Мини OBD GPS локатор с GPS + LBS позициониране

Код на продукта: 09-052 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 150,00 лв
Цена с вкл. ДДС 180,00 лв
- +

Описание на продукта Мини OBD GPS локатор с GPS + LBS позициониране

Мини компактен OBD GPS локатор с GPS + LBS позициониране. Точната локализация на вашето превозно средство в реално време и с текуща позиция по-малко от 10 метра , това е страхотно устройство за проследяване и сигурност за пътнически и превозни средства. Получете цялата необходима информация за проследяваното превозно средство в реално време и прегледайте преминатия маршрут и състоянието на превозното средство.

OBD устройството е съвместимо с повечето превозни средства на пазара от 2004 г. С това устройство няма да имате проблеми с локализирането на вашия автомобил с висока точност.

Може да се използва основно за корпоративни автомобили или коли под наем. Устройството се предлага с безплатно достъпно приложение "TrackSolid" (iOS, Android) за вашия мобилен телефон, с което можете да проследявате текущото местоположение на превозното средство , в което е поставен локаторът, а също така ще имате преглед на сигналите.

gps obd локатор

Аларма за прекъсване на връзката

OBD устройството има стандартен интерфейс, така че инсталирането му в автомобила е много лесно. В случай, че неупълномощено лице изключи ODB устройство, ще бъдете незабавно информирани чрез SMS на мобилния си телефон.

gps obd локатор аларма за прекъсване на връзката

Минимална консумация на енергия

Устройството е оборудвано с високопроизводителен MTK2503D чип, който прави ултра ниска консумация на енергия и следователно няма отрицателен ефект върху батерията в автомобила.

Консумация на енергия на gps тракера

Не се изисква инсталация

Инсталацията е много проста, просто включете OBD локатора в интерфейса на автомобила и устройството е активно. В повечето превозни средства интерфейсът се намира под волана (вижте снимката - зона А).

Инсталацията на obd gs локализатор не се изисква

Миниатюрен и компактен дизайн

Това е много малко и леко устройство, което може да се държи в една ръка. Поради тази причина може лесно да се скрие директно в превозното средство, за да не се вижда от другите.

obd gps локатор мини и компактен дизайн

Аларма за превишена скорост

Ако автомобилът се движи с по-висока скорост от ограничението, устройството ще изпрати SMS на мобилния номер по подразбиране.

GPS тракер за скоростна аларма

Аларма за изтощена батерия

Когато батерията падне до 10%, устройството ще изпрати предупредителен SMS "Внимание! Батерията е изтощена, моля, заредете я навреме!" към стандартния SOS мобилен номер.

GPS локатор за състоянието на батерията

Управление на автопарк

Ако притежавате автопарк от превозни средства във вашата компания, можете да ги проследявате едновременно с един акаунт. С Tracksolid можете да проследявате до 10 000 превозни средства наведнъж.

GPS тракер за управление на флота

Двойно проследяване на GPS + LBS

OBD устройството поддържа GPS и LBS локализация. GPS е за определяне на локализация на открито с отклонение до 10 метра и зависи от получаване на данни от спътници. LBS е за определяне на локализацията на закрито с точност под 50-150 метра (в сгради, стаи, фирми), а проследяването се получава от данни през GSM мрежата, така че тази функция може да работи навсякъде в обхвата на мобилния сигнал ( например в мазето).

GPS проследяващо устройство + lbs локатор за позициониране

Характеристика:

OBD устройство с GPS
Компактен и миниатюрен дизайн
Вградена батерия, която гарантира нейната функционалност дори когато е извадена от запалката
Позициониране с точност под 10 метра

Спецификации:

Антена: GPS/GSM/Bluetooth
Батерия: 50 mAh литиева
Мрежова връзка: GSM/GPRS
Честота: GSM 900/1800 MHz
Работно напрежение: 12 V DC
Работна температура: -20 ~ 70° C в автомобила
Диапазон на влажност: 5% - 95%
Размери: 47 mm x 24 mm x 31 mm
Тегло: 30 гр

Пакет със съдържание:

1x OBD GPS локатор
1x Ръководство за потребителя

Коментари

Други продукти