Детектор за RF сигнал + чистач за бъгове за GSM, GPS, RF устройства

Код на продукта: 09-068 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 183,34 лв
Цена с вкл. ДДС 220,00 лв
- +

Описание на продукта Детектор за RF сигнал + чистач за бъгове за GSM, GPS, RF устройства

Детектор за RF сигнал + чистач за бъгове за GSM, GPS, RF устройства. Един от най-добрите h andheld детектори с двойна антена за откриване на шпиони GSM, GPS, RF устройства. Детекторът разкрива наличието на силно излъчване на радиосигнала в помещението и по този начин открива възможен бъг. Това е подобрен детектор с мощна двойна GSM и RF антена , която осигурява по-добра чувствителност за откриване на радиовълни , шпионски устройства, както и по -голям обхват . Изключително високата чувствителност и широк обхват на откриване ще осигурят висока защита на вашата поверителност от шпионско слушане на мобилния ви телефон, наблюдение по време на бизнес срещи, офиси, домове, класни стаи, автомобили, хотели, съблекални и др.

детектор за радиочестотен сигнал

Детекторът открива наличието на силна радиация в пространството. С точна звукова сигнализация и LED индикатори показва силата на сигнала за насочване към източника на радиация или към скрито шпионско устройство. Настройката за чувствителност и честотния диапазон на откриване са достъпни чрез превключвателя и копчето за чувствителност.

машина за почистване на бъгове

Уникалността на устройството пред конкуренцията на пазара е приемането на цифров сигнал и то не само разширява честотния диапазон на откриване, но също така може ефективно да предотврати смущенията на сигнала . Иновативният детектор е предназначен да предупреждава за различни видове шпионско подслушване, проследяване на превозни средства, таен софтуер на мобилни телефони, устройства за измама на игри и други шпионски устройства.

Спецификации:

Комуникационен диапазон: 1MHz - 8000MHz
Откриване на динамичен обхват:> 73db
Чувствителност на откриване: <0.03mw
Мощност на откриване: 1,2GHz безжична камера: 10m², 2.4GHz: 15m²
Магнитен обхват: 10 ~ 20 мм
Пинхол камера: 10 ~ 20 м
Мобилен телефон: 2G, 3G, 4G 10m²
Батерия: 3,7V 1000mAH
Работно време: 8 - 12ч.
Размери: 20,6 см (височина) х 5,4 см (ширина)
Тегло: 120гр

Съдържание на пакета:

1x детектор
2x антена (GSM, RF)
1x Micro USB кабел
1x Ръководство

Коментари

Други продукти