GPS локатор - супер тънък само 8 мм с 2500mAh батерия

Код на продукта: 09-082 Имам въпрос
нов GPS локатор - супер тънък само 8 мм с 2500mAh батерия
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 200,00 лв
Цена с вкл. ДДС 240,00 лв
- +

Описание на продукта GPS локатор - супер тънък само 8 мм с 2500mAh батерия

GPS проследяване - ULTRATHIN 8mm GPS локатор + батерия 2500mAh - следене на движението на пратките + известяване за разопаковане. Наистина е ултра тънък с дебелина 8 мм със 110 мм височина и 61 мм ширина. Поддръжката за проследяване чрез GPS + LBS локатор ще осигури наблюдение и проследяване на всичко благодарение на компактния си размер. Той е идеален локатор за стоки и опаковки, благодарение на сензора за светлина може да предупреждава за неоторизирано разопаковане. Това ултра тънко и компактно устройство за наблюдение е специално проектирано за проследяване на стоки, пратки, пакети, ценности, багаж и т.н. Въпреки това може да се използва и за проследяване на хора, автомобили или друг обект. След като поставите SIM картата в устройството, можете да проследявате стоките в реално време на картата .

Вграденият светлинен сензор може да открие незаконно разопаковане на стоките и след това да изпрати сигнали и известия. Тези известия ще бъдат изпратени на вашия телефон под формата на SMS съобщение с връзка към текущото местоположение на GPS локатора. Така ще научите за незаконното отваряне на пратката, както и за мястото, където се е случило. Благодарение на ултра тънкия си размер и вградената батерия с капацитет до 2500mAh, можете да поставите локатора във всяка опаковка, което позволява 24/7 проследяване на стоките в реално време. Батерията се зарежда с помощта на микро USB кабел. Когато батерията падне под 3,65V, локаторът ще ви изпрати уведомително SMS съобщение за изтощена батерия. Този GPS локатор е идеалното решение за защита на вашата собственост.

gps локаторgps проследяване

GPS проследяващото устройство намира своето приложение за проследяване и наблюдение на наети превозни средства, автомобили на лизинг, превозвани ценни стоки, отдаване под наем на тежки машини и наблюдение на конкретни стоки. Можете да закупите най-висококачествените GPS локатори в нашия електронен магазин. Всичко, от което се нуждаете, е SIM карта (данни/телефон) и gps мониторингът може да бъде активен незабавно.

GPS устройството осигурява проследяване за потребителя под формата на мобилно приложение, наречено „ Track Solid Pro “ (iOS, Android), с което можете да разберете местоположението на наблюдаваното превозно средство или обект в реално време и различни необходими данни. Друга форма е проследяване на местоположението на GPS устройството чрез уеб интерфейса " www.tracksolid.com ", който можете да използвате през компютър, таблет, лаптоп за удобно наблюдение.

tracksolid приложение за проследяване

Можете да се свържете с gps тракера чрез приложение на мобилен телефон, таблет или компютър

Картата показва текущата ви позиция с време, скорост и GPS координати.

приложение tracksolid pro

Функция GEO FENCE

Позволява ви да изпращате известия по имейл, когато автомобилът напуска маркираната зона
(в случай, че водачът на превозното средство случайно напусне планирания маршрут или вашата стока/пакет ще излезе извън разрешената граница)

функция на геозона

Можете да използвате GPS локатора за проследяване на мотоциклет, камион и автомобил, багаж, ценности, пакети и стоки, контейнери и др.

gps локатор тънък

Благодарение на ултра тънкия си размер и вградената батерия, той позволява 24/7 наблюдение на обекти в реално време

GPS проследяване на пакети

Характеристика:

GPS + LBS позициониране
Ултра тънък и миниатюрен дизайн
Вградена батерия с капацитет 2500mAh
Светлинен сензор за откриване на неразрешено отваряне на стоки/пратки/ценности

Спецификации:

Антена: вътрешна GPS 4-лентова керамична антена
LED индикация: режим на работа, батерия
Батерия: вградена, презареждаща се, 2500 mAh Li-Polymer
Честота: GSM 850/900/1800/1900 MHz
Работно напрежение/ток: 3,7V DC/50mA
Захранване: 5V/1A
Време за зареждане: 6 часа
Размери: 110х61х8 мм
Тегло: 76 гр
Работна температура: -20 до +70°C
Протокол за излъчване: TCP, SMS
Точност: до 10м

Съдържание на пакета:

1x GPS локатор Profio GPS L-8
1x Micro USB кабел
1x Ръководство

Коментари

Други продукти