Шпионска безжична слушалка + 5W усилвател във формата на кредитна карта​

Код на продукта: 09-041 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 283,34 лв
Цена с вкл. ДДС 340,00 лв
- +

Описание на продукта Шпионска безжична слушалка + 5W усилвател във формата на кредитна карта​

Шпионска безжична слушалка + 5W усилвател във формата на кредитна карта. Този невидим комплект от шпионски слушалки и усилвател е много удобен и ненатрапчив. Невидими наушници - нано мини шпионска слушалка + 5W усилвател за целите на сигурността и студентите (изпити) са идеални микро слушалки за вас. Шпионска слушалка с bluetooth 5W безжичен усилвател (под формата на кредитна карта) , в който можете да поставите мобилна SIM карта. Просто поставете кредитната си карта в джоба на ризата или дрехите си. Активирането на устройството е много лесно. Просто поставете SIM карта в bluetooth кутия под формата на кредитна карта и включете устройството. Контролната кутия под формата на кредитна карта не съдържа никакви други кабели, защото всичко е вградено (микрофон и усилвател).

Всеки знае ситуацията в живота ви, когато бихте оценили, че някой може да ви посъветва или да ви помогне в трудни ситуации и без никой да знае за това. Създаден е за студенти по време на тестове, изпити, търговци по време на бизнес срещи и за други ситуации. Подобрената шпионска слушалка е революционно устройство, което ви позволява да се свържете с някого от разстояние, използвайки мобилния си телефон, но без никой да знае за това.

шпионска слушалка + bluetooth кредитна карта

За добър сигнал със слушалки и добър аудио трансфер към вградения микрофон трябва да има контролно устройство толкова близо до мини слушалките и устата. Най-добре е да го поставите в джоба на ризата, жилетката или сакото. Поставете мини слушалка в ухото и с помощта на високопроизводителен усилвател с мощност 5W се предава безжично сигнал към приемника, където сигналът се преобразува в глас. За комуникация служи чувствителен микрофон , който е вграден в устройството. След обаждане на SIM картата, устройството автоматично получава обаждане и можете да започнете комуникация.

Препоръчваме на клиентите да не купуват евтини имитации на лошо качество на шпионска слушалка чрез непроверени продавачи.

Гаранция на шпионската слушалка - 24 месеца. Експертни съвети и обслужване.

Шпионските слушалки са оформени така, че да паснат в тъпанчето - да бъдат незабележими. Изработен е от нетоксичен материал. Продавам шпионска слушалка на страхотна цена, която можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин. Разгледайте нашето предложение и намерете това, което търсите.

използването на шпионска невидима слушалка

Последният подобрен модел на популярната шпионска слушалка. В сравнение с предишния модел има подобрена анатомична форма, за да може напълно да запечата ухото срещу изтичане на звук в околната среда. Слушалката се състои от най-новия чувствителен приемник (намотка), стабилен микро високоговорител с много ярък и ясен звук с минимизиран шум. Слушалката се захранва от една миниатюрна батерия с бутон. Слушалката, която можете лесно да поставите в ушния канал. На слушалката е прикрепена прозрачна кука, с която можете да извадите слушалката от ухото. За още по- лесно боравене със слушалката предлагаме в нашия електронен магазин магнитните пинсети. Включена батерия с живот на батерията до 7 часа.

шпионин на безжичната слушалка

Характеристика:

Професионален дизайн, отлично качество на звука
Ергономичен дизайн, удобно боравене
Живот на батерията до 7 часа
Bluetooth връзка с мобилно устройство.
Лесна работа и получаване на обаждания.
Поддържа свободни ръце за двупосочна комуникация.

Спецификации:

Честотна характеристика: 180Hz-5600Hz
Степен на изкривяване <2%
Изход: 115 db
Оптимална стойност: 40 db
Чувствителност: <100 db
Работен ток: 0,65 mA
Шум: 20 db
Усилвател: 5W
Време за разговори с едно зареждане: 12 часа
Работна температура: -10°C - 60°C
Тип батерия: SR416SW 337
Живот на батерията: до 7 часа
Размери/тегло: 13х6мм/0,5гр
Размер на опаковката / тегло: 52x42x14mm / 0,8 g


Пакетът съдържа:

1x Spyinvisible слушалка
1x Контролната кутия (под формата на кредитна карта) с интегриран усилвател и микрофон на SIM картата
1x USB кабел
1x Батерия
1x Ръководство

Коментари

Други продукти