Професионална AHD камера FULL HD вариофокална + 60 m IR + 3DNR

Код на продукта: 38-041 Имам въпрос
Производител X Vision
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 365,00 лв
Цена с вкл. ДДС 438,00 лв
- +

Описание на продукта Професионална AHD камера FULL HD вариофокална + 60 m IR + 3DNR

Професионална AHD камера FULL HD вариофокална + 60 m IR + 3DNR, е охранителна камера с IR нощно виждане с разстояние 60 метра. Камерата е оборудвана с широкоъгълен обектив с чип 1/2,8 сензор от SONY, който сканира под ъгъл от 23°- 92°. Разполага с хибридна резолюция 1080P/960H. Той е оборудван с мощен Xvision X3K-DSP процесор, който обработва изображения в реално време. Камерата е оборудвана и с цифрово намаляване на шума (3x DNR) , което премахва пикселизацията, подобрява качеството на изображението при използване на DVR запис и технологията Eclipse (High Light Suppression), което позволява на камерата да разпознава ясно регистрационните табели на превозните средства на разстояние до шест метра.

Камерата може да се използва с всеки DVR или монитор, но широк екран се предоставя само в комбинация с AHD 1080P DVR. Охранителни камери, които можете да закупите онлайн - за продажба в нашия електронен магазин и цената им е повече от адекватна на производителността.

Камери за сравнение на резолюция

Може да се монтира на стената с помощта на конзола със сферична връзка , която позволява на камерата да задава различни ъгли. Той е идеален за вътрешна и външна употреба (IP66) и има компактен дизайн. Може да се монтира на стена или таван. Камерата има и IR за нощно виждане на разстояние до 60 метра (активира се автоматично при откриване на по-ниска светлина), което позволява непрекъснато наблюдение дори при пълна тъмнина. След тъмно или при условия на слаба светлина,   камерата автоматично превключва от цветно сканиране към черно-бял режим. Автоматичният IR филтър произвежда качествени цветни изображения през деня и ясни изображения през нощта в комбинация с IR LED осветление.

Камерата може да се използва с всеки DVR или монитор, но широк екран се предоставя само в комбинация с AHD 1080P DVR. Охранителни камери, които можете да закупите онлайн - за продажба в нашия електронен магазин и цената им е повече от адекватна на производителността.

IR нощно виждане
Камерата има мини джойстик, който ви позволява да променяте разделителната способност на камерата (1080P, 960H) , както и за разширените настройки на камерата с помощта на LCD монитора.

AHD системи 1080P

Най-новата технология на системата за камери, която идва като наследник на аналоговите системи, но с висока разделителна способност 1280x720px и 1920x1080px. Ето защо има уникална технология, която позволява предаване на видео чрез коаксиален кабел (до 500 м).

плюс Проста инфраструктура
плюс Аналогово свързване и проводимост
плюс Предаване на сигнал по кабел до 500м
плюс Повече технологии за предаване на сигнал
плюс Цифров запис на твърди дискове
плюс Възможност за дистанционно управление (LAN)

Нашите охранителни камери за продажба са със сертификат IP66 (което гарантира тяхната устойчивост на прах и водоустойчивост).

IP66 устойчивост 000011

Параметри на камерата:

Модел: XHC1080BA
Тип: Охранителна камера със сферична връзка
Резолюция: 1080P / HD960H
Тип сензор: 1/2,8" SONY 2,43 мегапиксела CMOS
Размер на обектива: 2,8-12,0 мм
Тип DSP: Xvision X3K DSP
DSP функция: Sens-up, WDR, 3 DNR, потискане на мъгла, DPC, огледала, MD, Privacy Zone, AGC, баланс на бялото
Минимална осветеност: 0,0003 Lux
Нощно виждане: 60m IR
Тип леща: Варифокална
Ъгъл: 23°- 92°
Устойчив на атмосферни влияния: Да (IP66)
Устойчив на вандал (антивандал): не
Размери (WHD в mm): 121x90x253
Тегло (кг): 0,90
Работно напрежение: 12V DC - 560 mA


на камерата AHD HD Заснемане на AHD камера за видеонаблюдение AHD реални снимки от камера Записи от охранителна камера за видеонаблюдение ahd

Охранителна камера XHC-1080-BB-00004

Спецификация на AHD камерата


Съдържание:
1x камера - XHC1080BA
1x Ръководство
1x Инсталационен материал

Освен ако не се нуждаете от проектиране на охранителна система точно по вашите изисквания, ние предлагаме готови универсални комплекти камери заедно с всички аксесоари за монтаж на охранителна система. Този комплект гарантира съвместимост между компонентите.

комплекти камери

Коментари

Други продукти

отстъпка
предварителна поръчка
отстъпка