ДВОЙНА автомобилна камера с WiFi/GPS/ADAS/CLOUD с 2K + режим на паркиране - G-NET GONQ

Код на продукта: 55-226 Имам въпрос
Производител /
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 583,34 лв
Цена с вкл. ДДС 700,00 лв
- +

Описание на продукта ДВОЙНА автомобилна камера с WiFi/GPS/ADAS/CLOUD с 2K + режим на паркиране - G-NET GONQ

ДВОЙНА автокамера с WiFi/GPS/ADAS/CLOUD с 2K + Режим Паркинг - G-NET GONQ, има сензор Sony Starvis, WDR технология и 140° ъгъл на видимост. Благодарение на тази камера за кола ще имате запис на шофиране пред превозното средство, в превозното средство и зад него . Предната камера осигурява 2K видео резолюция , камера, записваща интериора на автомобила, както и камера, позиционирана да записва какво се случва зад автомобила (задна камера).

Благодарение на високата разделителна способност , сензора Sony Starvis, WDR технологията, H.265 компресия и широк зрителен ъгъл до 140° (предна камера) и 140° (задна камера), записите от камерата ще бъдат с най-високо качество и ще бъдат използваеми дори при условия на лошо осветление. Други функции, като цикличен запис, режим на паркиране, GPS, G сензор или поддръжка на micro SDXC карти до 512 GB, също са естествени.

Уникална FULL HD двойна камера с външна задна камера и проследяване на GPS местоположението на живо чрез Cloud

Двойна GPS камера за кола (предна/задна) с 2K + WIFI режим на паркиране

Изключителен плейър за видео файлове за компютър - G-NET PC VIEWER

Създаден по поръчка плейър на записани видео файлове за настолен компютър с ясно оформление и интуитивна работа.

Изключителен плейър за видео файлове за компютър - GNET

Облачна поддръжка

"G-Syncloud" за система за управление на автопарк, използваща собствена CLOUD технология за дистанционно наблюдение. Капацитетът за съхранение надвишава лимита за съхранение на картата с памет на камерата за регистратор.

облачна поддръжка - gnet камери за кола

ВИДЕО как работи услугата CLOUD

дистанционно наблюдение на облачна камера

Излъчване на живо - GPS проследяване на живо

Наблюдавайте поведението на водача и проверявайте състоянието на автомобила в реално време. 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата в нашата видеорегистратор е на разположение. Винаги имайте преглед на това къде се намират вашите превозни средства, наблюдавайте трафика и следвайте маршрута на водача, без да се налага да проверявате физически водачите. Основната функция е проследяване на моторно превозно средство, независимо дали е лек или камион. Ако превозното средство е онлайн, текущото му местоположение ще се покаже на картата и можете да продължите да проследявате маршрута му. Ако той е офлайн, ще се покаже последното му известно местоположение. След стартиране на архивираното каране можете да видите движението му на картата. С подробен график можете да видите в колко часа, на кое място и на конкретен адрес точно е бил автомобилът в този момент. Функцията GEO FENCE за изпращане на имейл известие при напускане на маркираната зона (ако случайно водачът на превозното средство излезе от планирания маршрут). За да използвате функциите е необходимо да закупите лиценз за проследяване през Cloud. Чрез облака можете също да преглеждате видеозаписи от пътуването, където данните се архивират. Условието е да имате налична интернет връзка (в идеалния случай чрез мобилен рутер с поддръжка на SIM директно към запалката на автомобила).

Имате избор от различни програми в ОБЛАКА (безплатни или платени в зависимост от пространството за съхранение или поддръжката на функции).

поток на живо - камера за кола

Висококачествен HDR

HDR се активира, за да елиминира замъгляването на светлините по време на шофиране и показва ясно качество на запис при различни условия на осветеност. Използването на HDR при преминаване през тъмен тунел регулира отраженията на светлината в тунела, така че изображението да е ясно видимо. Когато преминавате през ослепителна пътека, слънчевата светлина се регулира правилно, за да направи околните обекти да изглеждат остри и без размазване.

камера за кола - HDR функция

ADAS е система за подпомагане на безопасно шофиране за безопасна среда за водача

FVSA – Аларма на движещия се пред Вас автомобил. Когато разстоянието от спрялото превозно средство пред вас е повече от 2 метра (това означава, че колата се е преместила), LCD дисплеят ще покаже иконата на превозното средство със звуков сигнал.
FCWS - Система за предупреждение за челен сблъсък. Когато разстоянието между превозното средство пред вас е малко, а скоростта на превозното средство е висока и тя внезапно рязко намалява. Ще се появи икона за предупреждение за сблъсък с предупреждение.
LDWS - Система за предупреждение при напускане на лентата. Ако напуснете лентата по време на шофиране, това ще се покаже с жълта или червена линия с предупредителен звук. Известието работи само ако скоростта е над зададения лимит.

Точките за разпознаване на лентата, предните изходи и иконите за предупреждение за сблъсък се виждат само когато LCD дисплеят е активен. Настройките на ADAS могат да се задават само след свързване на GPS антената.

система за автомобилни камери adas

Качество във всеки детайл

Тази автомобилна камера използва най-модерните технологии и всички използвани компоненти са проектирани да осигурят най-ясното изображение и разширени функции, които със сигурност ще ви убедят, че това е наистина уникална сред автомобилните камери.

двойна камера за кола с наблюдение на живо

Отличен зрителен ъгъл 140˚

Прекомерният ъгъл на камерата нарушава изображението, причинявайки странични ефекти като изкривяване и изкривяване на изображението. Тази камера има оптимален ъгъл на снимане от 140 градуса и за двете камери.

Отличен ъгъл на снимане от 140 градуса - камери за кола

Функция LBP за защита на разряда на акумулатора на автомобила

Това е интелигентна функция Safe Guard , която автоматично изключва записа, когато напрежението падне под определеното напрежение и прекъсва захранването, за да защити акумулатора на автомобила. Настройките могат да се правят директно от специализирания GNET PC VIEWER, а напрежението на автомобила може да се проверява на записаното видео на автомобила.

Функция LBP за защита на разряда на акумулатора на автомобила

Нова видео компресия H.265

Автомобилната камера е оборудвана с новата H.265 компресия, която гарантира , че записите се записват в по-малък размер. Записът, записан при тази компресия, ще заема 30% по-малко място на картата с памет , като качеството на изображението ще остане запазено. Така че картата с памет може да поеме много повече записи в сравнение с по-старата H.264 компресия.

gnet камера за кола - H.265 видео компресия

Персонализирана конфигурация с помощта на APP в смартфон

С приложението за смартфон (iOS/Android) можете да актуализирате фърмуера и да възпроизвеждате видео, както и да конфигурирате различни настройки. Можете да свържете вашия смартфон само с WiFi донгъл, свързан към камерата.
*Ако функцията CLOUD е включена, изключете функцията IOT/WiFi

приложение за смартфон - wifi камера за кола

Сензор Sony STARVIS

Sony STARVIS е технология за пикселно задно осветяване, използвана в CMOS сензори за изображения за камери от висок клас. Характеризира се с висока чувствителност и постига високо качество на изображението във видима светлина, но също и в области, където камерата иначе би трябвало да използва инфрачервено осветление. С високоефективен сензор Sony STARVIS CMOS, голям обектив с 6 стъкла, тази камера за кола може автоматично да увеличава експозицията в тъмни ситуации, за да заснема ясни видеоклипове .

sony starvis сензор - gnet камера за кола

Надежден свидетел на ПТП

Благодарение на вградения G-сензор, автомобилната камера GONQ е надежден партньор дори и в кризисни ситуации. Камерата автоматично разпознава удара и заключва файла, за да не се изтрие автоматично. Такъв файл се съхранява в специална папка, където не може да бъде изтрит от функцията за цикличен запис.

вграден G-сензор - камера за кола

TIMELAPSE - TIMELINE

Функцията time-lapse се използва автоматично при влизане в режим паркиране. Режимът time-lapse записва един кадър за 1 секунда, минимизирайки размера на видеото за дълго време, за да запише всичко необходимо през цялото време на паркиране.

timelapse камера за кола


Спецификация:

Сензор за изображения: SONY Starvis (HDR)
Аудио вход: Вграден микрофон
Видео компресия: H.265
Аудио компресия: ADPCM
Резолюция на предна камера: QHD (2560 x 1440) / задна камера: QHD (2560 x 1440)
Честота на кадрите Всички камери: Макс. 30 FPS
3G/4G/рутер (по избор) Свържете се с withCLOUD™ чрез 3G/4G/рутер телекомуникационна мрежа
Wi-Fi (по избор) Свързване към GNET (iOS/Android) смартфон с Wi-fi ключ
Регистър на събитията: въздействие на G-сензор
Говорител: Да
Поддръжка на Micro SD до 512 GB
Външен GPS: синхронизиран с Google карти, проследяване на местоположение и скорост
Зрителен ъгъл на камерата отпред: 140˚, отзад: 140˚
Захранване: DC 12V - 24V
Допустима стойност на тока на предоставения предпазител: 3A
Работна температура: -10 ℃ ~ 70 ℃
Работна влажност: 10~95%
Размери (ШxВxД, мм) Предна камера: 116x56x32, Задна камера (включително държач): 44x38x28


Съдържание на пакета:

1x предна камера
1x задна камера (кабел 6m)
1x 64GB micro SD карта
1x GPS модул
1x wifi донгъл
1x OBD захранващ кабел
1x монтажен комплект с винтове
1x ръководство

Коментари

Други продукти