DOD LS475W+ Автомобилен видеорегистратор с FULL HD 60fps + GPS

Код на продукта: 55-037 Имам въпрос
Производител DOD
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 600,00 лв
Цена с вкл. ДДС 720,00 лв
- +

Описание на продукта DOD LS475W+ Автомобилен видеорегистратор с FULL HD 60fps + GPS

ТОП автомобилна камера DOD LS475W+ с FULL HD 60fps + GPS регистратор с 10x по-бърза актуализация, 145° ъгъл на видимост, 6G стъклен обектив, ISO до 12800, WDR 2.0.

DOD LS475W + е директен наследник на DOD LS470W+ и принадлежи към най-новите камери на DOD. Продължавайки в популярната линия камери LS470W, новият DOD LS475W+ сега прави още една крачка напред и добавя редица уникални функции. FULL HD резолюция 1920x1080P при 60 кадъра в секунда (кадъра в секунда) , поддръжка до 128 GB micro SD (стандартни камери до 32 GB), където може да се съхранява до 18 часа запис, до 900 mAh батерия , широк ъгъл на видимост от 145° и голям 3" TFT LCD дисплей 16:9. Снабден е с чисто новия сензор SONY STARVIS (Starlight Visibility) IMX291, който предлага революционен нощен режим дори в пълна тъмнина!

Първокласна видеокамера , която ще задоволи и най -взискателните клиенти.

Ls475w автомобилен dvr + режим на паркиране

DOD LS475W+ има компресия на изображение H.264, MOV файл , поток от данни прибл. 20 Mbps. Една минута видео с резолюция 1080p 60fps е приблизително. 150 MB. Можете да завъртите изображението на 180° (камерата може да се монтира "надолу по главата"). Има много полезно допълнение - регулируем кръгъл поляризиращ филтър , който ефективно намалява отразената светлина.

Технологично това е автомобилната камера от "следващо поколение" - с най -новите технологии (оптика, микрочипове, функции), които предлага автомобилният пазар.

Сертифицирана видеокамера за използване в целия ЕС (т.е. в Австрия, Германия и други държави-членки). Те отговарят на критериите на техническите стандарти и могат да се използват в превозното средство.

Сензор SONY STARVIS - (Звездна видимост или видимост в светлината на звездите)6G стъклена леща - комбинация от шест слоя стъкло, осигуряваща зашеметяващо ярко, чисто и неизкривено изображение. Той има 10x скоростен GPS процесор, най-бързата GPS технология за автомобили гарантира точно проследяване на скоростта на превозното средство и ултра-бързи GPS позиции на вашия път. Пакетът идва с изцяло нов преработен и подобрен софтуер на вашия компютър - DOD GPS 2.0 плейър.

Голямо предимство е подобрената система за режим на паркиране от ново поколение, която ще започне да записва 15 секунди преди да засече движение. Това ще гарантира, че имате запис на случилото се от началото до края. Когато продължите да шофирате, камерата се превключва обратно към запис в цикълен режим.

Лидер на пазара на автомобилна безопасност и мониторинг

Ls475w+ режим на паркиране за dod камера

Камерата може лесно да се прикрепи към предното стъкло с помощта на вендуза с държач, който се прикрепя към камерата по лесен начин. Широк ъгъл на видимост от 145° улавя събития пред автомобила и отстрани, автоматично калибриране на времето с помощта на GPS. Също така ще оцените функцията GPS регистратор на вашия запис на пътуване (GPS местоположение, текуща скорост). Ще можете да гледате видеоклипове на вашия компютър с предоставения софтуер. Идеален за компании за контрол на пътуването на персонал, професионални шофьори. Камерата може да бъде свързана към 12/24V захранване, така че е възможно да я използвате освен в автомобила и за други превозни средства, камиони или автобуси. В случай на авария, силно спиране или накланяне на автомобила, камерата има функция G сензор, който предпазва файловете от удар. Освен това, при спешни случаи, потребителите могат ръчно да защитят съществуващ файл чрез продължително натискане на бутона "SOS". Менюто на камерата е достъпно и на словашки език.

Новите модели автомобилни камери DOD LS475W+, LS500W и RC500S+ в момента са на върха на предлаганите черни кутии на световния пазар.

Това се доказва не само от използваните технологии, но най-вече от удовлетворението на шофьорите, които активно използват тези камери. Цената им е сравнително по-висока, но те предлагат най-висока технология и правят записи, които могат да се използват и като доказателство при злополуката . С тези камери не е възможно да не можете да разчетете регистрационния номер на автомобила, който ви е повредил или заплашил.

Поддържа до 128GB micro SD карти (около 18 часа запис)

Ls475w+ камера от последно поколение

Характеристики на продукта:

Отлична FULL HD резолюция 1080p при 60 кадъра в секунда
Намаляване на замъгляването при движение
Разширен диапазон на ISO до ISO 12800
Усъвършенствана технология WDR 2.0 - зашеметяващо видео при всяка светлина
Регулируем кръгъл поляризационен филтър
Наблюдение за паркиране

1080p @ 60fps кинематичен видео запис
Той предлага на потребителите стабилизиран и непрекъснат видеозапис при 1080P с 60 кадъра в секунда, увеличавайки количеството детайли, които можете да видите.

Ls475w+ пълна hd резолюция

Намаляване на замъгляването при движение
Други шофьори вървят твърде бързо и регистрационните им номера може да са измити във видеото? Технологията за намаляване на размазването при движение се използва за увеличаване на яснотата на бързо движещи се обекти.

dod Ls475w+ намаляване на замъглено изображение

Разширен ISO диапазон до 12800
DOD LS475W+ има нов Sony STARVIS CMOS сензор с подобрена чувствителност не само при нормално осветление, но и при лошо осветление. Подобреният обхват увеличава яркостта на бързо движещите се обекти през нощта. Камерата вече може да заснема още повече детайли при условия на ултра слаба светлина.

dod Ls475w+ iso 12800

Усъвършенствана WDR 2.0 технология
Зашеметяващо видео при всякаква светлина и балансирана експозиция при всякакви условия. Прави нощните снимки по-ярки и намалява излагането на светлина за постигане на най-красивото изображение.

технология dod ls475w+ wdr

Голяма бленда f/1.6, висока производителност при слаба светлина
Голямата бленда отразява количеството светлина, падащо върху сензора при снимане. Колкото по-голяма е блендата (по-малко f), толкова повече светлина ще бъде уловена в сензора на камерата. С най-широката апертура, която е с 66% по-голяма от конкуренцията на пазара, DOD камерите произвеждат най-рязката картина.

dod ls475w+ предна и задна бленда f/1.6

6G остър стъклен обектив
6-елементната остра леща, изработена от шест слоя стъкло, осигурява зашеметяващо, чисто и неизкривено изображение

dod ls475w+ 6G стъклена леща

Широк зрителен ъгъл 145°
Заснемане на изображение при широк зрителен ъгъл от 145° за оптимално покритие и яснота. Предната камера е оборудвана с изключително широкоъгълен обектив, който подобрява обхвата на запис, тъй като панорамният изглед от предната част на автомобила улавя всички страни без изкривяване (така че няма изкривено изображение).

dod ls475w+ широк ъгъл на видимост

Регулируем кръгъл поляризиращ филтър - ефективно намалява отразената светлина
Регулируемият филтър елиминира заслепяването на предното стъкло и в същото време увеличава наситеността. Намалява нежеланите отражения и прекомерната експозиция или поляризиращите ефекти, за да осигури най-високо качество на изображението и да защити вашия обектив.

dod ls475w+ поляризационен филтър

Голям 3" LCD екран
Голям 3" 16:9 широкоекранен дисплей - камерата има голям широкоекранен дисплей, който предлага ярък и голям екран, подходящ за гледане на настройки и възпроизвеждане на видео директно на дисплея на камерата.

dod ls475w+ 3-инчов екран

Високопроизводителна батерия
Високопроизводителна литиево-йонна батерия 900mAh (DOD LS470W+ има 650mAh). При липса на захранване, той увеличава времето за наблюдение (режим на паркиране) и така осигурява по-голяма защита.

dod ls475w+ мощна батерия

Наблюдение за паркиране
Ще бъдете доволни от това наблюдение за паркиране дори когато паркирате и оставите колата. Подобрен режим на паркиране , който автоматично стартира 10 минути след напускане на автомобила. Когато продължите да шофирате, камерата се превключва обратно в режим на запис в цикъла. Със сензора SONY STARVIS можете също да се насладите на революционното нощно виждане за предната камера и дори в пълна тъмнина.

dod ls475w+ наблюдение за паркиране

В случай на детекция на движение на предна или задна камера , или при катастрофа, тя започва запис на видео и заключва файла. Видеокамерата започва да записва за 15 секунди преди да бъде засечено движението или удара, което гарантира, че ще имате запис на случилото се от началото до края. Условието е камерата да се захранва от автомобилен акумулатор с помощта на комплект кабели за постоянен монтаж в DOD DP4.

GPS процесор със скорост 10 Hz

Интегриран с най-бързия 10Hz скоростен GPS, регистрира по-точни данни за местоположението и скоростта на превозното средство. Позволява ви да записвате маршрута си на карта, докато гледате видеоклиповете в DOD player. В момента това е най-бързата GPS актуализация, използвана в видеокамерите.

dod ls475w+ 10x gps процесор

DOD GPS Player V2.0
Новата версия на DOD GPS Player 2.0 с подобрен потребителски интерфейс е дори с по-добра яснота. Той показва FULL HD видеозаписи с данни в реално време като скорост на превозното средство, gps координати, претоварване. Интернет връзката показва текущото местоположение на автомобила на Google maps.

dod gps плейър

Откриване на радар за скорост
Системата ви напомня, че сте близо до местоположението с ограничение на скоростта и където може да бъде поставен радар, за да можете да намалите скоростта. Избягвайте капани и винаги дръжте под контрол.
* В момента системата поддържа следните държави: САЩ, Калифорния, Великобритания, NO, PL, NL, BE, AU.
Синхронизиране на час и дата
Автоматично калибриране на времето, независимо от ръчно регулиране на времето. С вграден GPS процесор с 10x скорост, той може точно да калибрира местното време и автоматично да го съхранява в паметта на камерата.
Анализ на пътя
Това е нова функция за изчисляване на разстоянието, времето и средната скорост на вашия маршрут от точка А до точка Б. Например, можете да намерите най-краткия или най-бързия начин да работите от дома си въз основа на данни от анализ на пътя. Това е много икономичен и практичен начин за спестяване на време и разход на гориво.
G-сензор защита срещу удар
При инцидент, аварийно спиране или накланяне на автомобил, той автоматично ще защити всички съхранени и текущи записи. С тази функция файловете няма да се изтриват или презаписват, дори когато записват в цикъл от време.

Ръчно заключване на файлове - SOS защита
В случай на спешност, той позволява на потребителите да защитят съществуващ файл чрез продължително натискане на бутона "SOS", което предпазва файла от цикъла на запис и предпазва от презаписване от други файлове.

Автоматично записване и изключване
След като автомобилът бъде стартиран, камерата автоматично ще започне да записва. Когато изключите двигателя, камерата се изключва автоматично, без да натискате нито един бутон.

Цикълен запис - Цикличен запис
Когато мястото за съхранение на поставената microSD карта е пълно, тя може автоматично да презапише по-старите файлове с нови, така че файловете постоянно се изтриват отново.

Защита с парола
След като зададете паролата си, можете да попречите на други да изтриват вашите видеоклипове или снимки. Това е много полезна функция за компании, които имат свои собствени драйвери.

Поддържа 128GB Micro SD карти
4x по-висока съвместимост с памет в сравнение с по-старите модели камери, поддържа до 128GB micro SD с над 18 часа запис.

Спецификации:

Резолюция на видеото: 1920x1080 @ 60fps
Сензор: SONY STARVIS CMOS сензор
Широкоъгълен обектив: 145°
Бленда: f/1.6
ISO чувствителност: до ISO 12800
Дисплей: 3" TFT LCD 16:9
Видео формат: MOV
Носител за запис: Micro SDHC/SDXC Class 10 (поддръжка до 128GB)
Аудио: Включени микрофон и високоговорител (моно).
Батерия: литиева батерия с капацитет 3,7V 900mAh
Входна мощност: 5V 1A
Размер: 112,6 (Д) x 71,9 (Ш) x 36,4 (V) mm, (4,4"x 2,8" x 1,4")
Тегло: 145гр
Работна температура: -20°C ~ 65°C, (-4°F ~ 149°F)

Доставени аксесоари:

1x Profi камера за кола DOD LS475W+
1x зарядно за кола 12-24V (4M удължителен кабел)
1x държач за стави
1x CPL филтър
1x Ръководство

аксесоари dod ls475w+

Коментари

Други продукти