Meteo камера за будилник FULL HD с IR LED + WiFi&P2P

Код на продукта: 10-531 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 260,00 лв
Цена с вкл. ДДС 312,00 лв
- +

Описание на продукта Meteo камера за будилник FULL HD с IR LED + WiFi&P2P

Meteo Alar clock camera FULL HD с IR LED + WiFi&P2P​, също има детекция на движение и 3000 mAh вградена батерия и термометър. С елегантния си дизайн в матово черно се вписва във всеки тип интериор , без никой да знае, че е устройство със скрита камера. Висококачественият дисплей на будилника осигурява безпроблемна четимост на предоставените данни дори при интензивна дневна светлина. Дисплеят на будилника показва текущия час и дата, можете също да зададете аларма. Устройството е оборудвано с вградена акумулаторна батерия до 3000 mAh и IR LED нощно виждане до 6 m. Може да се използва във всяко домакинство като пълнофункционален цифров будилник. Безспорно най-важната и полезна функция е ненаблюдаваното наблюдение на околната среда. Камерата също така поддържа показване на текущата дата и час.

Будилник - камера, скрита в будилника

скрита камера в будилника

Вградената скрита камера записва видеоклипове с Full HD резолюция от 1920x1080 със звук , т.е. достатъчна за детайлни снимки. Благодарение на IR LED нощното виждане на разстояние до 6 метра, вие ще имате качествено изображение дори през нощта. Цифровият будилник поддържа P2P и WiFi връзка и е безжичен, което позволява да бъде поставен директно навсякъде в интериора. Можете да управлявате дистанционно всички функции на скритата камера чрез свободно достъпното приложение "TinyCam" за смартфони (iOS, Android), чрез което можете да гледате изображения в реално време и да променяте настройките на камерата. Будилникът с камера може да бъде свързан към домашен рутер чрез WIFI или P2P, което ви позволява да наблюдавате изображението по всяко време и навсякъде чрез мобилния си телефон.

wifi камера в будилник

Цифровият будилник включва и функция за откриване на движение , която се използва за започване на запис при улавяне на движение в пространството. Сензорът има обхват от 5 метра. Страхотна функция, благодарение на която няма да пропуснете нито един важен кадър, защото кадрите ще бъдат заснети само по време на активността. Заснетите записи се подлагат на H.264 компресия за намаляване на размера на файла и след това се съхраняват на поддържана micro SD карта до 128 GB . Двупосочното аудио позволява двупосочна комуникация от разстояние - можете да успокоите домашен любимец, да говорите с дете и т.н.

камера в цифров будилник - мобилно приложение

Нощно виждане - благодарение на вградената IR LED светлина, ще заснемете перфектно изображение дори при пълна тъмнина на разстояние до 6 метра

wifi камера в будилника - нощно виждане и детекция на движение

Характеристика:

ПЛЮС Скрита камера в цифров будилник
плюс WiFi и P2P видео предаване в реално време
плюс Часовник, дата, аларма, температура - показва се на дисплея
плюс Функция за откриване на движение
плюс Нощно IR LED зрение до 6 метра

Спецификации:

Сензор за изображение: FULL HD 1920x1080p
Обектив: 1MP CMOS
Резолюция на снимката: 1920x1080 пиксела
Резолюция на видеото в приложението: 1920x1080 пиксела
Резолюция на видеото на карта/компютър: 1280x720 пиксела
Изобразяване: 25 кадъра в секунда
Формати за компресиране: H.264
Ъгъл на сканиране: 120°
Обхват на нощно виждане: 6 метра
Детектор на движение: да, PIR сензор
Карта с памет: поддържа Micro SD карта до 128 GB (не е включена)
Захранване: акумулаторна 3000mAh литиева батерия
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Зареждане: микро USB кабел
Размери: 11,2х4,3х4см

Съдържание на пакета:

1x Цифров будилник с FULL HD камера
1x USB кабел
1x адаптер
1x USB четец за micro SD карта
1x Ръководство

Коментари

Други продукти