DOD LS360W - Камера на таблото с допълнителен GPS

Код на продукта: 55-018 Имам въпрос
Производител DOD
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 275,00 лв
Цена с вкл. ДДС 330,00 лв
- +

Описание на продукта DOD LS360W - Камера на таблото с допълнителен GPS

DOD LS360W - Камера на таблото с допълнителен GPS. Можете да закупите онлайн от нашия електронен магазин. По-нова версия на стария модел DOD LS330W. Изключително висока чувствителност сензор в комбинация с голяма бленда F/1.6. , усъвършенствана WDR видео обработка и 3D намаляване на шума нареждат LS360W до камерите от световна класа и осигуряват невероятна производителност при слаба светлина. Освободете се от всички страхове от ужасни видеоклипове, записани при слаба видимост без улично осветление. DOD LS360W е дори по-добър от предишния модел DOD LS330W с подобрени компоненти. Персонализирани според вашите нужди -   оборудвайте LS360W с опционалния GPS, ако трябва да добавите проследяване на скорост и местоположение. Ако не го направите, оставете го. 5X скоростен GPS процесор, най-бързата GPS технология в автомобилния DVR за осигуряване на точно проследяване.

DOD LS360W разполага с първия сензор на Sony , специално проектиран за автомобилни DVR, който удвоява светлочувствителността до ISO 3200 . Отличният сензор има 20% по-голям размер на изображението и 60% по-голям размер на пикселите от всякога, което позволява на камерата да улавя светлината по-ефективно дори на тъмно. Сензорът с изключително висока чувствителност, съчетан с голяма бленда F/1.6, усъвършенствана WDR технология и 3D намаляване на шума, нарежда LS360W сред камерите от световна класа и осигурява невероятна производителност при слаба светлина.

Най-голямата ISO чувствителност някога - Колкото по-високо ISO число има една камера, ще има още по-добра чувствителност. Най-новият сензор предлага широк диапазон на чувствителност до ISO3200 , най-високата чувствителност, приложена към автомобилния DVR, значително подобрява способността за улавяне на светлината дори при ниска осветеност . Сега, с изключителната светлочувствителност, няма страх от ужасно тъмни видеоклипове, записани по пътищата без улично осветление.

Сравнение на качеството на видеото

Сравнете двете екранни снимки по-долу на по-стария LS330W с по-новия LS360W. Монтирани един до друг и заснемащи една и съща сцена, непроменените снимки подчертават подобрението в яснотата за LS360W.

По избор, външен GPSLS330W_External_GPSDOD_LS330W_External_GPS_2

Не сте сигурни за GPS? Спестявам? Нуждаете се от по-добро приемане

Допълнителният външен GPS ви позволява да изберете това, което най-добре отговаря на вашите нужди. GPS модулът има по-добро приемане от LS430W, така че ако живеете в градска среда или силно залесени райони, сигналът може да се прекъсва по-рядко.

Задава вашата позиция и скорост

Може да запише вашата позиция и скорост и да ги отпечата във вашето видео. Потенциална защита за глоби за трафик, осигурява отчетност на служителите и работодателите.

Автоматично синхронизира времето и датата, синхронизирани с атомния часовник

Автоматично синхронизира часа и датата с атомния часовник за вашата часова зона.

5Hz скорост на запитване

Актуализира скоростта ви 5 пъти в секунда. По-добра точност за GPS регистриране. Достатъчно бърз, за да се използва на пистата.

Два стойки за предно стъкло за удобство

Всмукателен монтаж_LS_Series_SideЛента_Mount_LS_Series_Side

Всмукателен монтаж

Осигурява лесно сваляне и монтаж на камерата. Сигурен при зимни и летни условия.

Монтаж на лента

По-малък, по-малко забележим монтаж. Лепилото за предно стъкло 3M е много сигурно, намалява вибрациите и премахва, без да оставя остатъци след себе си.

Предимства и иновативни функции на камерата DOD LS460W:


ls460w по-голям сензор


Отличният сензор има 20% по-голям размер на изображението и 60% по-голям размер на пикселите от всякога, което означава, че е в състояние да събира и произвежда 60% повече светлинно изображение, за да осигури най-добри резултати с отлична производителност при слаба светлина и точен цвят. Големият сензор и големият пиксел създават брилянтно изображение с изящни детайли, живи цветове и острота като бръснач.

dod wdr технология

WDR е мощна технология за изображения, предназначена за заснемане на ясни видеоклипове дори при висок контраст, силна задно осветление, отблясъци и светлинни отражения, като се използват различни нива на експозиция, за да се осигури ясно изображение, независимо дали в светли или тъмни зони. Благодарение на усъвършенстваната WDR технология, тя прави нощните снимки по-ярки и намалява силното излагане на светлина за постигане на най-красивата картина.
ISO чувствителност LS360W вече поддържа до ISO3200 . Разширеният обхват увеличава яснотата на бързо движещите се обекти през нощта. Камерата вече може да улавя още повече детайли при ултра слабо осветление.
dod auto камера шест обектив Обективът на камерата с шест елемента улавя светлината по-ефективно. Благодарение на прецизния дизайн на пътя на светлината, чувствителният обектив е в състояние да произведе по-рязко и кристално ясно изображение.
ls460w панорамен ъгъл Панорамно изображение до 140° ултра широк ъгъл. Чисто ново проектираният оптичен обектив заснема изображения с ултра широк зрителен ъгъл, до 140 градуса, без никакво изкривяване, което е в състояние да улови всичко пред вашия автомобил.
камера за кола с пълна hd резолюция Full HD CMOS сензор осигурява най-ясни детайли и яснота в HD резолюция 1080p видео, за да осигури най-добри резултати с отлична производителност при слаба светлина и точен цвят.
автоматично калибриране на времето dvr Автоматично калибриране на времето. Независимо от настройките на времето. С вграден GPS процесор с 5X скорост , точното местно време се калибрира и записва автоматично в автомобилния DVR LS460W.
видеорегистратор за кола hud компас Дисплей за скорост и компас на HUD. С вграден 5X скоростен GPS процесор , електронният компас в реално време се показва на екрана и може да посочи посоката, в която отивате. Освен това 5X по-бързата актуализация осигурява точно проследяване на скоростта на автомобила.
предупреждение за превишена скорост на dvr Интелигентно предупреждение за превишена скорост. С вграден 5X скоростен GPS процесор, когато скоростта на автомобила надвиши предварително зададено ограничение на скоростта, се показва предупредителен сигнал за водачите да забавят скоростта на шофиране.
ls460w процесор чио 2X скоростен процесорен чип. Вграденият нов обработен чип подобрява производителността на видеоклиповете до 2 пъти по-бързо в сравнение с други на пазара. Той осигурява по-добър запис на видео и високоефективна видео обработка.


Записването с времетраене за сигурност служи, когато искате да заснемете изображение с честота на кадрите, много по-ниска от използваната за преглед на последователността. Тази функция може да се включи при паркиране, което класира LS460W като приспособление за сигурност.
Забързване на времето

Спецификации на продукта:

Резолюция на видео: 1920x1080@30fps 1280x720@30fps 1280X720@60fps 848x480@30fps 640x480@30fps
Сензор: SONY Exmor CMOS сензор
Широкоъгълен обектив: 140°
Бленда: f/1.6
Дисплей: 2.7” 16:9 TFT LCD
Видео формат: MOV

Видео изход:

HDMI: Съвместим с CTS1.2, поддръжка
1080p/720p/WVGA/VGA изходен режим
Композитен: NTSC/PAL
Резолюция на изображението: 1.3M,VGA,2M,3M,5M,8M,10M,12M

Носител за запис:

Micro SDHC карта (до 32GB)
Аудио: Оборудвани с микрофон и високоговорител (моно).
Бутон на затвора: електронен затвор
Скорост на затвора: 1/2 - 1/1000 секунда
Баланс на бялото: Авто/ Дневна светлина/ Облачно/ Волфрам/ Флуоресцентно
Порт за свързване: USB 2.0/HDMI/TV
Батерия: 3.7V 240mAh презареждаща се литиево-йонна батерия
USB: Високоскоростен USB 2.0
Входна мощност: 5V 1A
Размер: 118 (Д) x 47,5 (Ш) x 40,3 (В) мм
(4,7” (L) x1,9” (W)x1,6” (H))
Тегло: 81 грама (0,18 фунта)
Температура: -25°C ~70°C (-13°F ~158°F)

Характеристики на продукта:

G-сензор Автоматичен тригер за защита на файлове
Номер на регистрационния номер, въвеждане на потребителско име
Защита с парола
Датчик за движение
Горещ клавиш за заглушаване
Функция за заключване на SOS файл
HDMI изход

Включени аксесоари:

1x DVR за автомобил DOD LS360W
1x зарядно за кола
1x скоба
1x Вендуза
1x Ръководство за потребителя

Коментари

Други продукти