Писалка за Full HD камера с 8GB памет

Код на продукта: 10-079 Имам въпрос
нов Писалка за Full HD камера с 8GB памет
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 165,00 лв
Цена с вкл. ДДС 198,00 лв
- +

Описание на продукта Писалка за Full HD камера с 8GB памет

Full HD писалка за камера с 8GB памет - нова и уникална видеокамера, която е много полезен шпионски продукт. Записване на открито или на закрито с високо качество на видеото.

Мини камерата в писалката или шпионската писалка има вградена качествена камера, която записва видео или прави снимки с отлично качество. Супер сензорът за изображения може да записва видео дори при условия на слаба светлина. Full HD 1080p при 30 кадъра в секунда или 720p до 60 кадъра в секунда с H.264 видео компресия. Писалката е оборудвана и с микрофон, акумулаторна батерия и вградена памет 8 GB. Писалката е подходяща за запис на закрито или на открито. Управлението на писалката е много лесно с един бутон. Със шпионска писалка можете да пишете и можете да смените касетата.

При продължително натискане на бутона от горната страна, камерата преминава в режим на готовност, което се сигнализира от син светодиод, който е от противоположната страна на писалката, който остава скрит пред околните. Видеозаписът започва с натискане на бутона и при следващото натискане записът спира и видеото се записва във вътрешната памет. Записът на видео показва датата и часа на записа.

Камера Pen HD

С двойно щракване в режим на готовност, писалката преминава в режим на снимане (синият и зеленият LED индикатор мига). При следващо натискане на бутона се прави снимка, която се съхранява във вътрешната памет. И след това чрез многократно двойно щракване, писалката отново превключва от фото режим към видео режим. Зареждането е възможно или от USB порта, свързан към компютър, или от USB зарядно устройство (не е приложено). Когато е свързано към компютър, устройството може да се използва като стандартно USB флаш устройство за архивиране на данни.

Характеристика:
Миниатюрна мини DVR камера, скрита в писалка.
Вграден високочувствителен микрофон.
Свързване с компютър чрез USB 2.0 порт.

Технически спецификации:
Ъгъл на гледане: 65 ̊
Минимална осветеност: 1 лукс
Видео формат: MOV
Формат на компресия: H.264
Резолюция на видеото: 1920x1080, 1280x720
Видео честота: 1080p макс. 30 кадъра в секунда, 720p макс. 60 кадъра в секунда
Формат на снимката: JPG 204x1536
USB интерфейс: USB 2.0
Възможност за зареждане на батерията чрез DC 5V/500mA адаптер
Капацитет на батерията: 380mAH
Размери (дължина, диаметър): 155 мм х 15 мм
Тегло: 50 гр

Пакетът съдържа:
1x писалка със скрита FULL HD камера и 8 GB памет
1x Ръководство

Коментари

Други продукти