TIMEKETTLE M3 слушалки за превод - ОНЛАЙН/ОФЛАЙН превод/музика/телефонни разговори

Код на продукта: 70-024 Имам въпрос
Производител TIMEKETTLE
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 366,66 лв
Цена с вкл. ДДС 440,00 лв
- +

Описание на продукта TIMEKETTLE M3 слушалки за превод - ОНЛАЙН/ОФЛАЙН превод/музика/телефонни разговори

Слушалки за превод TIMEKETTLE M3 - ОНЛАЙН/ОФЛАЙН превод/музика/телефонни разговори. Преводачът поддържа превод на до 40 езика ОНЛАЙН. От нас можете да закупите уникален преводач за двупосочен гласов превод в реално време по света. Те ще ви позволят да пътувате по света без езикова бариера. Безжични слушалки с интелигентен преводач, които революционизират комуникацията независимо от езиковите бариери . Удобен превод в реално време директно през слушалките, сякаш преводачът превежда директно в слушалките.

Поддръжка на 40 езика онлайн + 8 езика офлайн . Веднага щом извадите преводача, той веднага се свързва с вашия смартфон (поддръжка за iOS/Android). Пуснете любимия си стил музика или вземете телефонно обаждане и винаги, когато имате нужда от превод, бързо превключете към нашето приложение. Флип слушалките са съвместими с iOS и Android приложения и разполагат с уникалната технология Qualcomm Bluetooth 5.2 с обхват до 10 метра. Интелигентните слушалки имат ергономичен безопасен дизайн, прилягат сигурно и удобно в ухото и са устойчиви на пот и вода с IPX4 покритие.

Гласов преводач (преводач) Слушалки Timekettle M3 (също за слушане на музика или телефонни разговори)

timekettle m3 - слухов апарат за превод

3 в 1: превод, музика и телефонни разговори

Слушате ли музика и изведнъж някой идва при вас? Просто превключете режима, като докоснете слушалката и сте в режим на превод! Когато пътувате в чужбина, няма нищо по-лошо от това да останете на непознато място без възможност за ефективна комуникация. С преводача M3 никога няма да попаднете в такава ситуация, защото той ще осигури естествена комуникация в реално време без използване на ръце. Потопете се в местната култура, докато пътувате, изразявайте се открито и създавайте по-значими връзки с хората, които срещате.
джобен преводач m3 timekettle

95% точност, малко време за реакция от 0,5 s, активно блокиране на шума, дълъг живот на батерията

С 6 преводачи от световна класа (DeepL, Google, Microsoft, iFlytek, AmiVoive, Hoya), слушалките осигуряват превод бързо и точно . С прецизно активно блокиране на шума за незаменимо аудио качество, с което можете да намалите външния звук с до 30 dB. M3 осигурява до 7,5 часа живот на батерията с едно зареждане, повече от 24 часа живот на батерията с кутия за зареждане (докинг станция) и приблизително 30 дни в режим на готовност

гласов езиков преводач

Преводачът поддържа превод на до 40 езика ОНЛАЙН (включително различни 93 акцента)

Списък на поддържаните езици за ОНЛАЙН превод:

Арабски, английски, български, китайски, чешки, датски, фински, френски, гръцки, иврит, хинди, холандски, хърватски, унгарски, индонезийски, японски, кантонски (Хонконг), каталонски, корейски, малайски, немски, норвежки, полски, Португалски, румънски, руски, испански, словашки, словенски, шведски, италиански, тамилски, телугу (Индия), тайландски, турски, виетнамски и др.

На английски можете да избирате до 13 различни акцента като (САЩ, Австралия, Канада, Обединеното кралство и други...) Също така на испански можете да избирате до 20 различни акцента (Испания, САЩ, Доминиканска република, Мексико, Венецуела и други. ..) също на арабски можете да избирате до 15 различни акцента като (Обединени арабски емирства, Египет, Израел, Мароко и други...)

превод до 40 езика ОНЛАЙН - timekettle m3

Офлайн превод на 8 езика

M3 Translator поддържа офлайн превод на 8 езика. Така че дори да сте в асансьор или в самолет с лош сигнал, можете бързо да превключите към офлайн превод и да продължите разговора си.

Налични са следните офлайн преводни езици:

От китайски на английски, японски, френски, испански, корейски, руски и немски
От английски на японски, френски, испански, корейски, китайски, руски и немски

офлайн превод на 8 езика

3 режима за всички ваши нужди

Режим на докосване – няма повече паузи между изреченията за превод, слушалките M3 автоматично избират вашите изречения и ги превеждат логично за плавен разговор
Режим на слушане – този режим може да разпознава, избира автоматично изречения и ги превежда на избрани езици непрекъснато в ухото ви.
Режим на високоговорител – този режим е за прости кратки изречения въпрос-отговор.

timekettle m3 - три режима на превод

6 водещи инструмента за превод в света

Слушалките се захранват от 6 водещи инструмента за превод в света (DeepL, Google, Microsoft, iFlytek, AmiVoive, Hoya) и собствения преводач Timekettle. Заедно те осигуряват по-бързи и по-точни преводи, които можете да използвате в срещи или разговори.
timekettle m3 преводач на слухов апарат за пътуване

Общувайте навсякъде без ограничения

Електронният преводач на реч M3 ще ви отвори нови възможности по целия свят! Предназначен е за абсолютно всички, независимо дали са деца или възрастни хора, които със сигурност ще оценят лекотата на използване. Гласов преводач, който ще бъде с вас, където и да отидете. Той може да превежда дълги изречения (не само кратки фрази) без никакви проблеми. Говорещият онлайн преводач M3 е в нашия електронен магазин директно за продажба - цената е повече от адекватна за употребата му

преводач timekettle m3 вътреушен слухов апарат


Високопрецизно активно намаляване на шума за безкомпромисно качество на звука

M3 може да постигне максимална дълбочина от 30dB на активно намаляване на шума с нашия високопрецизен ANC контролер, като същевременно поддържа комфорт в ухото ви. Така че не правете компромис с шума.

преводач M3 timekettle - намаляване на шума

Сравнение на отделни модели транслатори Timekeetle

Разликата в сравнение с по-старата версия на M2 е, че M3 е оборудван с двоен микрофон (M2 има само един микрофон), увеличен живот на батерията до 7,5 часа (M2 до 5 часа), активен шум потискане при слушане на музика и висококачествен алгоритъм за превод.

timekettle m3 - сравнение на продукти

Спецификация:
 • Модел: M3
 • Размери: 155×101×45 мм
 • Тегло: 178 гр
 • Батерия: 50 mAh
 • IP защита: IPX4
 • Bluetooth обхват: до 10 м
 • Време за зареждане: прибл. 1,5 ч
 • Тип конектор: USB Type-C
 • Връзка: Bluetooth 5.2
 • Живот на батерията до 16 часа/за 4 зареждания от докинг станцията
 • до 7,5 часа живот на батерията с едно зареждане, повече от 24 часа живот на батерията с кутия за зареждане (докинг станция)
 • приблизително до 30 дни в режим на готовност
timekettle m3 translator - съдържание на пакета
Съдържание на пакета:
2x Bluetooth слушалки M3
1x докинг станция за зареждане
1x USB захранващ кабел
2x Кука за ухо
2x Резервни тапи за уши (Earmuff)
1x ръководство за потребителя

Коментари

Други продукти