Резервна камера HD с монитор 7" HD - Комплект за задно виждане

Код на продукта: 19-094 Имам въпрос
нов отстъпка Резервна камера HD с монитор 7" HD - Комплект за задно виждане
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 350,00 лв
Цена с вкл. ДДС 420,00 лв 460,00 лв
- +

Описание на продукта Резервна камера HD с монитор 7" HD - Комплект за задно виждане

Резервна камера HD с монитор 7" HD - Комплект за задно виждане за заден ход за монтаж на микробуси, камиони, транспортни машини, селскостопанска техника и др. Комплектът камери с 18 IR LED е система, предназначена за придвижване на превозни средства в трудни и объркващи ситуации във всякакъв терен Мониторът и камерата на марката PROFIO ELECTRONICS са с AHD резолюция 1024x600p, благодарение на която можете да видите всички детайли ясно и рязко.

AHD камерата ще се погрижи за висококачествено изображение не само през деня, но с нощно виждане с 18 IR светодиода, можете да виждате добре и при заден ход през нощта. Размерът на LCD екрана прави този комплект идеален помощник при заден ход . Тази AHD система е комбинация от най-добрата технология, разработена за микробуси, каравани, автобуси, камиони, полуремаркета, трактор, комбайн и други селскостопански или строителни машини и превозни средства.

Възможност за свързване на до 4 камери с възможност за избор на реда на показване на камерата.

Отделните камери могат да се показват една до друга или, ако е необходимо, да комбинирате разположението на камерите на монитора.

система за резервна камера

Благодарение на тази система ще знаете точно какво има зад или около автомобила. Комплектът AHD за заден ход съдържа 7" LCD монитор + 1x камера с IR нощно виждане + 1x 5m, 10m, 15m, 20m кабел, който е включен в цената на комплекта, като можете да го изберете според вашите нужди при поръчка. AHD комплектът е изключителен не само заради качеството на изображението, но също така можете да свържете до 4 AHD камери към монитора наведнъж. На монитора е възможно да показвате всички камери една до друга едновременно за по-добра ориентация, или ако е необходимо, изберете варианта на показване на камерата според вашите нужди.В менюто на монитора можете също да изберете огледално отразяване на изображението на камерата.Този комплект за обръщане има широк спектър на използване.IP нивото на защита на камерата е до IP 66 , което означава, че е водоустойчив, прахоустойчив и устойчив на повреди.

Камера за заден ход с монитор

Първият комплект за заден ход на пазара с AHD резолюция 1024x600p, LCD монитор 7" с възможност за свързване на до 4 AHD камери с IR нощно виждане.

Благодарение на AHD резолюцията на монитора и камерата ще видите всички детайли ясно и рязко.

Монтажът и монтажът на тези камери е много лесен.

работещ паркинг комплект за комбайн

Мониторът включва екранно меню , което ви позволява да регулирате остротата, яркостта, контраста и също така ви позволява да завъртате и отразявате изображението, за да покажете реалистично дясната и лявата страна. Дистанционното управление улеснява управлението на функциите. Включени са също чифт вградени високоговорители и екран 1024x600px с разделителна способност и съотношение на екрана 16:9. Всяка камера има свой собствен канал и отделните камери се превключват с бутоните директно на монитора или чрез дистанционно управление.

Използването на камера за заден ход с монитор в HD резолюция, подходяща и за строителни машини

камера комплект wifi монитор и камера за миксер

LCD мониторът ви позволява да свържете необходимата камера чрез конектор със светлините за заден ход, така че при движение на заден ход ви позволява автоматично да превключвате избраната камера, която ще се появи на монитора. LCD мониторът с камери може да бъде свързан по различни начини, ако е необходимо, за да се включи при движение на заден ход или веднага след стартиране на автомобила. Ъгълът на камерата е регулируем. Мониторът с камерата е снабден с регулируема скоба , която можете да закрепите на необходимото място. Предлага се със сенник, който осигурява ясна картина и без отблясъци.

Високото ниво на защита до IP 66 е водоустойчив, прахоустойчив и устойчив на повреди.

камера за заден ход с монитор фортов кран

В случай, че трябва да монтирате монитора по различен начин, отколкото с конзола (което е включено в пакета), в нашата оферта можете да намерите още три вида стойки, които ви позволяват да прикрепите монитора си например към предно стъкло или където е необходими. В случай, че трябва да поставите камерата на ремарке, което може да се сваля от автомобила или камиона, можете да закупите в нашия електронен магазин свързващ кабел на камера за заден ход за ремаркета и полуремаркета. Това гарантира лесно изключване на системата за заден ход и повторно свързване.

Камера за заден ход с монитор - AHD комплект за паркиране и заден ход

универсална паркинг AHD система за автобус

AHD 7" LCD монитор
Възможност за свързване на до 4 камери за заден ход
Нощно виждане до 10м
Ъгъл на гледане на камерата 150°
Възможност за показване на всички камери на екрана
Резолюция на дисплея 1024x600px

Следете техническите спецификации:

Модел: Profio Quad View L7
7 " LCD монитор
Система: PAL/NTSC
Съотношение на страните: 16:9
Резолюция на монитора: 1024 x 600
Входове: 4x AV
Контраст: 300:1
Възможност за настройка: яркост, контраст, цвят
Захранване: DC 12V-24V
Консумирана мощност: 5W
Работна температура: -10ºC до 60ºC
Температура на съхранение: -20ºC до 70ºC

Технически характеристики на камерата:

Модел: Profio камера за задно виждане L10
Сензор за изображение: MIX SONY225 CMOS 1/3"
Резолюция: HD 1024x600
Система: PAL/NTSC
Минимално осветление: 0,1 LUX
IR нощно виждане: да 18 IR светодиода
Разстояние на нощно виждане: 10 m
Ъгъл на гледане: 150°
IP степен на защита: IP 66 водоустойчив, прахоустойчив, устойчив на повреди
Консумирана мощност: 3W
Работна температура: -20 до 70°C
DC захранване: 12V-24V

Съдържание на пакета:

1x 7" AHD LCD монитор
1x AHD камера за заден ход
1x Свързващ кабел 5м, 10м, 15м, 20м по избор
1x Дистанционно управление
1x сенник
1x скоба за монтиране на монитора
1x Конзола за монтаж на камера
1x Ръководство

Можете да изберете дължината на кабелите според вашите нужди 5м, 10м, 15м и 20м. Посочете дължината на кабела в бележката за поръчката.

Коментари

Други продукти