DOD LS460W - Най-добрият автомобилен DVR със сензор SONY EXMOR

Код на продукта: 55-017 Имам въпрос
отстъпка DOD LS460W - Най-добрият автомобилен DVR със сензор SONY EXMOR
Производител DOD
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 331,66 лв
Цена с вкл. ДДС 398,00 лв 558,00 лв
- +

Описание на продукта DOD LS460W - Най-добрият автомобилен DVR със сензор SONY EXMOR

DOD LS460W - Най-добрият DVR в автомобил със сензор SONY EXMOR, който удвоява светлочувствителността до ISO 3200. WDR технология, 3D намаляване на шума, голяма бленда F/1.6 . Изключително висока чувствителност сензор в комбинация с голяма бленда F/1.6. , усъвършенствана WDR видео обработка и 3D намаляване на шума нареждат LS460W до камерите от световна класа и осигуряват невероятна производителност при слаба светлина. Освободете се от всички страхове от ужасни видеоклипове, записани при слаба видимост без улично осветление. DOD LS460W е дори по-добър от предишния модел DOD LS430W с подобрени компоненти.

DOD LS460W разполага с първия сензор на Sony , специално проектиран за автомобилни DVR, който удвоява светлочувствителността до ISO 3200 . Отличният сензор има 20% по-голям размер на изображението и 60% по-голям размер на пикселите от всякога, което позволява на камерата да улавя светлината по-ефективно дори на тъмно. Сензорът с изключително висока чувствителност, съчетан с голяма бленда F/1.6, усъвършенствана WDR технология и 3D намаляване на шума, нарежда LS460W сред камерите от световна класа и осигурява невероятна производителност при слаба светлина. Плюс 5X скоростен GPS процесор, най-бързата GPS технология в автомобилния DVR за осигуряване на точно проследяване, сега заслужавате кристално чисти видеоклипове във всякакви светли и свръхбързи GPS позиции за вашето пътуване.

камера за кола dod LS460W

Най-голямата ISO чувствителност досега - Колкото по-високо ISO число има една камера, толкова по-добра чувствителност ще има. Най-новият сензор предлага широк диапазон на чувствителност до ISO3200 , най-високата чувствителност, приложена към автомобилния DVR, значително подобрява способността за улавяне на светлината дори при ниска осветеност . Сега, с изключителната светлочувствителност, няма страх от ужасно тъмни видеоклипове, записани по пътищата без улично осветление.

dod камера iso3200

F1.6 голяма бленда на обектива - Колкото по-голяма е блендата, толкова по-голяма е производителността при слаба светлина!
F/1.6 остър обектив увеличава способността за предаване на светлина при условия на слаба осветеност, което позволява да се улови зашеметяваща дълбочина на остротата и превъзходна нощна видимост.

бленда dod LS460W

Последният модел DOD LS460W представлява най-добрата автомобилна камера на пазара.

Предимства и иновативни функции на камерата DOD LS460W:
ls460w по-голям сензор Отличният сензор има 20% по-голям размер на изображението и 60% по-голям размер на пикселите от всякога, което означава, че е в състояние да събира и произвежда 60% повече светлинно изображение, за да осигури най-добри резултати с отлична производителност при слаба светлина и точен цвят. Големият сензор и големият пиксел създават брилянтно изображение с изящни детайли, живи цветове и острота като бръснач.
dod wdr технология WDR е мощна технология за изображения, предназначена за заснемане на ясни видеоклипове дори при висок контраст, силна задно осветление, отблясъци и светлинни отражения, като се използват различни нива на експозиция, за да се осигури ясно изображение, независимо дали в светли или тъмни зони. Благодарение на усъвършенстваната WDR технология, тя прави нощните снимки по-ярки и намалява силното излагане на светлина за постигане на най-красивата картина.
dod auto камера с шест елемента обектив Обективът на камерата с шест елемента улавя светлината по-ефективно. Благодарение на прецизния дизайн на пътя на светлината, чувствителният обектив е в състояние да произвежда по-рязко и кристално ясно изображение.
ls460w панорамен ъгъл Панорамно изображение до 140° ултра широк ъгъл. Чисто ново проектираният оптичен обектив заснема изображения с ултра широк зрителен ъгъл, до 140 градуса, без никакво изкривяване, което е в състояние да улови всичко пред вашия автомобил.
камера за кола с пълна hd резолюция Full HD CMOS сензор осигурява най-ясни детайли и яснота в HD резолюция 1080p видео, за да осигури най-добри резултати с отлична производителност при слаба светлина и точен цвят.
автоматично калибриране на времето dvr Автоматично калибриране на времето. Независимо от настройките на времето. С вграден GPS процесор с 5X скорост , точното местно време се калибрира и записва автоматично в автомобилния DVR LS460W.
видеорегистратор за кола hud компас HUD скорост и дисплей на компаса. С вграден 5X скоростен GPS процесор , електронният компас в реално време се показва на екрана и може да посочи посоката, в която отивате. Освен това 5X по-бързата актуализация осигурява точно проследяване на скоростта на автомобила.
предупреждение за превишена скорост на dvr Интелигентно предупреждение за превишена скорост. С вграден 5X скоростен GPS процесор, когато скоростта на автомобила надвиши предварително зададено ограничение на скоростта, се показва предупредителен сигнал за водачите да забавят скоростта на шофиране.
.
ls460w процесорен чип 2X скоростен процесорен чип. Вграденият нов обработен чип подобрява производителността на видеоклиповете до 2 пъти по-бързо в сравнение с други на пазара. Той осигурява по-добър запис на видео и високоефективна видео обработка.

3D намаляване на шума - Намалява шума и петна от изображенията, филтрирането гарантира още по-ефективно намаляване на шума от изображението, особено при условия на слаба светлина. Време е да се отървете от досадния шум и да се насладите на ясни видеоклипове

dod камера 3D намаляване на шумаЗаписването с времетраене за сигурност служи, когато искате да заснемете изображение с честота на кадрите, много по-ниска от използваната за преглед на последователността. Тази функция може да се включи при паркиране, което класира LS460W като приспособление за сигурност.

dod камера закъснение

DOD LS460W PC софтуер - DOD player

DOD LS460W компютърен софтуер

Спецификации на продукта:

Разделителна способност на видеото : 1920x1080@30fps, 1280x720@60fps
Сензор: Sony Exmor
ISO чувствителност: до ISO 3200
Обектив: Шест елемента 140° широк ъгъл
GPS процесор: 5x
Дисплей: 2,7“ 16:9 TFT LCD
Видео формат: MOV (H.264)
G-сензор: 3 Acis, 4G
Интерфейс за запис: Micro SD до 32GB
Батерия: 3,7V 140mAh литиево-йонна батерия
Размери: 112,5(Д) x 59,5(Ш) x 37,4(В) мм
Тегло: 100 гр

Характеристики на продукта:

G-сензор автоматично задействане за защита на файлове
Възможност за запазване на регистрационния номер или потребителско име като доказателство
Защита с парола
Датчик за движение
Бърз бутон за заглушаване
Функция за заключване на SOS файлове
HDMI изход

Включени аксесоари:

1x DVR за автомобил DOD LS460W
1x зарядно за кола
1x скоба
1x Вендуза
1x ръководство за потребителя

Оценка на електронния магазин

98 %

DOD LS460W е дори по-добър от предишния носител на награди модел автомобилен видеорегистратор DOD LS430W с подобрена оптика Сензорът Sony Exmor удвоява светлинната чувствителност до ISO 3200 . 20% по-голям размер на изображението и 60% по-голям размер на пикселите от всякога. НАЙ-ДОБРИЯТ автомобилен DVR в света е готов за вас..

Коментари

Други продукти