Mini HD WiFi камера с въртяща се леща

Код на продукта: 10-167 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 200,00 лв
Цена с вкл. ДДС 240,00 лв
- +

Описание на продукта Mini HD WiFi камера с въртяща се леща

Mini HD WiFi камера с въртяща се леща, поддържаща micro SD карта до 128 GB, е идеалният пазител на ежедневните ви пространства. Mini Security WiFi Spy Full HD камера с 180° хоризонтално въртяща се леща се помещава в малка черна кутия, която се грижи за дома ви, докато не сте вкъщи . С малкия си размер и черен дизайн, той е лесен за носене почти навсякъде , можете да го скриете на рафт, между книги или саксия. Изображенията, заснети от скритата камера, са в Full HD 1920x1080 резолюция със звук , така че са достатъчни за детайлни записи.

Камерата се откроява от конкуренцията не само със своите размери, но и със страхотната си характеристика на 180° хоризонтална въртяща се леща, която ви дава пълен изглед на наблюдаваната зона.

интелигентна мини HD wifi камера
Камерата за сигурност поддържа WiFi свързаност и е безжична , което позволява лесна инсталация на стена или таван и можете да управлявате всички функции на камерата чрез безплатното приложение "Pro iCam" за смартфони (iOS, Android), където можете да промените ъгъла на снимане, като плъзнете пръста си на смартфона или мащабиране, съответно за промяна на настройките. Камерата за сигурност може да бъде свързана към домашен рутер чрез WIFI или P2P, което ви позволява да гледате изображението по всяко време и навсякъде с мобилния си телефон.
безжична камера с въртяща се леща
Интелигентната камера в черната кутия също има функция за откриване на движение , за да започне запис при заснемане на движение в пространството. Страхотна функция, с която няма да пропуснете важни кадри, защото кадрите ще се пускат само по време на активността, а също така ще бъдете уведомени директно на мобилния си телефон. Заснетите записи преминават H.264 компресия за намаляване на размера на файла и след това се записват на micro SD карта, поддържана до 128 GB . Черната кутия за сигурност е оборудвана с вградена 950 mAh батерия , която осигурява непрекъснат запис за около 4 часа при пълно зареждане, а кутията може да бъде свързана и към конвенционална мрежа, така че скритата камера може да работи непрекъснато. Черната кутия с камерата има няколко приложения - ще служи като чудесна помощ за обезопасяване/наблюдение на дома, бизнес помещения или като надзор на деца или баби и дядовци.

Характеристика:

Мини интелигентна WiFi камера
90° ъгъл на гледане + 180° хоризонтална въртяща се леща
Сензор за движение с известия
Използване на microSD карта до 128GB
Управление чрез приложение за мобилен телефон

Спецификации:

Сензор за изображение: 1,0 Mpx CMOS
Видео резолюция: 1920x1080p Full HD 25 кадъра в секунда
Компресиран формат: H.264
Ъгъл на гледане: 90°
Хоризонтална въртяща се леща: 180°
Батерия: 950 mAh презареждаща се
Работно време: 3-4 часа
Време за зареждане: 6-8 часа
Уведомления за откриване на движение и предупреждения
Максимален капацитет на картата с памет: 128 GB
Захранване: 2A/5V захранване с USB връзка
Операционна система: iOS 7 и по-нова версия, Android 4,1 и по-нова версия
WiFi: Wi-Fi 802.11 b/g/n, P2P
Размери: (Д) 81 х (Ш) 40 мм х (Д) 29 мм
Тегло: 93 гр

Съдържание на пакета:

• 1x Mini WiFi камера
• 1x USB кабел
• 1x Ръководство за потребителя
• 1x AC захранващ адаптер

Коментари

Други продукти