GPS локатор за контейнер IP66 водоустойчив + магнит

Код на продукта: 09-060 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 316,66 лв
Цена с вкл. ДДС 380,00 лв
- +

Описание на продукта GPS локатор за контейнер IP66 водоустойчив + магнит

GPS локатор за контейнер IP66 водоустойчив с магнит , предоставя точна информация за текущото местоположение на стоките, транспортирани по море в контейнер. Контейнерен GPS тракер за проследяване на пратката, е проследяващо устройство със защитни функции за товарен, корабен и автомобилен транспорт. GPS локаторът е полезно решение за сигурност, което осигурява проследяване в реално време на превозваните стоки с подробна информация. 3G проследяващото устройство може просто да се монтира вътре в контейнера с помощта на вградения магнит . С WCDMA технологията това е дълготрайно GPS проследяващо устройство, което е в състояние да предостави точна информация за текущото местоположение на превозваната стока или контейнер по безпроблемен и ефективен начин.

GPS локатор IP66 водоустойчив с магнит + капацитет на батерията 3800 mAh. GPS проследяване на контейнери в реално време. Онлайн GPS тракер (приложение в мобилно устройство) ще осигури работата на GPS устройството в режим на готовност за почти 60 дни. GPS + LBS двойно точно позициониране в реално време. След като онлайн тракерът има добър GPS сигнал, той ще го намери чрез GPS. Ако няма GPS сигнал, ще го намери чрез LBS.

GPS модулът е оборудван с ултра силен магнит и е много лесен и гъвкав за инсталиране за GPS мониторинг на контейнери. Благодарение на силното магнитно тяло, можете да прикрепите 3G GPS локатора от марката PROFIO ELECTRONICS към различни места на проследявания обект. Високото ниво на защита IP66 позволява функционалността на устройството дори в екстремни външни среди . GPS проследяващото устройство намира своето приложение за корабен и железопътен контейнерен транспорт. GPS тракерът също ще ви предупреди за неразрешена намеса в инсталирането или премахването на устройството . В нашия електронен магазин можете да закупите висококачествени GPS локатори. Трябва ви само SIM карта (данни/телефон) и GPS проследяването може да бъде активно веднага.

GPS тракер с капацитет на батерията до 3800 mAh + ултра силен магнит + IP 66 защита

онлайн локатор на gps контейнери

GPS тракерът за 3G контейнери е проектиран специално за използване при транспортиране на контейнери.

кораб за проследяване на контейнери

Имате на разположение безплатно приложение за мобилни телефони (iOS, Android), наречено „ Track Solid “ или уеб интерфейс „ www.tracksolid.com “, където можете удобно да наблюдавате текущото местоположение на GPS локатора в реално време. Страхотно решение за контейнерни превозвачи да следят своите пратки и да предоставят актуална информация на своите клиенти.

Можете да наблюдавате движението на тракера чрез приложението на вашия мобилен телефон, таблет или компютър.

Картата показва текущото си местоположение с време, скорост и GPS координати.

проследяване на контейнери на живо

Двойно позициониране на GPS и LBS

Този тракер поддържа GPS и LBS локализация. GPS е определяне на външната позиция с точност под 10 метра. LBS е позициониране (на места, където няма gps сигнал) с точност под 500 метра.

GPS локатор на контейнери и LBS позициониране

Откриване на отваряне/затваряне на контейнера

Благодарение на сензора на локатора получавате незабавно предупреждение, когато вратата на вашия контейнер неочаквано се отвори, така че можете да предотвратите кражба на стоките от контейнера. Предупреждение и позиция в реално време ще бъдат изпратени, когато вратата на контейнера се отвори или затвори.

предупреждение отваряне затваряне на контейнер за GPS тракер

Сигнал за подправяне при отстраняване на тракера от контейнера

Сигнал за подправяне. Ще получите известие за всяко преместване на проследяващото устройство от първоначалното му местоположение. При инсталиране се активира алармата с натискане на бутона против подправяне, така че функцията против тампер ще ви уведоми, когато gps локаторът бъде премахнат.

GPS за проследяване на контейнери с предупреждение за несанкциониран достъп

Магнитен държач

Ултраздравият магнитен държач позволява гъвкав монтаж върху металната повърхност на камиони или контейнери.

магнитен тракер държач gps контейнер

Стандартът IP66 осигурява водо- и прахоустойчивост

Това гарантира стабилна работа на проследяващото устройство във всяка взискателна среда. GPS локаторът има отлична водоустойчивост, за да осигури стабилна работа в сурови условия. Това е не само ефективно предотвратяване на проникване на прах, но не е нужно да се притеснявате, че локаторът ще бъде изваден от контейнера или камиона чрез пръскане на вода.

Защита на gps тракер IP66

Глобален роуминг

Безпроблемното покритие на глобалната мрежа осигурява постоянен контакт с проследяващото устройство. Нашият GPS локатор поддържа 2G GSM 850/900/1800/1900MHz и 3G WCDMA: пренос на данни BAND1/BAND2/BAND5/BAND8.

gps тракер корабен транспорт

Дълъг режим на готовност - 60 дни

Тракерът има вградена литиево-полимерна 3,7V 3800mAh акумулаторна и сменяема батерия, която осигурява изключително дълго време в режим на готовност и интелигентна функция за пестене на енергия. След пълно зареждане може да работи почти 30 дни (запис на GPS данни на всеки 6 часа в статичен режим).

GPS тракер контейнер в режим на готовност на батерия

3 режима на работа

GPS тракерът автоматично идентифицира текущото състояние на средата на контейнера и променя режима между статичен режим (качване на GPS данни на всеки 3 часа), режим на суша (качване на GPS данни на всеки 10 минути) и режим на кораб (качване на GPS данни на всеки 3 часа).

gps контейнер тракер 3 режима на работа

3G контейнер тракер

Спецификации:

Комуникационна система: M770B GSM & WCDMA комуникационен модул
Комуникационна честота: GSM: 850/900/1800/1900MHz WCDMA: BAND1/BAND2/BAND5/BAND8
Чувствителност: <-104dBm
GPRS: Клас 1,2, TCP/IP
Чувствителност на приемане: Клас II RBER2% (-102dBm)
Памет: 32 + 32Mb
Фазова грешка: RMSPE <5, PPE <20
Макс. изход: GSM850/GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800/GSM1900: 30 ± 3dBm
Макс. честотна грешка: ± 0,1ppm
GPS чип: MTK силно чувствителен
Честота: GPS L1, 1575.42MHz
GPS канал: 66
Точност на местоположението: <10 метра
Чувствителност на проследяване: -165dBm
Чувствителност: -148dBm
GPS антена: GPS керамична антена
Работна температура: -20° ~ 70 ℃
Стандарт: IP65
Батерия: 3800mAh
Режим на готовност: до 60 дни
Размери: 200 мм (ширина) x 104 мм (височина) x 43 мм (дебелина)
Тегло: 370гр

Съдържание на пакета:

1x GPS локатор Profio GPS L-10
1x Батерия 3800 mAh батерия
1x комплект винтове
1x Ръководство

Коментари

Други продукти