GPS тракер 3G с 6000 mAh батерия и IP67 защита

Код на продукта: 09-059 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 226,66 лв
Цена с вкл. ДДС 272,00 лв
- +

Описание на продукта GPS тракер 3G с 6000 mAh батерия и IP67 защита

GPS тракер 3G с 6000 mAh батерия и IP67 защита. GPS + LBS + WiFi позициониране - до тройна точност на позициониране в реално време. След като онлайн тракерът има добър GPS сигнал, той ще намери местоположението чрез GPS. Ако няма GPS сигнал, той ще намери местоположение чрез LBS. Тройното позициониране позволява точно и бързо маркиране на местоположението. Скритият GPS тракер е оборудван с ултра силен магнит и е много лесен и гъвкав за инсталиране, за GPS наблюдение на превозни средства. Детектор срещу демонтаж със сензор против кражба.
GPS автомобилен локатор IP67 водоустойчив с магнит + капацитет на батерията 6000 mAh. GPS проследяване в реално време на хора и превозни средства. Онлайн GPS проследяващо устройство в автомобил (приложение в мобилно устройство) с 6000 mAh батерия, което гарантира работата на GPS устройството в режим на проследяване до 25 дни в режим на готовност, в зависимост от интервала на доклада за позициониране или 100 часа (при актуализиране на местоположение на всеки 10 секунди). Снабден е със супер бързо магнитно презареждане, при което е достатъчно да се зарежда за около 3 часа и след това GPS тракерът може да се използва за 5-10 дни. Възможността за гласово наблюдение след обаждане до устройството, за да слушате какво се случва около GPS локатора.

GPS и lbs позициониращ тракер

Благодарение на силното магнитно тяло, можете да прикрепите 3G GPS локатора от марката PROFIO ELECTRONICS към различни места на проследявания обект. Изключително висока IP67 защита (може да бъде потопена в 1 м вода и е напълно прахоустойчива) позволява функционалността на устройството дори в екстремни външни среди . GPS проследяващото устройство намира своето приложение за проследяване и наблюдение на наети превозни средства, автомобили на лизинг, превоз на ценни стоки, отдаване под наем на тежки машини и наблюдение на специфични и специални стоки. GPS тракерът също ще ви предупреди за неразрешена намеса в инсталирането или премахването на устройството . В нашия електронен магазин можете да закупите висококачествени GPS локатори. Трябва ви само SIM карта (данни/телефон) и GPS проследяването може да бъде активно веднага.

GPS тракер с висок капацитет на батерията до 6000 mAh и IP 67 защита

gps тракер за автомобили и превозни средства

Можете да се свържете с GPS тракер чрез приложение във вашия мобилен телефон, таблет или компютър

Картата показва текущото си местоположение с време, скорост и GPS координати.

gps наблюдение на превозното средство

Активен гласов мониторинг (подслушване)

Възможност за обаждане от избрани SOS номера към GPS проследяващо устройство, за да чуете звуци (чат) около устройството , където се намира. По време на този процес на наблюдение на звука, устройството няма да издава никакъв звук, така че това е тихо наблюдение.

подслушване gps локатор

Силен магнитен монтаж

Скритият GPS тракер има възможност за закрепване с мощен индустриален магнит и следователно е възможно да се монтира проследяващото устройство с лесен начин върху всяка метална повърхност - шаси на превозно средство, врати, под седалката, върху контейнер и т.н.

gps тракер силен магнит

магнитен монтаж на gps локатор

Водоустойчива и прахоустойчива защита IP67

GPS локаторът има изключително високо ниво на защита IP67 (може да бъде потопен в 1 м вода и е напълно прахоустойчив) позволява функционалността на устройството дори в екстремни външни среди.

защита IP67 gps тракер

Вградена акумулаторна батерия

Вградена акумулаторна и сменяема 6000 mAh 3,7V батерия , която издържа до 25 дни в режим на готовност, в зависимост от интервала на доклада за позициониране или 100 часа (при актуализиране на местоположението на всеки 10 секунди)

gps локатор вградена акумулаторна батерия

Вибрационна аларма

Ще се задейства аларма, ако GPS локаторът засече вибрации или неочаквано преместване, удар в колата или повреда на боядисаната кола. Устройството изпраща предупредително съобщение за аларма.

gps локатор аларма тампер

GPS локатор - аларма за неоторизирано премахване

Ако GPS локаторът открие неоторизирано премахване, чрез бутона Anti-tamper, ще бъде изпратена аларма под формата на предупредително съобщение и режимът за GPS проследяване ще се активира автоматично за 20 минути. След 20 минути устройството се връща в режим на готовност.

сигнал за демонтиране на gps тракер

Ултра бързо магнитно презареждане

Супер бързо и удобно магнитно презареждане на GPS локатора. Можете да презаредите напълно батерията за около 3 часа и след това GPS тракерът може да се използва за 5-10 дни.

gps локатор с ултра бързо презареждане

Звукова аларма

Ако нивото на звука надвиши 60 децибела (счупване на стъклото) , GPS локаторът автоматично изпраща аларма до предварително зададения SOS номер.

gps локализатор звукова аларма
GPS устройството осигурява и проследяване на потребителя под формата на SMS съобщение директно до мобилния ви телефон , където ще се покаже линк към картите на Google и след щракване върху него се показва и текущото местоположение на проследяваното превозно средство. Друга форма е чрез мобилно приложение, наречено " Track Solid " (iOS, Android), чрез което можете да разберете местоположението на проследяваното превозно средство и различни необходими данни. Най-новата форма е проследяване на GPS устройството през уеб интерфейса " www.tracksolid.com ", който можете да използвате през компютър, таблет или лаптоп за удобно наблюдение.
GPS локатор за наблюдение
GPS + LBS + WiFi позициониране - позициониране в реално време
6000 mAh акумулаторна батерия - литиева батерия с голям капацитет осигурява достатъчно дълго захранване на устройството
Силен магнит - мощен магнитен капак позволява гъвкава инсталация върху превозно средство или друг вид имот
Аларма за откриване на звук - ако нивото на звука надвиши 60 децибела, ще се задейства аларма
Аларма за премахване на капака - алармата се активира при смяна на SIM картата или при изваждане на устройството
IP67 водоустойчиво - водоустойчиво GPS устройство осигурява стабилна работа дори в сурови външни среди

Спецификации:

Комуникационна честота: GSM: 850/900/1800/1900MHz
Чувствителност: Клас II RBER2% (-104dBm)
GPRS: Клас 12, TCP / IP
Чувствителност на приемане: Клас II RBER2% (-102dBm)
Памет: 32 + 32Mb
Фазова грешка: RMSPE <5, PPE <20
Макс. изход: GSM850/GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800/GSM1900: 30dBm ± 3dBm
Макс. честотна грешка: ± 0,1ppm
GPS чип: Високо чувствителен MTK чип
Честота: GPS L1, 1575.42MHz C/A код
GPS канал: 32
Точност на местоположението: <10 метра
Чувствителност на проследяване: -165dBm
Чувствителност: -148dBm
LED индикатор: устройството е включено (червен), GPS (син), GSM (зелен)
Време на готовност: 25 дни
GPS антена: GPS керамична антена
Работна температура: -20℃ ~ 70℃
Батерия: 6000 mAh/3,7V литиево-полимерна батерия
Размери: 58 mm (ширина) x 85 mm (височина) x 29 mm (дебелина)
Тегло: 161g (без магнитен капак) 230g с магнитен капак

Пакетът съдържа:

1x GPS тракер Profio GPS L-1
1x USB адаптер
1x USB кабел
1x Комплект винтове
1x Заден капак с магнит
1x Ръководство

Коментари

Други продукти