Комплект за заден ход - 7" монитор + камера с 11 IR LED + AHD камера

Код на продукта: 10-576 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 483,34 лв
Цена с вкл. ДДС 580,00 лв 692,00 лв
- +

Описание на продукта Комплект за заден ход - 7" монитор + камера с 11 IR LED + AHD камера

Комплект за обръщане на автомобил - 7" монитор + Камера 11 IR LED + MINI AHD камера. Предната камера служи като охранителна камера в превозното средство. Камерният комплект със запис съдържа 7" HD монитор, камера с 11 IR LED нощно виждане + MINI AHD 720P широкоъгълна камера. Задна камера с IR LED защита IP68 и ъгъл на видимост 145° и предна HD камера за заден ход с резолюция 720P с конзола и 120° ъгъл на видимост + IP67 и хибриден 7" AHD монитор е цялостна система от камери, предназначена за шофиране и маневриране на превозни средства при взискателни и объркващи ситуации във всякакъв терен. Може да се използва и като класическа система за камери в кола или друго превозно средство, т.е. запис на шофиране пред автомобила с помощта на мини AHD камера без нощно IR виждане (няма отражения на IR светодиоди от предно стъкло), а също и като камера за заден ход или запис на събития зад превозното средство.

Предимството на комплекта е, че освен камера за заден ход съдържа и предна камера, като по този начин изпълнява функцията на охранителна камера в превозното средство.

комплект за камиони камери за задно виждане паркинг комплект

КОМПЛЕКТЪТ съдържа две камери - Камерата от марката PROFIO ELECTRONICS е с AHD резолюция 1280x720p, благодарение на която можете да видите всички детайли при заден ход ясно и рязко. AHD камера с размери само 55x55x55 мм ще се погрижи за качествено изображение не само през деня, но чрез нощно виждане с 11 IR светодиода (след свечение до 15м) ще виждате добре при заден ход дори през нощта. Тази камера е идеално подходяща за монтаж на открито върху коня, благодарение на защитата си IP68. Камерата за заден ход има ъгъл на сканиране до 145° , което е достатъчен обхват за нуждите на заден ход или следене на движението на автомобила в среда, където се изисква повишено внимание по отношение на безопасността. Тази HD камера отговаря на степента на защита IP68, което я прави водоустойчива, прахоустойчива и устойчива на механични повреди. Самото тяло на камерата е защитено от здрав калъф от сплав.

Задната камера се характеризира с висококачествено нощно виждане, висока издръжливост (IP68) - маневрирането с автомобила ще бъде по-безопасно и по-лесно.

комплект за заден ход - задна камера за камион ван, лек

Втората камера е предназначена за монтаж в интериора на автомобила и служи като предна камера на превозното средство. Няма IR LED нощно виждане и не се отразява в предното стъкло, което го прави подходящ като предна камера. Голямото му предимство са миниатюрните му размери от само 46x40.2x40.2 мм . Осигурява видео предаване в HD 720P качество при снимане 30 кадъра в секунда – което гарантира достатъчно висококачествено и рязко изображение. Благодарение на блендата F 1.2, той може да заснеме изображение дори при лошо осветление.   Камерата няма нощно виждане, което ви позволява да я използвате като предна камера, ако мониторът ви има функция за запис (DVR). Ето защо тази камера е подходяща в комбинация с нашите DVR монитори, които ви позволяват да записвате пътуването (на поставена карта с памет) на предното стъкло и да използвате камерата като черна кутия.

Предната камера е с висока бленда F1.2 (може да заснема изображения дори при лошо осветление) и не отскача от предното стъкло.

комплект за паркиране на автомобили - предна камера за кола + ir нощна камера

Хибриден 7" монитор за заден ход (машини) за 4 AHD / CVBS камери (така че можете да добавите още 2 камери ) със запис на SD карта до 256 GB, с възможност за свързване до 4x всеки тип FULL HD, HD камери, CVBS и др. камери за заден ход 7-инчов LCD екран прави този комплект идеално помощно средство за заден ход. Захранването на камерата и предаването на сигнал се осъществява чрез висококачествен, екраниран конектор с 4-пинов извод, който е с водоустойчиво покритие. Камерата се захранва директно от монитора за заден ход с напрежение 12-24V.

Възможност за свързване на до 4 камери с възможност за избор на реда на показваните камери.

Отделните камери могат да се показват една до друга или, ако е необходимо, да комбинирате разположението на камерите на монитора.

комплект монитор и камера за заден ход

Благодарение на тази система вие ще знаете точно какво има зад, пред или около автомобила. Комплектът Reversing AHD съдържа LCD монитор 7"+ 1x задна външна камера с IR нощно виждане + 1x широка предна вътрешна HD камера F1.2 + 2x (5m, 10m, 15m или 20m кабел) която е включена в цената на комплекта и вие може да го избере Комплектът AHD е изключителен в допълнение към качеството на изображението, тъй като можете да свържете до 4 (AHD 1080P / AHD 720P / 960H) камери към монитора едновременно . Хибридният монитор поддържа смесен вход в няколко видео формата както и честотите PAL / NTSC Този комплект за обръщане има широк спектър от приложения.   IP степента на защита на задната външна камера е до IP 68 , което означава, че е устойчива на вода, кал, прах и механични повреди.

Паркинг камера с монитор AHD SET - за леки, лекотоварни, камиони работещи машини

паркинг комплект за строителна и селскостопанска техника

Мониторът за заден ход съдържа меню, в което имате различни опции за настройка на LCD монитора и камерите, които са свързани към него. Мониторът служи и като DVR рекордер за запис от камери (съхранява се на карта с памет до 256 GB). Хибридният монитор поддържа AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS смесен вход в няколко видео формата, както и честоти PAL / NTSC, до 4 камери могат да бъдат свързани към монитора едновременно. Това означава, че можете да имате 1080D AHD камера, свързана към монитора и втора резолюция от 720P, например, и мониторът ще показва изображението и от двете едновременно.

Записът от камерите се съхранява на SD карта, която се поддържа до 256 GB.

AHD монитор за кола 7 инча
Хибриден 7" автомобилен монитор за заден ход (машини) за 4 AHD/CVBS камери със запис на SD карта до 256 GB, с възможност за свързване до 4x всякакъв тип FULL HD, HD, CVBS камери и др. камери за заден ход. Ново поколение на паркинг система , която ви носи ясно, рязко изображение през деня, дори при условия на слаба осветеност и всички необходими технически средства за безопасна работа и управление на моторни превозни средства и машини.Пакетът включва и дистанционно управление, за още по-лесно управление на монитора.

Използване на камера за заден ход с монитор в HD резолюция, подходяща и за строителна техника

камера за паркиране с IR нощно виждане
Към монитора могат да се свържат до 4 камери - AHD или CVBS. В зависимост от необходимостта и вида на превозното средство, можете да изберете и комбинирате камери от нашето предложение, за да отговорите на вашите изисквания. Камерите са свързани към монитора чрез 4- пинов кабел. Мониторът има кабели за свързване на камерите и захранване на монитора. Камерите се захранват директно от монитора, така че вече не е необходимо да ги свързвате отделно към източника , което опростява инсталацията и можете да поставите камерата навсякъде в автомобила. Мониторът съдържа и 4 превключващи кабела, чрез които можете да свържете избрани камери към светлините за заден ход. Когато е включена задна предавка, избраната камера автоматично ще се покаже на монитора. Поддръжка на цикличен видеозапис - (24-часова функция за наблюдение на паркиране).
Ако трябва да монтирате монитора по различен начин от скобата, която е част от монитора, в нашето предложение ще намерите още три вида стойки, които ще ви позволят да монтирате монитора, например на предното стъкло или в място, където имате нужда. Ако трябва да поставите камерата на ремарке, което се отделя от автомобила или камиона, можете да закупите свързващ кабел към камерата за заден ход за ремаркета и полуремаркета. Това ще гарантира, че системата за заден ход лесно се изключва и свързва отново.

Задна камера - IP68 защита гарантира устойчивост на вода, кал, прах и механични повреди

задна камера за заден ход
Камерата за заден ход има ъгъл на сканиране до 145° , което е достатъчен обхват за нуждите на заден ход или следене на движението на автомобила в среда, където се изисква повишено внимание по отношение на безопасността. Тази HD камера отговаря на степента на защита IP68, което я прави водоустойчива, прахоустойчива и устойчива на механични повреди. Самото тяло на камерата е защитено от здрав калъф от сплав. Камерата може да се монтира на различни повърхности , което я позволява с метална скоба, благодарение на която можете да я накланяте и фиксирате в желаната позиция. Захранването на камерата и предаването на сигнал се осъществява чрез висококачествен, екраниран конектор с 4-пинов извод, който е с водоустойчиво покритие, което ще улесни работата ви по време на монтажа. Камерата се захранва директно от монитора за заден ход с напрежение 12-24V.

Предна камера - Подходяща като предна камера за запис на шофиране благодарение на блендата F1.2 и широкия зрителен ъгъл от 120°.

предна камера за автомобили
Яркостта на обектива е F 1.2, което позволява на фотоапарата да компенсира слаба светлина и да записва дори при лошо осветление. С ъгъл на видимост до 120 ° ще имате ясна видимост за безопасно движение на заден ход. AHD камерата за заден ход отговаря на степента на защита IP67, което я прави водоустойчива, прахоустойчива и устойчива на механични повреди. Камерата е с издръжлив алуминиев корпус с метална основа и можете да я монтирате на различни повърхности. Захранването на камерата и предаването на сигнал се осъществява чрез висококачествен, екраниран конектор с 4-пинов извод, който е с водоустойчиво покритие, което ще улесни работата ви по време на монтажа. Камерата се захранва директно от монитора за заден ход с напрежение 12V.

Следете техническите спецификации:

Модел: Profio -W70
Монитор: 7" HD екран
Система: PAL / NTSC 50 / 60Hz
Съотношение на страните: 16:9
Резолюция на монитора: 1024 x 600 RGB
Видимост на дисплея: 180° от всяка страна
Разделителна способност на видеото при запис: 1280x720P, 1280x960P, 960H
Съвместим сигнал: AHD 720P @ 25/30, 960P @ 50/60, 1080P @ 25/30, CVBS 960H
Входове: 4x AHD / CVBS канал
Бутони с подсветка: да, синя светлина
Осветеност: 500-700cd / m2
Запис: да, 4 канала
Цикълен запис: да
Разположение на дисплея: 1/2/3/4 камера
Видео формат: AVI
Памет: поддържа SD карта клас 10, до 256 GB (карта с памет не е включена)
OSD настройки: яркост, контраст, сила на звука, език
Захранване: DC 12-36V (за захранване е необходимо 13V напрежение дори с камера)
Изходно напрежение: DC + 11.5V / 3A
Аудио вход: да 1x
Конектор: 4-пинов конектор
Цвят черен
Дистанционно управление: да
Лека завеса: да, сваляща се
Работна температура: -20 до 70°C
Размери: 18 x 12 x 2,5 см

Технически спецификации на задната камера:

Сензор за изображение: CMOS 1/4 "
Резолюция: HD 1280x720
Система: PAL/NTSC
Минимална осветеност: 0 LUX (IR включен)
IR нощно виждане: да 11 IR LED
Разстояние на нощно виждане: 15 m
Ъгъл на гледане: 145°
IP степен на защита: IP 68 водоустойчив, прахоустойчив, устойчив на повреди
Консумирана мощност: 3W
Работна температура: -20 до 70°C
DC захранване: 12-24V
Материал на корпуса на камерата: алуминий, метал
Размери: 55х55х55 мм

Технически спецификации на предната камера:

Модел: Profio SI862
Тип: камера с конзола
Сензор: 1 / 2.9 "CMOS
Телевизионна система: PAL
Нощно виждане: не
Резолюция: HD 720P
Ъгъл на гледане: 120°
Издръжливост: IP67
Електронен затвор: 1 / 50-1 / 100000S, 1 / 60-1 / 100000s
Заснемане: 25fps, 30fps при 1080P
Минимална осветеност: 0.01 Lux / f1.2
AGC: автоматичен
Баланс на бялото: автоматичен
Баланс на подсветката: автоматичен
Изходен сигнал: AHD
Конектор: 4 пинов
Захранване: DC12V
Консумация: до 2W (до 150mA)
Работна температура: -20 до 75°C
Температура на съхранение: -30 до 85°C
Материал на корпуса на камерата: алуминий, метал
Размери: 46х40,2х40,2мм

Съдържание на пакета:

1x хибриден 7" монитор за заден ход
1x AHD камера за заден ход
1x AHD предна камера
2x Свързващ кабел 5м, 10м, 15м, 20м по избор
1x Дистанционно управление
1x сенник
1x скоба за монтаж на монитор
2x скоба за монтаж на камера
1x Ръководство

Можете да изберете дължината на кабелите според вашите нужди 5м, 10м, 15м и 20м. Посочете дължината на кабела в бележката за поръчката.

Коментари

Други продукти