Безжична камера за заден ход HD 3x с монитор 7" HD - Резервен комплект

Код на продукта: 19-092 Имам въпрос
нов отстъпка Безжична камера за заден ход HD 3x с монитор 7" HD - Резервен комплект
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 600,00 лв
Цена с вкл. ДДС 720,00 лв 880,00 лв
- +

Описание на продукта Безжична камера за заден ход HD 3x с монитор 7" HD - Резервен комплект

Безжична камера за заден ход HD 3x с монитор 7" HD - Резервен комплект. Уникален комплект с висококачествено ясно и рязко изображение и предаване чрез WiFi сигнал без смущения. Система за заден ход, използваща безжично предаване на дълги разстояния за камиони или други транспортни и помощни машини. първият AHD WiFi реверсиращ комплект на пазара е предназначен за взискателни работни среди, в които е необходимо да знаете как да се ориентирате и да имате всичко под контрол.

Предимството на този комплект е преди всичко AHD резолюцията (720p), която се прехвърля чрез WiFi предаване. С комплекта WiFi AHD се гарантира висококачествено и рязко изображение, което се предава без нужда от кабели и сложен монтаж. Уникална новост в предлагането на реверсивни комплекти от марката PROFIO Electronics .

Камерата за заден ход с монитор AHD WiFi комплект е уникална със своето висококачествено ясно и рязко изображение и предаване чрез WiFi сигнал без смущения.

Възможност за свързване на до 4 AHD WiFi камери

безжична камера за заден ход

В открито пространство обхватът на WiFi сигнала е до 200 метра. Благодарение на тези параметри силата и стабилността на сигнала е много добра без смущения от околната среда. Металните части на превозни средства и машини не влияят на предаването на сигнала. Безжична камера за заден ход за камиони или селскостопански машини. Сигналът е силен и стабилен дори на по-голямо разстояние.

Камера за заден ход WiFi AHD комплектът за заден ход се характеризира с изключително дълъг обхват на wifi връзка до 200 м в свободно пространство.

заден ход ahd wifi камера

Безжична камера за заден ход с комплект монитор съдържа 1x WiFi AHD 7" монитор за кола и 3x WiFi AHD камера за заден ход (възможно е свързване на макс. 4 WiFi камери за заден ход). Мониторът и камерата са оборудвани с регулируема конзола, която можете да прикрепите към необходимото място.Комплекта е с широк спектър на приложение, благодарение на високопроизводителната wifi антена е подходящ не само за по-големи автомобили но и за микробуси,каравани,микробуси,буси,камиони,полуремаркета,селскостопанска или строителна техника и други превозни средства IP нивото на защита на камерата е до IP66, което означава, че е водоустойчива, прахоустойчива и устойчива на повреди. Задна или предна камера за паркиране е подходяща и за микробуси като fiat ducato, mercedes sprinter и др.

Изображението от камерите може да се показва поотделно или всичките четири камери една до друга.

реверсивна система за комбайн

Към WiFi монитора могат да бъдат свързани едновременно до 4 WiFi камери , което особено ще оцените при инсталиране на по-големи моторни превозни средства, където имате нужда от повече изгледи от различни ъгли. Благодарение на тази система ще знаете точно какво има зад или около автомобила. LED мониторът е с яркост 500:1 с резолюция 1024x600. Обективът на камерата с широк ъгъл на снимане до 150° също е оборудван с IR нощно виждане. Мониторът има просто OSD меню, чрез което можете да регулирате цвета, яркостта и контраста. LCD може да показва всичките 4 камери наведнъж или можете да превключвате между отделни камери. Wifi камерата има и функция за огледално отразяване на изображения, която ви позволява да настроите да показвате реалната дясна и лява страна от вашата гледна точка. Можете да регулирате дублирането на изображението за всяка камера директно с бутона на монитора. Можете също така лесно да активирате допълнителните линии за заден ход и със специален бутон мониторът автоматично сдвоява свързаните WiFi AHD камери.

WiFi камера за заден ход с монитор - AHD комплект за заден ход с HD резолюция

камера за заден ход с ahd монитор за камиони

AHD WiFi 7" LED монитор с ясно и рязко изображение
AHD WiFi камера за заден ход с обхват на сигнала до 200м
Монтаж без необходимост от дърпане на кабели, автоматично сдвояване с докосване на бутон
Монитор с възможност за свързване на до 4 WiFi камери наведнъж
Функция на IR камера за нощно виждане

Следете техническите спецификации:

Модел: Profio Ultra View S7
7" AHD LED монитор
Система: PAL/NTSC
Съотношение на страните: 16:9
Резолюция на монитора: 1024x600
Входове: 4 канален 2.4G WiFi вход за видео сигнал
Контраст: 500:1
Възможност за настройка: яркост, контраст, цвят
Захранване: DC 12V-24V
Консумирана мощност: 5W
Работна температура: -10 до 60°C
Температура на съхранение: -20 до 70°C
Размери: 180 x 121 x 24 мм

Технически характеристики на камерата:

Модел: Profio Parking Camera S9
Сензор за изображение: SHARP 1/4 CMOS
Резолюция: 720P
WiFi връзка: 2.4G WiFi с обхват от 100 метра
Минимално осветление: 1 LUX
IR нощно виждане: да
Ъгъл на гледане: 150°
IP ниво на защита: IP 66 водоустойчив, прахоустойчив, устойчив на повреди
Консумирана мощност: 3W
Работна температура: -10 до 60°C
Температура на съхранение: -20 до 70°C
Размери: 86,5 х 77 х 75 мм

Съдържание на пакета:

1x 7" LED AHD WiFi монитор
3x AHD WiFi камера за заден ход
1x Ръководство

Коментари

Други продукти