Цифров будилник с WiFi камера и IR LED нощно виждане

Код на продукта: 10-169 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 250,00 лв
Цена с вкл. ДДС 300,00 лв
- +

Описание на продукта Цифров будилник с WiFi камера и IR LED нощно виждане

Будилник с FULL HD камера с IR LED + WiFi + P2P. Това е много стилен будилник с редица допълнителни функции като метеорологичната станция. Той е допълнен с детекция на движение и сензори за откриване на температура и влажност в пространството. Със своя елегантен дизайн в блестящ черен цвят, той се вписва във всякакъв вид интериор , без никой да забележи, че е скрита камера в устройството. Висококачественият дисплей осигурява безпроблемна четимост на предоставените данни, дори при интензивна дневна светлина.

Цифровият будилник освен реалното време също информира за температурата и влажността

цифрова аларма с HD камера
Вградената скрита камера записва изображения в Full HD 1920x1080 резолюция със звук , което е достатъчно за висококачествени детайлни записи. Благодарение на IR LED нощно виждане до 6 метра ще имате добро изображение дори през нощта. Дигиталната аларма поддържа WiFi и е безжична, което ви позволява да поставите устройството си директно навсякъде в интериора и след това можете да контролирате всички функции на скритата камера чрез безплатно достъпното приложение за смартфон "TinyCam" (iOS, Android), чрез което можете да гледате реално -време на изображения и промяна на настройките на камерата. Будилникът с камера може да бъде свързан към домашен рутер чрез WiFi или P2P, което ви позволява да преглеждате изображението по всяко време и навсякъде с мобилния си телефон.

камера в аларма с IR LED нощно виждане
Цифровата аларма включва и функция за откриване на движение, за да започне запис, когато заснема движение в пространството. Страхотна функция, с която няма да пропуснете нито един важен кадър, тъй като заснема само изображения по време на дейността. Заснетите записи преминават през H.264 компресия за намаляване на размера на файла и след това се съхраняват на micro SD карта, поддържана до 128 GB . Устройството е оборудвано с вградена 300 mAh батерия , която осигурява 2 часа непрекъснат запис при пълно зареждане, а също така е възможно да се свърже устройството към конвенционална мрежа и следователно скритата камера и метеорологичната станция могат да работят непрекъснато. Той намира своето приложение във всеки дом като пълнофункционален цифров будилник, който ви информира за времето и температурата на въздуха във вашата стая. Без съмнение най-важната и полезна функция е ненаблюдаваното проследяване на околността.

шпионска камера в аларма с детекция на движение

Характеристика:

Шпионска камера в цифров будилник
WiFi предаване на видео в реално време
Постоянно захранване от мрежата
Функция за откриване на движение
Нощно IR LED зрение до 6 метра

Спецификации:

Сензор за изображение: HD 1920x1080p
Обектив: CMOS
Съотношение на кадрите: 25 кадъра в секунда
Формати за компресиране: H.264
Ъгъл на гледане: 120°
Обхват на нощно виждане: 6 метра
Карта с памет: Micro SD/TF карта до макс. 128 GB
Батерия: 300mAh литиева батерия
WiFi: Wi-Fi 802.11 b/g/n, P2P
Работно време (ден): около 8 часа
Работно време (нощ): около 3 часа
Време за зареждане: 3-4 часа
Захранване: DC-5V/2A
Размери: (ширина) 109 x (височина) 46 mm x (дълбочина) 39 mm
Тегло: 150 гр

Съдържание на пакета:

1x Цифров будилник с HD камера
1x USB кабел
1x Захранващ адаптер
1x USB с инструкции
1x Ръководство

Коментари

Други продукти