Преводач през bluetooth слушалки с калъф Supreme BTLT 200

Код на продукта: 70-016 Имам въпрос
Производител ВЪРХОВНИ
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 283,34 лв
Цена с вкл. ДДС 340,00 лв
- +

Описание на продукта Преводач през bluetooth слушалки с калъф Supreme BTLT 200

Преводач чрез слушалки с калъф и докинг станция за зареждане и bluetooth връзка със смартфон - Supreme BTLT 200. Онлайн и офлайн превеждащи bluetooth слушалки 2в1 за Android и iOS с двупосочна незабавна комуникация в реално време. Този мощен Supreme BTLT 200 предлага 6 различни режима на превод за всички ваши нужди за превод, с двупосочен превод в реално време на повече от 33 езика. И има лесна употреба и страхотни функции. Преводачът помага на хората да се сближат и пътуването по света е много по-лесно и безопасно. Този дигитален преводач без съмнение може да се превърне във вашия най-ценен инструмент в чужда държава. Приложението за управление на преводача, както и всички бъдещи актуализации са напълно безплатни за собственика на гласовия преводач SUPREME.

Най-важните характеристики на джобния преводач включват двупосочен гласов превод в реално време и възможност за приемане на повиквания и слушане на музика.

Онлайн преводачът за пътуване има мини компактен размер от 38 x 22 x 54 mm, а теглото на кутията за зареждане е само 22,4 g. Има капацитет на батерията от 50 mAh с непрекъсната работа до 3 часа ( до 120 часа в режим на готовност ), зареждането на батерията отнема около 2 часа. Специалното приложение е съвместимо с устройства с iOS и Android . Говорете всички езици, като използвате този езиков преводач в реално време , който може да превежда говорими езици на родния ви език и обратно. С придружаващото мобилно приложение за Android и iOS и двуканалния Bluetooth 5.0 слушалка , това е наистина отлично технологично изживяване.
bluetooth преводач

Харесвате ли да пътувате, работите в международна среда или искате да научите нови езици? Имаме идеалното решение за вас - преносим преводач за слушалки SUPREME BTLT 200 , просто устройство, което превежда вашите разговори в реално време! При посещение на чужда страна езиковата бариера е един от най-големите проблеми. Интелигентен преводач на реч с безплатно приложение може незабавно да преведе казаното от вас в реално време и да го възпроизведе на местните жители на техния роден език. Впоследствие това, което казват, ще бъде незабавно преведено обратно във вашия телефон. С гласовия преводач Supreme BTLT 200 разговорът е лесен дори на език, който никога не сте говорили.

Има няколко режима на превод. Превод лице в лице "ЛИЦЕ В ЛИЦЕ" в случай, че потребителят иска да общува лично с хора по време на пътуване. Режим на среща "СРЕЩА" ,   общуват в реално време с хора на среща, конференция или семинар, всеки говори и слуша на собствен език. Или по време на бизнес среща, за групов превод за комуникация в реално време „ГРУПОВ РАЗГОВОР“ с няколко души навсякъде по света, всеки на собствен език. "DIRECT TALK" - незабавен превод за частна вербална комуникация един към един, с всеки по света. И режим на излъчване „РЕЖИМ НА ИЗПРАЩАНЕ“ , за да говорите с група хора в среща, всеки на собствен език. Преводачът има и вграден езиков лектор „ИЗУЧВАНЕ НА ЕЗИК” , който може да помогне на хората да практикуват и учат чужд език. В момента поддържа повече от 33 езика и осигурява устни и визуални преводи , покриващи всички основни неща.

Практичен дизайн - удобен за носене

Устройството е не само отличен телефон за превод, но също така осигурява ясни и стабилни телефонни разговори. Дизайнът е ергономичен и лек, удобен за вашето ухо.

безжичен bluetooth преводач

Поддържани езици за превод на изговорени думи в реално време - 44 езика

Арабски, Кантонски, Каталунски, Хърватски, Чешки , Датски, Холандски, Английски (Австралия), Английски (Канада), Английски (Обединеното кралство), Английски (Индия), Английски (Ирландия), Английски (САЩ), Финландски, Френски ( Канада), френски (Швейцария), френски (Франция), немски (Австрия), немски (Германия), немски (Швейцария), гръцки, иврит, хинди, унгарски, индонезийски, италиански, японски, корейски, малайски, мандарин, норвежки бокмал , полски, португалски (Бразилия), португалски (Португалия), румънски, руски, словашки , испански (Мексико), испански (Испания), испански (САЩ), шведски, тайландски, турски и виетнамски.

телефонен преводач на езици

Поддържани езици за офлайн превод на текст (неизговаряна дума) - 60 езика

албански, африкаанс, арабски, беларуски, български, бангладешки, каталонски, китайски, хърватски, чешки, датски, холандски, английски, есперанто, естонски, филипински, финландски, френски, галисийски, грузински, немски, гръцки, хаитянски, гуджарати, иврит, Хинди, унгарски, исландски, индонезийски, ирландски, италиански, японски, канадски, корейски, литовски, латвийски, македонски, маратхи, малайски, малтийски, норвежки бокмал, персийски, полски, португалски, румънски, руски, словашки, словенски, испански, суахили , шведски, тамилски, телугу, тайландски, турски, украински, урду, виетнамски и уелски

bluetooth преводач в слушалката

Supreme BTLT 200 Bluetooth преводач - 6 основни режима и 2 допълнителни режима

преводач supreme BTLT 200

Режим лице в лице: общувайте в реално време с хората, които срещате по пътя, всеки говори и чува на собствен език.
Режим на среща: общувайте в реално време с хора на среща, конференция или семинар, всеки говори и чува на собствен език.
Режим на директен разговор: общувайте в реално време с друг човек навсякъде, всеки говори и слуша на собствен език.
Режим на групов разговор: общувайте в реално време с група хора от различни места, всеки от които говори и слуша на собствен език.
Режим на излъчване: говорете с група хора, домакинът говори на собствен език, всяка аудитория може да чуе на собствен език.
Режим на изучаване на езици: практикувайте и учете езици с най-съвременен гласов преводач.
Офлайн режим - текстови съобщения: за въвеждане на текстове и превеждането им на необходимия език.
Офлайн режим - фотоапарат: направете снимка с текстовете и устройството веднага ще я преведе на желания език.

върховен преводач в слушалката

Спецификации:

Модел: BTLT-200
Цвят: черен, матова повърхност
Bluetooth версия V. 5.0+ поддържа профил HEP, A2DP, HSP, AVRCP, обхват 10 метра
Литиево-полимерна батерия - капацитет 50 mAh (слушалка), кутия за зареждане 300 mAh
Време за зареждане: 2 часа, DC 5V
Време на готовност до 120 часа
Непрекъснато работно време до 3 часа
Микрофон: да, вграден
Говорител: високоговорител със 7 мм движеща се намотка
Тип вход/изход: USB 2.0 mini, Micro USB * 1, MIC * 1
Бутон за ръчно включване/изключване, MFB (бутон за превод на говор, отговор на повикване/прекратяване на повикване/повторно набиране и др.)
Приложения и софтуер: Android 5.0 и по-нови, IOS 10.0+
Размери на слушалката: 15 x 24 x 16 mm, кутия за зареждане 38 x 22 x 54 mm (зарядно устройство)
Тегло на продукта без аксесоари: слушалка 4,2 g, калъф 22,4 g

Пакетът съдържа:

1x преводач за слушалки за слушалки
1x Зарядна станция
1x USB кабел за зареждане
3x резервен силиконов капак за слушалки
1x ръководство за потребителя

Коментари

Други продукти