Qbit GPS локатор с активно слушане в реално време през смартфон

Код на продукта: 09-048 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 166,66 лв
Цена с вкл. ДДС 200,00 лв
- +

Описание на продукта Qbit GPS локатор с активно слушане в реално време през смартфон

Qbit GPS локатор с активно слушане в реално време през смартфон. Компактен, лек дизайн на устройството за проследяване за превъзходна мобилност и надеждност. Това ще ви даде изцяло ново ниво на информираност и удобство при гледане. GPS проследяващо устройство - Миниатюрен gps локатор с активно слушане - Qbit. Той е идеален за проследяване на местоположението на вашите деца, възрастни хора или имот. Устройството за проследяване е оборудвано с GPS и ви позволява да преглеждате местоположението в реално време от вашия компютър, таблет или смартфон. В същото време той е в състояние да издържи на екстремни условия и е водоустойчив (отговаря на IPX5). Вграденият живот на батерията издържа до 3 дни. Благодарение на малкия дизайн на устройството, то може лесно да бъде скрито върху наблюдаваното лице или имот. Проследяването работи по прост начин , просто изпратете текстово съобщение и ще получите отговор с връзка към картите на Google, където се намира проследяваният обект.

gps мониторинг чрез gps тракер

Qbit GPS локаторът осигурява проследяване с SMS директно към вашия мобилен телефон , където ще бъде връзката към картите на Google и след щракване върху тази връзка, ще се покаже текущото местоположение на проследяваното превозно средство. Друг формуляр е чрез поддържано от iOS и Android мобилно приложение, което ви помага да намерите местоположението на превозното средство, което проследявате, и различните необходими данни. Най-новата форма е GPS проследяване чрез интернет браузър.

Форми за GPS проследяване

Qbit тракер с помощта на компютър или мобилен телефон


Вибрация и звукова аларма

GPS устройството Qbit, в случай на улавяне на вибрации или силен звук над 70 децибела, изпраща SMS съобщение до стандартните SOS телефонни номера. Полезна функция за възрастни хора в ситуации, когато се чувстват болни или припаднали, и членовете на техните семейства ще бъдат информирани за потенциалната опасност.

Qbit вибрация и SOS аларма

Гласово проследяване

Полезна функция е активното слушане около Qbit устройството от разстояние през мобилен телефон или е възможна и двупосочна телефонна комуникация. Въпреки това, могат да се използват само предварително зададени мобилни номера, така че няма риск от прихващане от неизвестни хора.

Гласов мониторинг на Qbit тракер

Спецификации:

Модел: GPS устройство - Qbit
GPS: GSM & WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21Mbps) EDGE GPRS
GPRS: Клас 12
Точност на локализация: по-малко от 10M
Водоустойчив: IPX5
Размери: 43,2 mm (L) x 43,2 mm (W) x 15,7 mm (H)
Тегло: 31гр

Съдържание на пакета:

1x GPS проследяващо устройство - Qbit
1x USB кабел за зареждане
1x Ръководство

Коментари

Други продукти