DOD LS430W Автомобилен видеорегистратор с GPS

Код на продукта: 55-012 Имам въпрос
Производител DOD
Наличност на продуктите продадено
Съжаляваме, но този продукт е продаден. Този продукт вече не е наличен.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 291,66 лв
Цена с вкл. ДДС 350,00 лв

Описание на продукта DOD LS430W Автомобилен видеорегистратор с GPS

DOD LS430W Автомобилен видеорегистратор с GPS ще ви даде FULL HD видео качество с разделителна способност до 1920x1080. Разполага с 2.7" 16:9 TFT LCD дисплей за лесно гледане и видео настройки. Камерата може лесно да се монтира на предното стъкло на автомобила чрез вендуза със скоба. Разполага с вграден G-сензор , който автоматично защитава всички запазени файлове при катастрофа, аварийно спиране или накланяне на автомобила Със сигурност ще оцените чешкото меню за удобни настройки на камерата.

Камерата има предупреждение за Smart Over Speed. Задайте скоростта си и след като превишите ограничението на скоростта, алармата ще ви напомня „Намалете скоростта, шофирате твърде бързо“. Също така има широк ъгъл на видимост от 140° , записва пътя напред и от двете страни, автоматично калибриране на времето с помощта на GPS, HUD дисплей на компаса , HUD дисплей за скорост. Ще приветствате функцията GPS Logger функция, което означава, че записа на вашето шофиране (GSP местоположение, текуща скорост, видео) ще можете да го гледате на вашия компютър с предоставения софтуер. Идеален за компании за контрол на шофирането на служители, професионални шофьори и др.

Новата WDR технология - висококачествено видео при всяко осветление

wdr технология

Записването при детекция на движение ви позволява да започнете да записвате автоматично, когато автомобилът се движи, без да натискате никакви бутони. Възможно е също да започнете запис при стартиране на автомобила. С новата камера DOD LS330W не е нужно да се притеснявате, че картата с памет е пълна, камерата е оборудвана с функция времеви цикъл. Ако капацитетът на micro sd картата е пълен, камерата автоматично ще презапише по-старите записи с по-нови. Вграденият HDMI конектор работи като видео изход и записаните видео файлове могат да се изтеглят на компютър чрез USB или директно от microSD карта с памет.

F1.6 голяма бленда на обектива - супер производителност при ниска осветеност, това също означава, че вашите "Нощни видеоклипове" ще се виждат перфектно.

dod камера F1.6

Последният модел LS430W DOD представлява най-добрата автомобилна камера на пазара.

Характеристики на продукта:

 • Power WDR технология - висококачествено видео при всяко осветление
 • F1.6 голяма бленда - супер производителност при ниска осветеност
 • Камера с GPS регистратор
 • 140° широк ъгъл на видимост
 • Време за автоматично калибриране
 • HUD дисплей на компаса
 • HUD дисплей за скорост
 • Интелигентно предупреждение за превишена скорост
 • 6G остър стъклен обектив, широк зрителен ъгъл
 • Защита с парола
 • Full HD 1080p
 • 2,7" широкоекранен дисплей 16:9
 • G-сензор - автоматична защита на файловете
 • SOS функция - заключване на файлове
 • Автоматично стартиране на записа
 • Запис с детекция на движение
 • Записване в цикъл, отбелязване на час и дата


Предимства и иновативни функции на камерата DOD LS430W:

6 g обектив 6G остър стъклен обектив. Изработен е от 6 слоя стъкло, през които можете да записвате невероятно ясни и неизкривени изображения, по-ясни детайли (табели, пътни знаци и др.).
HD CMOS сензор 1080p FULL HD видео запис и superHD мегапикселов CMOS сензор за изображение. Независимо дали е ден или нощ, той може перфектно да записва през цялото време.
f 1.6 обектив Заснема по-детайлни снимки на новата диафрагма F1.6 - ефектът от запис при слаба светлина. Той заснема по-добри нощни снимки от F2.0 и записва ясно детайли като регистрационни табели, пътни знаци и други.
Защита с парола Защита с парола. Тази функция позволява на собственика защитени с парола настройки за управление или други оперативни настройки, да променят или изтриват файловете с видео или изображения с данни.
худ компас HUD дисплей на компаса. Достига 5 пъти по-бърза GPS актуализация. Електронният компас показва на екрана в реално време с възможност да посочи в коя посока вървите.
превишена скорост Интелигентни сигнали за превишена скорост. Задайте свое собствено темпо и когато скоростта бъде превишена, алармата автоматично ще предупреди за повишената скорост.
дисплей на скоростта HUD дисплей за скорост. Достига 5 пъти по-бърза GPS актуализация. Скоростта се показва на екрана в км/ч
автоматично калибриране Време за автоматично калибриране. Получава GPS сигнали и записва "часа" и датата "и автоматично записва в Autochambers.
g сензор Защита на данните на G-сензор при удар.
При удар, аварийно спиране или накланяне автомобилът автоматично ще защити всички съхранени и видео файлове на живо. Чрез тази функция важните файлове няма да бъдат изтрити или презаписани от записа във времева деформация.
sos заключващ файл
SOS защита. В случай на спешност позволява на потребителите да защитят съществуващия файл и дълго натискане на опцията „SOS“, за да запазят файла от цикъла на запис, за да го презапишат.
2.7 TFT LCD дисплей Дисплей 2.7"TFT LCD 16:9. Има по-голяма зрителна площ е 16:9 широкоекранен и предлага повече пространство за възпроизвеждане на видео.
Широкоъгълен изглед Широкият ъгъл на видимост от 140° записва събитията преди автомобила
и страни.
Датчик за движение Запис с детекция на движение. Записването на видео започва автоматично, когато автомобилът се движи, без да се натискат никакви бутони.
автопрепис данни Автоматично презаписване на данни - времеви цикъл. Ако капацитетът стане вградена micro sd карта, камерата в колата автоматично презаписва по-старите записи по-късно.
автоматично стартиране на запис Автоматична работа - и започнете да записвате. След стартиране колата автоматично ще започне да записва, а след 5 секунди след изключване записващият файл се запазва и автоматично се изключва.


Пакетен софтуер за управление на DOD камери с GPS (GPS местоположение)

gps софтуер дод
Спецификации на продукта:

Разделителна способност на видеото:
1920x1080 при 30 кадъра в секунда
1280x720 при 30 кадъра в секунда
1280x720 @ 60 кадъра в секунда
848x480 при 30 кадъра в секунда
640x480 при 30 кадъра в секунда
Сензор: 3 мегапиксела 1/3 "CMOS
Широк ъгъл 140°
Дисплей 2,7 "TFT LCD 16:9
MOV видео формат
Формат на картината: JPEG HD изход
Видео формат AVI

Видео изход:
HDMI: CTS1.2 съвместим, поддържа
1080p/720p/WVGA/VGA изходен режим
Състав NTSC / PAL
Разделителна способност на изображението: 1.3, VGA, 2M, 3M, 5M, 8M, 10M, 12M
Носител за запис: Micro SDHC / MMC карта (до 32G)
Аудио изход: високоговорител (моно)
Аудио вход: Микрофон
Бутон на затвора Електронен затвор
Скорост на затвора 1/2 - 1/1000 секунди
Свързване чрез USB порт 2.0/HDMI/TV
3.7V 500mAh литиево-йонна батерия
Високоскоростен USB 2.0
Захранване: 5V 1A
Размери: 112,4 (д) x 65 (Ш) x 32,8 (В) мм
Тегло: 97 гр
Работна температура: -30°C ~ 80 ° C

Включени аксесоари:

1x DOD LS430W Автомобилен DVR с GPS
1x зарядно за кола
1x скоба
1x вендуза
1x USB кабел
1x HDMI кабел
1x Ръководство за потребителя

Автокамери с gps

Коментари

Други продукти