Детектор за грешки + шпионска камера + GPS устройства с GSM сигнал 2G/3G/4G/5G

Код на продукта: 09-108 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 333,34 лв
Цена с вкл. ДДС 400,00 лв
- +

Описание на продукта Детектор за грешки + шпионска камера + GPS устройства с GSM сигнал 2G/3G/4G/5G

Ръчен детектор за грешки + търсач на шпионска камера + GPS устройства с GSM сигнал 2G/3G/4G/5G/LTE. Високочувствителен преносим детектор. Има вградена презареждаема батерия с капацитет 1600mAh с живот до 35 часа . Може да улавя магнитни полета и електромагнитни вълни - ще откриете скрити wifi камери, GPS локатори, подслушващи устройства или устройства с GSM сигнал . Неговата оригинална цифрова технология за откриване на магнитно поле може ефективно да открива слаби сигнали на магнитно поле. Разстоянието на откриване на измерването на магнитното поле е до 200 mm. Пакетът включва и практична LED светлина с регулируема гъша шия.

Преносим детектор за шпионско устройство (бъгове, камери, gsm устройство) ръчен

Преносимо шпионско устройство (бъгове, камери, gsm устройство) ръчен детектор

Този детектор се използва за лична поверителност. Той е лесен за използване и бързо ще намерите скрития обектив на wifi камерата и ще проследите сигнала на скритите камери и подслушвателните устройства. Той открива GPS локатора на вашия автомобил и проследява източника на wifi и GSM сигнала . Детекторът има вградена акумулаторна батерия, която се зарежда чрез USB кабел. Детекторът е лек, така че можете да го носите със себе си навсякъде, независимо дали сте в командировки или ваканции - защитете поверителността си от нежелано наблюдение.

безжичен магнитен детектор за камера за бъгове

Със сигурност ще намери приложение в хотели, пансиони, офиси, съблекални, обществени тоалетни, фитнес зали и др. Шпионските камери могат да бъдат скрити в различни неща, като електрическа крушка, детектор за дим, стенен часовник, лампа, телевизор, будилник, метеорологична станция, високоговорител, химикал, ключодържател, очила или други предмети. Благодарение на това устройство можете ефективно да предотвратите подслушване, тайно заснемане и злоупотреба с лична информация. Детекторът със сигурност ще бъде оценен от хора, които често използват банкови карти, често пътуват и спят в хотели, красиви жени, които пазят личния си живот от папараци. Можете да го използвате и за бизнес срещи, тайни срещи, изпити и интервюта.

използване на ръчен детектор за грешки

Детекторът разполага със светлинни и звукови сигнали , благодарение на които можете бързо да откриете шпионско устройство. Лесно и бързо ще намерите GPS локатора скрит в колата . Благодарение на регулируемото колело можете да настроите чувствителността на детекцията.

GPS детектор шпионира в колата ръчен


Спецификации:

Честотен диапазон: 1MHz-2.8GHz
Динамичен обхват на откриване:> 72Db
Чувствителност: .030.03mv
Обхват на детекция: при 2.4GHz 15m2; при 1.2GHz 26m2; мобилен сигнал GSM/2G/3G/4G 5-25м2
Магнитно откриване: 50mm-300mm
Индикация: светодиоди и звукови сигнали
Захранване: литиева акумулаторна батерия 3,7V с капацитет 1600mAH
Външна LED светлина: да
Работен ток: 45-75mA
Издръжливост: до 20-35 часа
Материал: ABS
Тегло: 275гр
Размери: 380х12х10мм

Съдържание на пакета:

1x детектор
1x LED лампа с гъвкаво гърло
1x USB/DC кабел за зареждане
1x Ръководство

Коментари

Други продукти