Облачна двойна автомобилна камера GPS система за наблюдение в реално време PROFIO X5

Код на продукта: 55-208 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 666,66 лв
Цена с вкл. ДДС 800,00 лв
- +

Описание на продукта Облачна двойна автомобилна камера GPS система за наблюдение в реално време PROFIO X5

Облачна двойна автомобилна камера GPS система за наблюдение в реално време PROFIO X5​ - Android кутия с 4G/LTE/WiFi поддръжка за Live app/web за наблюдение. Най-новата система за камери от PROFIO Electronics X5 предлага функции като GPS Tracker , GPS проследяване на живо на автомобила чрез приложение на телефон или компютър, както и показване на изображение на живо от камерата в реално време. Това е рекордер с възможност за свързване на 2 камери (предна, задна), което позволява запис на видео от двете камери едновременно (поддръжка на micro sd до 128GB ). Предната камера е с резолюция FULL HD 1920x1080p . Камерите са с минимални размери и не ограничават пространството в превозното средство. Устройството на android кутията може да бъде скрито , така че не е необходимо да се поставя на арматурното табло и да не нарушава гледката от автомобила.

Също така ще оцените поддръжката за създаване на WiFi 4G гореща точка чрез поставената 4G SIM карта . Изображенията се съхраняват на поддържана micro SD карта с памет до 128 GB . Тази система за камери няма бутони директно на устройството, така че предотвратява всякакви възможни манипулации и опити за редактиране/изтриване на записи. Системното захранване е инсталирано директно в кутията с предпазители на автомобила. Разположението на Android кутията е възможно навсякъде в превозното средство, на място, където кутията няма да се вижда. Предлага възможност за заключване на поставената SIM карта, както и на Micro SD картата срещу неоторизирано редактиране на записите. Камерата може също да записва звук през микрофон, разположен в SOS бутона на външния кабел.

Облак/Android двойна камера към вашия автомобил за дистанционно наблюдение в реално време

система за автомобилни камери profio x5 позициониране на автомобил на живо

система с двойна камера profio x5 за проследяване на живо

Имате и външен SOS бутон на кабела и в случай на спешност можете да го натиснете за 3 секунди, за да активирате SOS алармата. Анализ на поведението на водача – вграденият 9-осен G сензор ви позволява по-добре да извършвате анализ на поведението на водача. В случай на неподходящо поведение на водача, като например бързо ускорение, силно спиране или висока скорост на двигателя , видеокамерата ще ви предупреди за този факт с помощта на приложението и в същото време ще запази записа за шофиране на SD картата, както и на облачния сървър . Profio X5 е идеален и усъвършенстван начин за повишаване на безопасността на вашия автомобил чрез постоянно наблюдение или цялостно решение за компаниите по отношение на наблюдението на движението на техния автопарк.

Сравнение на отделни модели PROFIO Cloud камерни системи

модели автокамери pofio

сравнение на професионални камери

Система за наблюдение с функции за защита на превозното средство и дистанционно наблюдение в реално време

Можете да гледате видео на живо от камерата чрез свободно достъпно мобилно приложение (поддръжка за Android/iOS ), наречено „ Tracksolid “, или чрез уеб платформата на компютър. С това приложение също така е възможно да проследявате онлайн GPS позицията на превозното средство на картата в реално време. Кабелният комплект е предназначен за директно свързване към кутията с предпазители 12/24V , което позволява на автомобилната камера да бъде захранвана постоянно. Предимство е системата с двойна камера, която осигурява записите от предната или задната камери. Можете да се свържете с автомобила чрез приложението за мобилен телефон, както и платформата на компютъра или таблета. Картата показва текущата ви позиция с време, скорост и GPS координати. Приложението поддържа и функцията за преглед на живо в реално време.

система за наблюдение на автомобила

Можете да се свържете с превозното средство чрез приложението в мобилния телефон, както и WEB платформата , на компютър или таблет.

Картата показва текущата ви позиция с време, скорост и GPS координати. Приложението поддържа и функцията за преглед на живо в реално време.

tracksolid система за проследяване

Насладете се на GPS проследяване директно през уеб интерфейса www.tracksolid.com

Не е необходимо да инсталирате никакъв софтуер. Всичко е достъпно през интернет от уеб браузър на вашия настолен компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон. Основната функция е проследяване на моторно превозно средство, било то кола или камион. Ако превозното средство е онлайн, ще видите текущото му местоположение на картата и можете да продължите да проследявате маршрута му. Ако е офлайн, ще се покаже последното му известно местоположение. Всяко превозно средство има свой собствен уникален идентификационен номер след регистрация и с използването на този идентификатор можете да намерите записите за шофиране във вашата история на шофиране (7-дневна история). След като стартирате архивираното пътуване, можете да видите движението на картата. В подробен график можете да видите в колко часа и на какъв адрес е точно превозното средство в този момент. Функцията GEO FENCE ви позволява да изпращате известие по имейл, когато напускате маркираното място (ако водачът на превозното средство случайно напусне планирания маршрут). За да използвате функциите, трябва да закупите лиценз за проследяване.

profio x5 gps проследяване на превозни средства
двойна автомобилна камера profio x5 tracksolid

Видео събития в облака

В случай на сериозна катастрофа, сблъсък или необичайно поведение, видеото автоматично се качва в облака . Благодарение на 4G връзката можете да постигнете по-висока скорост на данни и по-голямо покритие, което ви позволява да реагирате или действате незабавно.

profio x5 облачна и Android камера


Различни сценарии на използване

Android BOX Profio X5 е устройство, което позволява голямо разнообразие от приложения. Камерите могат да бъдат поставени навсякъде в автомобила.

система за автомобилни камери profio сценарий на използване profio x5

DBA - Анализ на поведението при шофиране

Мониторингът на данни за поведението на водача, включително силно ускорение, силно спиране и екстремни завои, ще помогне за намаляване на произшествията във вашия автопарк и ще подобри икономията на гориво.

DBA анализ на проф. поведението при шофиране x5

Дистанционно

Тази уникална система позволява дистанционно управление на възпроизвеждането на записи от камерата. Вибрационната аларма ви предупреждава за нежелани удари (нахлуване в автомобил, удар или катастрофа).

Дистанционно управление profio x5 чрез приложение

WiFi HOTSPOT и 4G високоскоростен трансфер на данни

Просто поставете 4G SIM карта и можете лесно да се свържете с интернет. След като поставите SIM картата в устройството, за вас ще бъде създадена 4G WiFi точка за достъп (необходимо е да имате активирани услуги за данни на SIM картата), която ще ви позволи да се свържете със системата на камерата. Profio X5 поддържа 2G GSM, 3G WCDMA и 4G (LTE) предаване на данни. Така че можете да се свържете с високоскоростен интернет почти навсякъде. Когато двигателят се стартира, WiFi Hotspot ще се включи автоматично. Името на горещата точка е "IMEI", докато паролата е последните осем цифри от IMEI. Всичко, което трябва да направите, е да отворите приложението Car-Matrix, да се свържете с подходящия WiFi и след това лесно да пуснете вашите записи или да редактирате настройките.

profio x5 wifi гореща точка и 4G предаване

Проследяване на живо в реално време

Гледайте изображения от двете камери по всяко време и навсякъде, като използвате мрежата или мобилното приложение Tracksolid директно на вашия смартфон.

Профил за проследяване на живо в реално време x5

Вграден G-сензор

В случай на аварийно спиране, при сблъсък или удар, G-сензорът оценява ситуацията като сериозна и започва да записва автоматично. След това заключва видео файла по време на инцидента. Това видео може да послужи като доказателство в случай на инцидент.

profio x5 камера вграден g-сензор

SOS спешно обаждане

При спешни случаи можете да натиснете бутона SOS за 3 секунди, за да активирате SOS алармата. След това камерата изпраща SOS sms до предварително зададените телефонни номера и започва цикъла на повторно набиране на предварително зададени номера до отговор на повикването.

автомобилна камера profio x5 - бутон за спешни случаи sos

Управление на автопарк

Ако притежавате автопарк от превозни средства във вашата компания, можете да ги проследявате едновременно с един акаунт. Използвайки нашата платформа Tracksolid, можете да проследявате голям брой устройства в един акаунт. За вас е удобно да наблюдавате вашия автопарк през цялото време. Системата за камери Profio X5 ще ви помогне да поддържате връзка с шофьорите във вашия автопарк, като следи точно тяхното представяне. Тази уникална система може да помогне на шофьорите да подобрят уменията си и да вземат по-добри решения, както и да ви предпази, като собственик на автопарк, от фалшиви претенции и необясними щети на вашето имущество.

двойна камера за автомобил - profio за управление на автопарк x5

FULL HD 1080 видео качество

Предната камера на системата Profio Tracking X5 предоставя перфектни възможности за изображение. Кадрите ще бъдат заснети с голяма яснота. Всичко, заснето от тази видеокамера, ще бъде прехвърлено в гладки и невероятни видеоклипове. Дойде времето да се насладите на остри и красиви кадри..

камера profio x5 - full hd видео

Цикълен запис

Видеоклиповете ще се съхраняват на micro SD картата на всеки 3 минути (в зависимост от настройките) Ако SD картата е пълна, по-старите записи ще бъдат автоматично изтрити и заменени с нови.

професионални автомобилни камери - запис в цикъл

Спецификации:

Модел: PROFIO X5
Процесор: ARM Cortex A53 Quad-Core 1,4GHz
Операционна система: Android 8.1 GO
GPS + BDS, GSM & WCDMA, 4G LTE,
Предна камера с разделителна способност на видео: Full HD 1080p, 120° ъгъл на гледане, H.264 кодиране
Дължина на кабела на предната камера: 2 метра
Задна камера с разделителна способност на видео: 720p, ъгъл на снимане 100°, H.264 кодиране
Дължина на кабела на задната камера: 2,45 метра
Wi-Fi: 802.11 b/g/n, честота 2,4 GHz, гореща точка
Отдалечено наблюдение: PC & App - PC софтуер: www.tracksolid.com, APP за мобилни устройства: Tracksolid
G-сензор: BMI160 (6-посочен)
Поддръжка на Micro SD: до 128GB
Поддръжка на мрежа: GSM, WCDMA, LTE
Интерфейс за данни: Micro USB 2.0, micro SIM
Външна батерия: 600mAh
Захранване: 9V - 30V
Работна температура -20°C ~ 70°C
DVR кутия: Ш/В/Д 12 х 2,7 х 9,5 см
Предна камера: Ш/В/Д 5,3 х 3,1 х 3,1 см
Задна камера: Ш/В/Д 7,2 x 3,2 x 2,5 cm

Съдържание на пакета:

1. PROFIO X5 рекордер + адаптер за SIM карта
2. Външна камера 1
3. Външна камера 2
4. GPS/LTE/WIFI антена
5. Захранващ кабел + батерия
6. SOS бутон
7. Лента за закрепване и свързване
8. Самозалепващи 3М ленти
9. Инсталационен комплект и капаци

Съдържание на пакета за автомобилен dvr profio x5

професионална електроника Камерната система Profio X5 е топ продукт на новата марка PROFIO ELECTRONICS , която е специализирана в разработването и производството на иновативни камери, които внасят ново измерение в използването им в ежедневната практика.

Коментари

Други продукти