, за да разберете местоположението на проследеното превозно средство и различни необходими данни. Последната форма е проследяване на местоположението на GPS устройството през уеб интерфейса " www.tracksolidpro.com "
TracksolidPro е SaaS платформа за GPS проследяване и видео наблюдение. Той предлага пълен набор от услуги, предназначени да наблюдават всеки водач и лице, да откриват безразсъдно поведение на водача, да проследяват превозни средства и товари в реално време, да събират данни за превозни средства и друга информация, за да помогнат на бизнеса да постигне по-голяма производителност и ефективност.

!!! За правилната работа на GPS локатора е необходимо закупуване на 1-10 годишен лиценз за наблюдение през системата TRACKSOLID PRO !!!

gps локатор - онлайн проследяване чрез приложение

Функция GEO FENCE

Позволява ви да изпратите известие по имейл, когато превозното средство напусне маркираната зона (в случай че водачът на превозното средство случайно напусне планирания маршрут)

функция за GPS проследяване на гео ограда

Слънчево и магнитно зареждане

Лесно зареждане чрез соларен панел и магнитно зарядно устройство. Соларният панел с магнитно зарядно устройство осигурява дълго време в режим на готовност в почти всички случаи. Устройството може да осигури до 2 години работа с едно зареждане, а когато е изключен, сензорът на Хол ще се задейства и ще изпрати предупреждение, така че мениджърите на автопаркове да са сигурни, че активите им са под постоянна защита.

Соларен и магнитен зареждащ GPS локатор

IP67 Устойчивост на прах и вода

Здравата конструкция осигурява непрекъсната оптимална работа дори при най-взискателните условия. IP67 водоустойчивост прави този GPS тракер идеален за различни приложения, които изискват непрекъсната оптимална производителност дори при най-взискателните условия, а синергията на множество системи за позициониране гарантира силен сигнал и по-точна информация за местоположението.

IP67 защита - gps тракер

GPS & BDS & LBS & Wi-Fi позициониране

Синергията на множество системи за позициониране гарантира точно показване на местоположението в облачната платформа.

GPS & BDS & LBS & Wi-Fi позициониране

Множество сигнали - повече известия

Незабавни сигнали за нетипични събития като премахване на капак, премахване на устройство, необичайна вибрация, изтощена батерия и др.

уведомления за предупреждения от приложения - gps локатор

Повече режими на работа

Конфигурируеми режими на работа според вашите действителни изисквания. Отлични функции за проследяване, многофункционално GPS устройство. Със своята голяма съвместимост, устройството ви позволява да разширите функциите му с различни Bluetooth аксесоари според вашите нужди.

характеристики на слънчевия 4g тракер

4G високоскоростен трансфер на данни

GPS локаторът поддържа аварийно предаване на данни 2G GSM и 4G WCDMA. 4G високоскоростното предаване на данни може да достигне до 7,2 M/s предаване, което е почти 43 пъти по-бързо от 2G мрежата.

4G високоскоростен пренос на данни - gps локатор

Силен магнитен монтаж

GPS тракерът може да бъде свързан към силен промишлен магнит и следователно е възможно да се прикрепи проследяващото устройство по лесен начин към всяка метална повърхност - шаси на превозно средство, врата, под седалката, върху контейнер и т.н. Но този тракер също включва 3M залепващ държач за поставяне върху неметални части.

Силен магнитен локатор за gps wifi

Дълъг режим на изчакване - Изчакване до 60 дни

Вградена презареждаема и сменяема батерия 10000 mAh 3,7V , която позволява изключително дълъг режим на готовност и интелигентна функция за пестене на енергия.
В режим на проследяване за 30 дни (приблизително 2 часа онлайн проследяване на ден) до 2 години в зависимост от интервала на онлайн проследяване.

Спецификации:

GNSS
Gps модул: Да
ПРИЛОЖЕНИЕ: Tracksolidpro
Уеб платформа: www.tracksolidpro.com
Система за позициониране: GPS+BDS+LBS+WiFi+AGPS
Точност на позициониране <2,5 m CEP
Чувствителност на проследяване -165dBm
Чувствителност на сензора -148dBm
Bluetooth BLE 5.0
RFID 2,4 GHz
LTE Cat 1/GSM комуникационна мрежа; LTE Cat M1/Cat NB2
Честота: LTE-FDD: B1/B3/B5//B7/B8/B20/B28, LTE-TDD: B38/B40/B41
GSM: B2/B3/B5/B8
Батерия 10000mAh/3,7V индустриална литиево-полимерна батерия
Слънчева енергия 5V/400mA (стандартно работно напрежение/ток @STC)
Соларно захранване: 5V/390mA
Магнитно зарядно 5V/2A
Режими на работа: 1. Режим на синхронизиране на позицията/2. Режим на интелигентно позициониране/3. Режим за пестене на батерията
Режим на готовност До 2 години в режим на пестене на батерията
SIM: Nano-SIM
Сензор срещу неоторизирана манипулация: Anti-Tamper сензор - ефект на Хол
Защитно покритие: IP67
Сигнали за: изтощена батерия, намеса, вибрация
Работна температура -20 ℃ до +70 ℃
Работна влажност 5%~95%, без кондензация
Размери 205х120х3мм
Тегло 530 гр


Съдържание на пакета:

1x GPS тракер Profio GPS Solar U8
1x USB кабел
1x монтажен комплект
1x ръководство за потребителя

4g gps локатор - съдържание на пакета

Коментари

Други продукти