Писалка за аудио запис - Цифров скрит шпионски рекордер + 8GB

Код на продукта: 09-096 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 200,00 лв
Цена с вкл. ДДС 240,00 лв
- +

Описание на продукта Писалка за аудио запис - Цифров скрит шпионски рекордер + 8GB

Писалка за аудио запис - Цифров скрит шпионски рекордер + 8GB​ + MP3 плейър. Идеалният диктофон за улавяне на звуци на по-големи разстояния. Писалката има 8 GB памет с функция за откриване на звук и дисплей за таен звукозапис. Рекордерът се захранва или чрез включения USB кабел, или чрез презареждаща се литиево-полимерна батерия, която е напълно заредена и предлага непрекъснат запис на глас и звуци до 38 часа във формат WAV. Включените слушалки могат да се използват за възпроизвеждане на аудио файлове. Дискретен аудио запис навсякъде.

цифров диктофон в писалката

Цифровият диктофон има 1,2" LCD дисплей , на който можете да видите хода на отделните команди и функции. Благодарение на неговия преносим компактен дизайн, винаги можете лесно да съхранявате диктофона и да го скриете като шпионско устройство в джоб , например, за да можете да записвате тайно или дискретно Диктофонът е идеалният мобилен рекордер за заснемане на звуци на дълги разстояния, а също така предлага функция за MP3 плейър за любимите си песни, които можете да прехвърлите на устройството чрез включените USB данни кабел.

диктофон в писалката скрит шпионин

Цифров диктофон в елегантна писалка - 8GB вътрешна памет. Устройството предлага 5 функции в една писалка, звукозапис, mp3 плейър, USB устройство, автоматичен запис на звук - стартира при засичане на повишено ниво на шум . Това е иновативно устройство, което съчетава елегантен дизайн и в същото време приятен дизайн за използване на всичките му функции. Цифровият диктофон, скрит в ключодържателя, записва звук с най-високо качество благодарение на намаляването на шума и следователно е чудесно допълнение към обучение, бизнес срещи, бизнес и други цели на запис на разговори. Вградената памет от 8 GB осигурява достатъчно място за съхранение за дълготрайни гласови записи, също благодарение на вградената литиева батерия, която ще служи за приблизително 38 часа непрекъснат запис.

шпионска писалка - аудиозапис на звук

Функцията за откриване на звук е важна - автоматичното записване започва, когато звукът е записан

писалка със скрит диктофон шпионски аудио рекордер

Цифровата писалка съдържа класическа писалка, така че можете да пишете бележки и едновременно да записвате звук от срещи, разговори, телефонни разговори, без никой да забележи. Писалката служи и като MP3 плейър благодарение на вградената памет, към която можете да използвате USB кабел, за да записвате любимите си песни или да възпроизвеждате записани разговори и след това да ги слушате през слушалки. В интегрираната памет от 8 GB могат да се качват различни други файлове, така че писалката изпълнява и класическата функция на преносимо USB флаш устройство. Дигиталната писалка е преносима и практична благодарение на размерите на класическа писалка, тя ще служи в различни житейски ситуации, когато е необходим и незабележим начин за запис на звук.

диктофон в писалка - автоматичен запис

Характеристика:

Пълнофункционална писалка
Диктофон
Функция за автоматично записване в случай на откриване на звук
MP3, WMA и WAV плейър
флашка
Стерео слушалки

Спецификация:

Формат на аудио запис: WAV
Материал: цинкова сплав
Характеристики: аудио запис с едно докосване, автоматичен аудио запис, mp3 плейър, писалка
Вътрешна памет: 8GB
Захранване: вградена презареждаща се литиева батерия
Тегло: 50гр
Време за запис (капацитет на паметта): до 20 часа
Време за запис (живот на батерията): до 38 часа
Време на готовност: до 60 часа
Поддържани формати за възпроизвеждане: mp3, wav, wma
Дисплей: OLED 1,2"
Честота: 48KHZ
Качество: 192KBPS
Цвят черен
Размери: 142х15мм

Съдържание на пакета:

1x писалка за запис
1x слушалки
3x резервен пълнител за писалка
1x USB кабел
1x ръководство

Коментари

Други продукти