Търговия на едро

Търговия на едро

Ако желаете да закупите стоки от нашия магазин на цени на едро, трябва да сте регистрирани в нашия електронен магазин. Влезте лесно директно на тази връзка - http://www.efeel.co/:user/registration .

Необходимо е да се свържете с нас на имейл [email protected] , за да договорим условията за сътрудничество на едро (минимално количество, период на поръчка, размер на отстъпката на едро и др.).
След като активираме вашия акаунт на едро, вие ще имате достъп до цени на едро, което означава, че общата цена за вашата поръчка ще бъде автоматично намалена, в зависимост от размера на договорената отстъпка на едро.

Притежавате ли електронен магазин или магазин?

Ако притежавате класически магазин или електронен магазин и желаете да разширите асортимента си с продукти от нашата оферта, моля свържете се с нас чрез имейл на [email protected] . Освен широката гама от продукти, ние можем да гарантираме кратки срокове за доставка, експертни съвети при покупка професионален подход.

Искате ли да напишете статия или рецензия за нас и да получите финансови награди?

Интересувате ли се от нашите продукти? Вие сте журналист, редактор, или имате личен блог, или сте активни в интернет форуми? Ако искате да напишете статия за нашия асортимент или магазин, или да популяризирате избрани продукти , ние ще предоставим всички необходими PR материали (снимки, статии и др.). Ще бъдете възнаградени от договорения финансов бюджет.

Ако проявявате интерес, свържете се с нас на имейл [email protected] .

Притежавате ли уебсайт и искате допълнителен доход?

Притежавате ли уебсайтове и искате ли да ни подкрепите, като показвате нашите флаш банери или други промоционални материали на вашия уебсайт? Просто ни пишете за рекламното пространство, което можете да предложите и ние със сигурност ще се свържем с вас и ще договорим условията.

Ще се радваме, ако можем да обменим url връзки, икони или банери с тематично сходни уебсайтове.

За допълнителна информация, от която може да се нуждаете, моля, свържете се с нас чрез имейл [email protected] или телефон: + 421 907 211 712.

Фирмен адрес и информация за фактуриране:

Медия Лидерс ООД
Местоположение SNP 16
974 01 Банска Бистрица
Словакия

Фирмен номер: 46 406 999
ID по ДДС: SK202 336 8787