4G DVR LCD монитор 10,1" за кола + LIVE stream и GPS проследяване

Код на продукта: 15-045 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 583,34 лв
Цена с вкл. ДДС 700,00 лв
- +

Описание на продукта 4G DVR LCD монитор 10,1" за кола + LIVE stream и GPS проследяване

4G DVR LCD монитор 10,1" в колата + LIVE stream и GPS проследяване на позицията на автомобила. Мониторът разполага с до 2 слота за SD карти, за запис на 2 карти с капацитет 512 GB. Монитор за 4 AHD/HD камери със запис на 2xSD карти + 2xUSB за наблюдение на живо на движението на автомобила чрез приложението в смартфона. Автомобилна охранителна система - Паркинг хибриден монитор с вход за 4 камери е и компактен DVR рекордер за видеозапис при паркиране или придвижване на по-големи автомобили, микробуси, микробуси, бусове, камиони, селскостопанска и строителна техника.

Това е идеално решение навсякъде, където трябва не само да имате представа за случващото се около вас, но и да имате адекватен видеозапис на тези дейности. Благодарение на тази функция, DVR мониторът има наистина широк спектър на използване в различни области. Той записва изображението от всяка камера на поставената SD карта до максимален капацитет от 256 GB. Мониторът има до 2 слота за SD карти, така че можете да записвате на две карти и да имате капацитет за съхранение от 512 GB.

Чрез приложението в мобилния телефон е възможно да следите изгледа НА ЖИВО от камерите и текущата GPS позиция на превозното средство на картата.

4g wifi монитор за кола gps

4G DVR LCD мониторът изпълнява функцията на черна кутия, която е идеална за наблюдение на работата на селскостопански машини, строителни машини, камиони, микробуси и др. DVR мониторът може да се използва и в автобусен транспорт , където имате общ поглед не само върху движение на автобуса, но и запис отвътре, например при наблюдение на пътниците или отваряне на врати при качване и слизане от автобуса. С тази система ще знаете точно какво има зад или около автомобила. Мониторът е снабден с регулируема конзола на таблото, която можете да закрепите на необходимото място. Втората скоба се използва за монтаж на тавана. Включена е и козирка за слънце , която гарантира ясно изображение и без отражения. За още по-лесно управление, мониторът има и дистанционно управление.

dvr автомобилен монитор с gps на живо + изглед от камери

Мониторът има Wi-Fi връзка и слот за SIM карта за 4G връзка за данни . Благодарение на това можете да гледате изображението от камерите и да гледате видеоклипове дори от разстояние през мобилния си телефон или компютър. Благодарение на 4G връзката, този монитор се превръща в система за сигурност на автомобила . Записът от камерите може да бъде записан дори след паркиране на автомобила. Мониторът има вградени високоговорители и 2x USB порта за свързване на USB мишка и гледане на мултимедийно съдържание - MP5 плейър.

Система за сигурност на автомобила - 4G монитор с наблюдение на живо

заден автомобил дисплей - за камион

Възможност за показване на всичките 4 камери на монитора едновременно в различни комбинации

LCD автомобилен монитор дисплей 4 камери

Към монитора могат да бъдат свързани до 4 AHD или HD камери. В зависимост от необходимостта и вида на превозното средство, можете да изберете и комбинирате камери от нашето предложение, за да отговорите на вашите изисквания. Камерите се свързват към монитора чрез 4- пинови кабели с избираеми дължини от 5m, 10m, 15m и 20m. 4- пинов конектор , който свързва камерата към кабела е водоустойчив , както и камерите от нашата оферта, които са устойчиви на прах и повреди. Инсталацията на системата е проста. Мониторът има кабели за свързване на камерите и захранване на монитора, който е защитен от пренапрежение чрез сменяем предпазител. Камерите се захранват директно от монитора, така че вече не е необходимо да ги свързвате отделно към източника, което опростява инсталацията и можете да поставите камерата навсякъде в автомобила. Мониторът съдържа и 3 превключващи кабела, чрез които можете да показвате направляващи линии на избрани камери след включване на задна предавка. Възможно е едновременното показване на няколко камери в различни комбинации на монитора.

монитор за паркиране на автомобили - връзка

В случай, че трябва да монтирате монитора по различен начин, отколкото с конзола (което е включено в пакета), в нашата оферта можете да намерите още три вида стойки, които ви позволяват да прикрепите монитора си например към предно стъкло или където е необходими. В случай, че трябва да поставите камерата на ремарке, което може да се сваля от автомобила или камиона, можете да закупите в нашия електронен магазин свързващ кабел на камера за заден ход за ремаркета и полуремаркета . Това гарантира лесно изключване на системата за заден ход и повторно свързване.

хибриден монитор за машини и камиони

Характеристика:

ПЛЮС DVR функция запис от 4 камери
плюс Запис на две SD карти до 2x256GB
плюс Възможност за свързване на до 4 камери за заден ход
плюс Възможност за показване на всичките 4 камери на монитора едновременно в различни комбинации
плюс Дистанционно наблюдение чрез приложение (компютър и смартфон)
плюс 4G, GPS, WIFI връзка


Спецификация:

Размер на монитора: 10,1" цифров IPS монитор, LCD подсветка
Резолюция: 1024x600 RGB
Брой видео канали: 4 входа за камери (4-пинов конектор)
Поддръжка на входен сигнал: 1080P/720P/960P/CVBS Вход за видео сигнал
Процесор: Hi3520DV300
Операционна система: Вградена ОС Linux
Управление: OSD меню/дистанционно управление/USB мишка
Материал: Корпус на монитора - алуминиева сплав
Дистанционно наблюдение: да, за компютри и смартфони с помощта на приложението
Захранване: DC8V-36V
Работна температура: -20 до 70°C
Яркост: 500cd/㎡
Система: PAL/NTSC
Съотношение на страните: 16:9
Цикълен запис: да
Оформление на дисплея: 1/2/3/4 камера/разделен дисплей/множество режима на разделяне
Съхранение: поддръжка за SD карти до 256 GB, 2x SD слот, 2x256GB макс.
USB порт: да, 2x (за USB връзка с мишка и за възпроизвеждане на медия - MP5 плейър)
GPS: да + запис на GPS позиция във видео файл
2G/3G/4G: да, поддържа CDMA / EDVO / GPRS / WCDMA / FDD LTE / TDD LTE
Wi-Fi: да, 802.11b/g/n 2,4 GHz
Високоговорители: да, вградени
Размер на LCD дисплея: Ш/В/Д 25 x 16 x 3 см

Съдържание на пакета:

1x 10,1" LCD монитор 4G
1x Дистанционно управление
1x Wi-Fi антена
1x GPS антена
1x 4G антена
1x скоба за арматурно табло за монтиране на монитора
1x Конзола за таван за монтиране на монитора
2x Стикер под конзолата
1x комплект за монтаж
1x Захранващ кабел с предпазител
1x Ръководство

Коментари

Други продукти