Многофункционален детектор за откриване на шпионски устройства

Код на продукта: 09-004 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 143,34 лв
Цена с вкл. ДДС 172,00 лв
- +

Описание на продукта Многофункционален детектор за откриване на шпионски устройства

Многофункционален детектор за откриване на много видове шпионски устройства . Той ще разбере дали шпионската грешка е в мобилния ви телефон. Ако устройството улови предавания сигнал, то започва да свисти или да вибрира и зелените светодиоди светват. Тази отлична джаджа е устройство, което служи като GSM детектор, независимо дали е шпионски бъг или някакъв безжичен сигнал във вашия дом, офис или друго помещение.

Устройства за откриване на бъгове - Professional CC308 е устройство, което се използва като детектор или GSM или бъгове на всеки безжичен сигнал във вашия апартамент, офис или други места. Можете да закупите онлайн в нашия магазин.

Тази специално модифицирана машина също открива дали мобилният ви телефон не е прихванат. Ако устройството улови излъчвания сигнал, то ще започне да свири или да вибрира и зеленият светодиод ще светне според интензитета на сигнала.

  • Производителност 50mW - 200mW с обхват на откриване 30-50 cm.
  • Производителност 300mW - 600mW с обхват на откриване 100-200 cm.
  • Производителност 800mW - 1200mW с обхват на откриване 300-1000 cm.
  • Вградена 1200mAh литиева батерия
  • Честотен диапазон 1MHz-3000MHz.
  • Размери: 93mm * 48mm * 17mm
  • Тегло: 58гр.

многофункционален детектор за бъгове

Детекторът за множество грешки работи на всички GSM честоти, включително безжични камери. Можете лесно да разберете, че някой се обажда в обкръжението ви или че някой контролира телефона ви. Мигането със свистене или вибрация трябва да продължи в продължение на 1 минута и повече, и ако да, то е по-малко сигурно, че през телефона ви се изпращат данни или аудио сигнал. Устройството може лесно да заснема безжични камери, бъгове за слушане и други безжични устройства. Продавам GSM детектор на добра цена можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин. Разгледайте нашето предложение и намерете това, което търсите.

Устройството поддържа свързване на слушалки в случай, че трябва да направите безшумно засичане, което означава без звук. Обхватът на откриване на GSM сигнала е до 10 M (зависи от силата на засечения GSM сигнал).

Пакетът съдържа:

1 x Мулти детектор за бъгове
1 x Слушалки

Коментари

Други продукти