Wifi камера FULL HD с дистанционно наблюдение и високоговорител

Код на продукта: 10-088 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 265,00 лв
Цена с вкл. ДДС 318,00 лв
- +

Аксесоари за продукта

Описание на продукта Wifi камера FULL HD с дистанционно наблюдение и високоговорител

Wifi камера в будилник FULL HD с дистанционно наблюдение и високоговорител и други шпионски камери за продажба онлайн – на разумна цена. Купувайте от професионалисти. Алармата за безжична камера е идеалното решение за дългосрочно и незабележимо наблюдение. Той записва видео в реално време с резолюция 1280x720P при честота на кадрите от 30 кадъра в секунда.

1/4 CMOS обектив има ъгъл на видимост до 160° , което позволява наблюдение на голяма площ. Камерата има и инфрачервени светодиоди за нощно виждане , които ви позволяват да гледате изображение дори в пълна тъмнина. Видеото се съхранява на външна micro SD/TF карта до максимум 32 GB. Будилникът с камера се захранва от 4000 mAh литиева батерия, която може да записва до 6 часа. Можете също да използвате възможността за постоянно захранване чрез USB адаптер , което позволява непрекъснат запис 24/7.

WiFi Будилник Камера HD

Алармата на камерата също има функция за откриване на движение, което спестява място на картата, тъй като камерата е в режим на готовност и започва да записва само когато бъде засечено движение. Потокът от данни за видеозапис е 1 GB на час. Чрез WiFi връзка можете да свържете будилника с камерата към мобилен телефон таблет или компютър, можете просто да изтеглите приложението CAMWF, което поддържа операционна система Android, iOS, или на включения инсталационен компактдиск ще намерите софтуер за компютъра. Това ви позволява да записвате и гледате поточно видео чрез WiFi в реално време.

HD будилник Камера

Будилникът има вграден високоговорител и микрофон, които във връзка с приложението могат да се използват за дистанционно слушане. Така че чувате всичко около алармата да се случва и високоговорителят ще използва за отдалечена комуникация. Приложението може също да зададе определен интервал от време, когато камерата има запис на храчки или фотосесия. Този будилник е подходящ за хора, които са по-малко технически опитни. Поради своята конфигурация и свързването към wifi рутера е много лесно (подобно на връзката на мобилен телефон с WiFi мрежа). След такава връзка с локален wifi рутер, можете да свържете камерата от всяка точка на света , където има интернет.

мобилно приложение

Характеристика:

  • Камера, скрита в будилника
  • Безжично предаване на изображение в реално време
  • Възможност за постоянно захранване
  • Функция за откриване на движение
  • IR LED нощно виждане в пълна тъмнина

Спецификации:

Сензор за изображение: HD 1280x720p
Обектив: 1/4 CMOS
Скорост на кадрите: 30 кадъра в секунда
Формат: MP4
Формат на компресия: H.264 Dual-stream
Карта с памет: Micro SD / TF карта до макс. 32 GB
Захранване: 4000mAh литиева батерия
Безжична връзка: IEEE802.11
Безжичен режим: AP / STA

Съдържание:

1x Будилник с WiFi камера
1x USB кабел
1x захранващ адаптер
1x Ръководство

Коментари

Други продукти