4CH канална камера за кола DVR рекордер + GPS/WIFI/4G + мониторинг в реално време - PROFIO X6

Код на продукта: 55-229 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 833,34 лв
Цена с вкл. ДДС 1 000,00 лв
- +

Описание на продукта 4CH канална камера за кола DVR рекордер + GPS/WIFI/4G + мониторинг в реално време - PROFIO X6

4CH канална камера за кола DVR рекордер + GPS/WIFI/4G + 120° ъгъл на видимост. Наблюдение от камери в реално време - PROFIO X6 от ПРОФИО ЕЛЕКТРОНИКС. Пълна система за наблюдение на автомобил или микробус, камион и др. като GPS устройство за проследяване с WIFI и 4G SIM поддръжка за перфектен преглед на шофирането в реално време.

Автомобилна камера с дистанционно GPS наблюдение - предлага функции като GPS Tracker и GPS онлайн проследяване на превозно средство на живо чрез телефонно приложение (Android/iOS) или компютърна уеб платформа, както и аудио запис на звук в зоната, където се намира основната камера. За да настроите камерата, трябва да използвате AHD съвместим монитор 5"/7"/10" (можете да изберете директно от нашата оферта)

PROFIO X6 - 4-канална wifi камера за кола 4G SIM FULL HD

PROFIO X6 - 4-канална wifi камера за кола 4G SIM FULL HD

Системата предлага и ЖИВО изображение от камерите в реално време. Това е 4-канален DVR за кола с вградена FULL HD 1080P предна камера с ъгъл на видимост 120° и възможност за свързване на всякакви други 3 камери за екстериора или интериора на автомобила (странична, задна, заден ход), които можете да закупите и директно в нашия магазин с 4PIN конектор (също така е възможно да използвате вградени камери във вашия автомобил). Могат да се свържат външни камери с резолюция 3x Full HD или комбинация от 1x Full HD + 2x HD . Вградено записващо устройство, което позволява запис от четирите камери едновременно. Слот за 2x SD карта с памет до 256GB , т.е. максимум 512GB място за съхранение. Камерата може да бъде свързана към 12/24V захранване

Система за наблюдение с поддръжка на 4G SIM и свързване на допълнителни 3 камери за LIVE наблюдение и запис от тях

автомобилна камера profio x6 4 входа за камера

Поддръжката за създаване на Wifi 4G hotspot чрез поставена 4G SIM карта със сигурност ще бъде интересна. Камерата може също да записва звук през микрофона , който се намира директно в корпуса на основната камера. Изображенията се записват на поддържана SD карта с памет с размер до 256 GB - устройството има два слота за SD карти . Корпусът на камерата е изработен от висококачествени материали, което я прави устойчива на високи температури или силен студ (-20°C до 70°C). Вграден G-сензор, циклично записване, завъртане, обръщане и огледално отразяване на изображението на камерата са нещо естествено. Закрепвате камерата към предното стъкло благодарение на стикера 3M.

GPS проследяване на местоположението на живо в реално време и проследяване на изображения на живо с до 4 камери

4 канална wifi камера за кола

Допълнителни аксесоари - възможност за свързване на до 3 външни камери с 4 PIN конектор

Възможност за закупуване (свързване) на до 3 външни камери с 4PIN конектор, което позволява комбиниране на камери при необходимост ( според вида на монтаж или размери и предпочитан дизайн на камерата, с или без нощно виждане и др.). В случай на лично превозно средство можете да конфигурирате камерите така, че да записват страните на превозното средство и пространството зад превозното средство. В случай на превозно средство, различно от автобус , можете да комбинирате камери, които 2 камери записват входната врата на автобуса и 1 камера може да записва пространството зад превозното средство или поведението на водача. За настройка на камерата е необходимо да свържете всеки МОНИТОР с 4PIN конектор към камерата, на който шофьорът ще има преглед на камерите и записа им (или може да служи и като помощник при движение на заден ход) или можете да промените настройките на камерата. Когато използвате монитора, камерата може да се регулира с включеното дистанционно управление. Мониторът и външните камери не са част от пакета, но могат да бъдат поръчани от нас.

Електрическа схема на системата PROFIO X6 - универсална система за камери за автомобили

profio x6 - универсална камера за автомобили, камиони, микробуси

Заключващ се дизайн

Устойчивият на подправяне заключващ се дизайн осигурява сигурно прилягане, което предотвратява физическия достъп до слота за microSD карта и слота за SIM карта , което значително намалява риска от подправяне на данни.

profio x6 заключване на камера SD карта и SIM

Вграден SOS бутон

Бутонът SOS е вграден в камерата на таблото, което позволява на шофьорите да уведомят ръководството на автопарка или друго лице в случай на авария или потенциално опасен сценарий. При натискане на бутона той бързо изпраща известие до системата.

Спешни сигнали - Когато натиснете бутона SOS, администраторът или друго упълномощено лице ще получи автоматични сигнали с точните GPS координати на автомобила чрез софтуерното табло, което им позволява бързо да се намеси и да помогне на водача.

profio x6 - full fd камера система за автомобила

Двоен слот за карта памет

Камерата разполага с 2 слота за карта памет с капацитет до 256GB на слот. Общо камерата може да има до 512 GB място за съхранение . Записът, съхранен на картата, представлява приблизително 2GB на час за 1 записан канал при Full HD резолюция. Картите с памет не са включени в пакета.

wifi камера за кола profio x6 sd карта с двоен слот

Външен GPS модул с 3м кабел

Повечето автомобилни камери имат GPS модул, вграден директно в тялото на камерата, това понякога може да причини проблеми при търсене на GPS сигнал, особено ако предното стъкло има допълнителна повърхностна обработка, като отопление на предното стъкло и т.н. Автомобилната камера Profio X6 е оборудвана с външен GPS модул, който има дълъг 3-метров кабел , така че можете да поставите GPS модула навсякъде в автомобила.

4 канален DVR за камион, микробус, бус, работна машина - перфектен видеозапис - без сляпа зона

dvr система

Можете да се свържете с автомобила чрез приложението за мобилен телефон , както и чрез WEB платформата на компютър или таблет.

Картата ще ви покаже текущото му местоположение с време, скорост и GPS координати. Приложението също така поддържа функцията за преглед на живо в реално време. В системата за наблюдение (приложение, уеб платформа, компютърен софтуер) можете да наблюдавате множество устройства.

Пренасочване към WEB платформата

приложение за уеб платформа profio x6

Приложение CMSV7 за AndroidCMSV7 IOS приложение
Android приложение IOS приложение

Мониторинг на живо в реално време - Гледайте запис от камерата за управление по всяко време и навсякъде

Мониторинг на живо в реално време - камера profio x6

Wifi интернет в автомобила - 4G HOTSPOT

Просто поставете 4G SIM карта и можете лесно да се свържете с интернет. След като поставите SIM картата в устройството, можете да активирате функцията за гореща точка и тя ще създаде 4G WiFi точка за достъп (услугите за данни трябва да бъдат активирани на SIM картата). Поддържа 2G GSM, 3G WCDMA и 4G (LTE) предаване на данни. Така че можете да се свържете с високоскоростен интернет почти навсякъде, където имате покритие. След стартиране на двигателя Wi-Fi горещата точка ще се включи автоматично.
Wifi интернет в автомобила - 4G HOTSPOT profio x6

Loop recording - Циклично записване

Когато мястото за съхранение на поставената micro SD карта е пълно, тя може автоматично да презапише по-стари файлове с по-нови, така че файловете да се обновяват постоянно.

camera profio x6 - Запис в цикъл - цикличен запис

Надежден свидетел на инцидент - вграден G сензор

Благодарение на вградения G-сензор, автомобилната камера Profio X6 е надежден партньор дори в кризисни ситуации. Камерата автоматично разпознава удара и заключва файла, за да не се изтрие автоматично. Такъв файл се съхранява в специална папка, където не може да бъде изтрит от функцията за цикличен запис.

камери за кола g сензор profio x6

Циклично записване

Видеоклиповете ще се записват на micro SD картата на всеки 5 минути. Ако SD картата е пълна, по-старите записи ще бъдат автоматично изтрити и заменени с нови.

камера за кола full hd запис в цикъл

Поддържа WDR функция (широк динамичен обхват)

Тази камера за кола поддържа функция WDR, WDR е топ технология , прилагана към камерите, независимо дали средата е твърде ярка или тъмна, или дали има сянка, отражение, затъмнение и т.н. WDR е разликата в нивата на светлина в изображение между най-тъмните и най-светлите зони.

поддържа WDR функция Profio X6

WDR - широк динамичен диапазон - камери за автомобили

профи електроника Камерата Profio Tracking Cam X6 е топ продукт на новата марка PROFIO ELECTRONICS , която е тясно специализирана в разработването и производството на иновативни камери, които носят ново измерение на използването им в ежедневната практика.

Спецификация:

Процесор: Hi3521A
Операционна система: Linux
Телевизионна система: PAL
Видео компресия: H.264
Разделителна способност: 1080P/720P/960H/D1/CIF
Брой канали: 4
Аудио компресия: G.726
Звукозапис: да
Съхранение: 2xSD карта макс. 256GB (не са включени)
Предна камера: Да, AHD 1080P
AV изход: CVBS
Вход за аларма: 4
GPS: да
Wi-Fi: да, 802.11b/g/n, 2,4GHz
Захранване: DC:8V~36V
Размери на основната камера: 141,5 мм (ш) x 83 мм (в) x 47,5 мм (д)
Работна температура: -20°C до 70°C


Съдържание на пакета:

1x Profio X6 DVR система
1x външен GPS модул с 3м кабел
1x монтажен комплект
1x захранващ удължителен кабел (дължина 5 м)
1x захранващи кабели
1x Дистанционно управление
2x ключ за камера
1x Ръководство

съдържание на пакета profio x6

Коментари

Други продукти