Преводач на език в реално време - слушалка Supreme BTLT 160

Код на продукта: 70-015 Имам въпрос
Производител ВЪРХОВНИ
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 233,34 лв
Цена с вкл. ДДС 280,00 лв
- +

Описание на продукта Преводач на език в реално време - слушалка Supreme BTLT 160

Безжичен преводач на 33 различни езика в реално време Supreme BTLT 160 - Bluetooth връзка на слушалки (слушалки) със смартфон . Преводач на слушалки, който може да се използва онлайн или офлайн . Supreme BTLT160 translator е компактен преводач, който може да се прилага и използва като слушалки. Интелигентният преводач на реч поддържа 33 езика, като английски, китайски и арабски, включително словашки и чешки . Можете да използвате различни функции, като се свържете със специалното приложение за смартфон и можете да използвате 8 режима, като "РЕЖИМ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ" , който превежда глас и текст на смартфона, когато говорите със слушалката, и "РЕЖИМ НА СРЕЩА" , който съхранява история за преглед на конференцията.

Supreme BTLT160 - слушалки за гласов преводач, удобен цифров преводач, незабавен и лесен превод на 33 езика!

Джобният преводач за пътуване има мини компактни размери от около 68 mm x 18 mm x 25 mm и теглото е само 8,6 g. Има капацитет на батерията от 90 mAh с непрекъсната работа до 5 часа , зареждането на батерията отнема около 2 часа. Специалното приложение е съвместимо с устройства с iOS и Android . Говорете всички езици, като използвате този езиков преводач в реално време , който може да превежда говорими езици на родния ви език и обратно. С облака, придружаващото мобилно приложение за Android и iOS и двуканалния Bluetooth 5.0 телефон , това е наистина отлично технологично изживяване.
bluetooth преводач

Обичате ли да пътувате, да работите в чужбина или искате да научите нови езици? Имаме идеалното решение за вас - преносимият телефон Supreme , просто устройство, което превежда вашите разговори в реално време! Като поставите слушалката в ухото си, можете да разберете всеки, който говори почти всеки език. Ако двама души използват това устройство, те могат да говорят заедно, дори ако никой от тях не знае общ език. Тази платформа работи в облака, но има на разположение Bluetooth V.4.2 слушалки , които подобряват изживяването и поддържат двупосочна комуникация с приложението за превод . Можете да изпратите преведеното аудио към слушалките. Голямото предимство на използването на тази слушалка е гъвкавостта , предлагана от услугите за превод. Можете да използвате тази система, за да започнете дискусия с група хора. Всеки човек може да има превод на различен език, с посока през собствените слушалки.

безжичен преводач

Ако имате нужда от гласов превод в реално време, имате налични 33 езика . Ако искате да преминете към въвеждане на текст, общият брой езици ще се увеличи на 59 . Изборът на езици непрекъснато се увеличава. След като изпробвате тази система, ще видите, че тя работи невероятно добре. Дори в шумна среда преводачът няма да има проблем с разпознаването, тълкуването и превода на различни езици. Изглежда, че бъдещето вече е дошло и нищо не ви пречи да говорите с друг човек на живо в реално време точно в ухото си.

езиков преводач

Лесен за използване

Този безжичен Bluetooth преводач работи със съвместимо с iOS и Android приложение, което превежда всеки разговор вместо вас, включително вербални и визуални елементи, когато е свързан. В допълнение, слушалката може да се използва за директно приемане на повиквания.

преводач в слушалката

Практичен дизайн - удобен за носене

Слушалката Supreme е не само страхотен телефон за превод, но също така осигурява ясни и чисти телефонни разговори. Дизайнът е мек и лек, удобен за вашето ухо. Батерията издържа до 5 часа и може лесно да се зарежда.

преводач в реално време

33 езика за превод в реално време - 59 езика в текстова форма

Гласов превод в реално време, имате 33 налични езика и повече ще се добавят постепенно. Ако искате да преминете към въвеждане на текст, общият брой езици ще се увеличи на 59.

Езици за превод: арабски, китайски (мандарин), китайски (кантонски), Чешки , датски, холандски, английски (Австралия), английски (Канада), английски (Обединеното кралство), английски (САЩ), финландски, френски, немски, гръцки, иврит, хинди, унгарски, индонезийски, италиански, японски, корейски, Полски, португалски (Бразилия), португалски (Португалия), румънски, руски, словашки, испански (Испания), испански (САЩ), шведски, тайландски, турски и много други...


Supreme Bluetooth преводач - 6 основни режима и 2 допълнителни режима

преводач на 33 езика
безжичен преводач на езици

Режим лице в лице: общувайте в реално време с хората, които срещате по пътя, всеки говори и чува на собствен език.
Режим на среща: общувайте в реално време с хора на среща, конференция или семинар, всеки говори и чува на собствен език.
Режим на директен разговор: общувайте в реално време с друг човек навсякъде, всеки говори и слуша на собствен език.
Режим на групов разговор: общувайте в реално време с група хора от различни места, всеки от които говори и слуша на собствен език.

Режим на излъчване: говорете с група хора, домакинът говори на собствен език, всяка аудитория може да чуе на собствен език.
Режим на изучаване на езици: практикувайте и учете езици с най-съвременен гласов преводач.
Офлайн режим - текстови съобщения: за въвеждане на текстове и превеждането им на необходимия език.
Офлайн режим - фотоапарат: направете снимка с текстовете и устройството веднага ще я преведе на желания език.

преводач на слушалки

Спецификации:
Модел: BTLT-160
Версия Bluetooth: V 5.0, обхват 10 метра
Поддържан Bluetooth профил: HEP, A2DP, HSP, AVRCP
Тип вход/изход: USB 2.0 mini, Micro USB * 1, MIC * 1
Вградена батерия: Li-Polymer батерия 90mAh
Време за зареждане: 2 часа, DC 5V
Време на готовност: 120 часа
Непрекъснато работно време: 5 часа
Микрофон: да, вграден
Високоговорител: високоговорител с 8 мм движеща се намотка
Ръчни клавиши: клавиш за захранване, клавиш за реч, клавиши за сила на звука +/-.
Сензорен клавиш
Съвместима операционна система (за APP): Android 5.0+, IOS 10.0+
Налични цветове: черен
Повърхностна обработка: гумено покритие
Размери на продукта: 68 x 18 x 25 мм
Тегло на продукта (без аксесоари): 8,6 g

Пакетът съдържа:

1x преводач на слушалки
1x USB кабел за зареждане
3x резервен силиконов капак за слушалки
1x ръководство за потребителя

Коментари

Други продукти