Ключодържател за запис на глас - запис на шпионски звук (разпознаване на глас) с 16GB памет

Код на продукта: 09-063 Имам въпрос
нов Ключодържател за запис на глас - запис на шпионски звук (разпознаване на глас) с 16GB памет
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 133,34 лв
Цена с вкл. ДДС 160,00 лв
- +

Описание на продукта Ключодържател за запис на глас - запис на шпионски звук (разпознаване на глас) с 16GB памет

Ключодържател за запис на глас - запис на шпионски звук (откриване на глас) с 16GB памет​. Не излъчва звук и светлина по време на запис, което гарантира неговата дискретност. Компактно устройство, създадено за незабележимост. Често ли изнасяте лекции на различни събития? Трябва ли да заснемете разговор дискретно и незабелязано? Искате ли винаги да имате под ръка диктофон? Аудио рекордерът ще ви помогне във всяка ситуация. Подслушвателното устройство работи в два режима.

Режимът на аудио активиране ще записва изговорената дума само ако участниците наистина говорят, в противен случай ще премине в режим на готовност. Режимът на непрекъснат запис се записва непрекъснато на интервали от 60 минути. Превключването на режимите е интуитивно с помощта на бутона за превъртане n. Когато бутонът се натисне в позиция нагоре, тогава се активира режимът чрез звук или глас. Когато бутонът се натисне в централна позиция, устройството запазва записа и се ИЗКЛЮЧВА. И когато бутонът се натисне в долна позиция, тогава отново се активира режимът на непрекъснат запис.

Рекордерът се захранва чрез вградения адаптер, така че не е нужно да се притеснявате за батериите. Може да работи в режим на пълно зареждане за около 60 часа в режим на активиране на звука и около 6 часа в режим на непрекъснат запис, така че винаги е готов, когато имате нужда от него. Устройството с подслушване разбира се е съвместимо с Mac и Windows.

Аудио рекордер в ключодържател - шпионски рекордер за разговори

Аудио рекордер в ключодържател - шпионски рекордер за разговори

Интелигентният диктофон намира приложение при широк кръг от хора и има много качествени характеристики. Ако капацитетът на батерията падне до критично ниво, той автоматично ще запази звука, преди да го изключи . Освен това има интелигентно намаляване на шума - запис на битрейт до 192kbps. Не се нуждаете от допълнителен софтуер за прехвърляне на файлове между рекордера и компютъра - просто ги свържете с USB кабел и прехвърлете файловете. За да възпроизведете записания звук, просто изключете и включете слушалките в 3,5 мм жак. Никога не рискувайте да загубите важен разговор, лекция или друг аудио материал.

Технически спецификации:

  • Честота: Mp3- 8KHz-48Khz 320Kbps, 32KHz - 48KHz 48Kbps - 192Kbps
  • VMA: 32Khz-48Khz 48Kbps-192Kbps
  • Памет: 16GB
  • Вход: Micro USB
  • Съвместими системи: Windows, Mac, Linux

Съдържание на пакета:

1x Звукозапис в ключодържателя
1x USB кабел
1x слушалки
1x Ръководство

Коментари

Други продукти